dreamkiller777 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εχουμε λοιπον ενα αρθρο που μας λεει πως στα κινητα το Android και το ios βασιλευουν. Και που το περιεργο? Μονο το Android βασιλεύει αυτή τη στιγμή, ο ανταγωνισμός δυστυχώς ειναι πίσω, πολύ πίσω. 1
jmirko15 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικό είναι να έχει την πρωτοπορία το android ανοιχτό λειτουργικό είναι δωρεάν είναι ο κώδικας του και κάθε κατασκευαστής φτιάχνει την δικιά του έκδοση εκδοχή. Καλά εντάξει, μην τρελαίνεσαι από την "ανοιχτωσιά" του ανδροιδές. 2
Vasilisxd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ελα ρε WindowsPhone, 3οί Ρε ! Πάμε γερά !!! 1
Hetfield Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μονο το Android βασιλεύει αυτή τη στιγμή, ο ανταγωνισμός δυστυχώς ειναι πίσω, πολύ πίσω.Μια χαρα τα παει και το iOS για premium προϊον.
Conan2046 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ελα ρε WindowsPhone, 3οί Ρε ! Πάμε γερά !!! Το παράξενο είναι που πούλησε παρ' όλα αυτά πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές δεδομένου ότι η ίδια η microsoft το σκότωσε. Φαντάζομαι θα είναι εταιρικά τηλέφωνα στην πλειοψηφία τους.
BlackSunrise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κανένα κακό. Μην απορείς όμως που θα αγοράσεις το S8 κανένα 900αρι....... Τι σχεση εχει το S8; Υπάρχουν αξιολογες συσκευές με πολυ λιγότερα. Υπάρχει high end, mid end και low end. Οπως στα πάντα. Με την λογική σου δεν επρεπε να υπάρχουν αυτοκίνητα με 150000 αξια ή υπολογιστές με 4000
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δύσκολα μπορεί να αλλάξει αυτό το δίπολο έτσι όπως το τρέχει η Microsoft. Ακόμα και σε τηλεοράσεις το αλλάζουν σε android... παγιωμένα πράγματα πλέον ή τουλάχιστον έτσι δείχνει.
Dts_Dimensions Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μπράβο άνοδος το Android. Και μιλάμε για τρίμηνο που παρουσιάστηκαν νέα iPhone. Μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο η άνοδος θα φτάσει 85 με 90% ειδικά τώρα με τα νέα s8. Αδερφέ το το 85 & το 90% δεν είναι android-samsung..Αυτό το ποσοστό είναι απολύτως λογικό να το κατέχει το λειτουργικό android, αφού στο ίδιο λειτουργικό πατάνε και όλες οι κινεζιές του 10ευρου στον πλανήτη. Σε αντίθεση με το Ios που το φοράνε μόνο Iphone. Αν βγεί αντίστοιχη έρευνα που θα γράφει Apple & Samsung, εκεί θα δεις άλλα νουμεράκια!
Dts_Dimensions Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φυσικό είναι να έχει την πρωτοπορία το android ανοιχτό λειτουργικό είναι δωρεάν είναι ο κώδικας του και κάθε κατασκευαστής φτιάχνει την δικιά του έκδοση εκδοχή. Ήμουν λάτρης χρήστης του iOS αλλά η apple έχει χάσει λίγο την μπάλα από την μια οι πανάκριβες συσκευές και από την άλλη όλα αυτά τα χαζά που πρόσθεσε στο iOS (stickers αρκουδάκια αστεράκια βλακιουλες) με έκαναν να φύγω.....αν έβγαινε και ένα καλό android tablet με καλύτερη αυτονομία από το iPad θα έφευγα και από εκεί. Στην προσπάθεια της η apple να κερδίσει όσο μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς μπορεί στράφηκε στις μικρές ηλικίες και στους εφήβους και άρχισε να μπεμπεδιζει.......μακροπρόθεσμα όμως θα της γυρίσει μπούμερανγκ και θα χάσει πολλούς παραδοσιακους της πελάτες. Για την ιστορία είχα ένα IPhone 6s Plus 64g και είχα δώσει 1000€ γιατι ήθελα αυτονομία, ικανοποιητική χρηση της ram ώστε να μην λαγκαρει το τηλέφωνο και να μην έχει τις χίλιες δυο βλακιουλες που προσθέτει ο κάθε πικραμένος κατασκευαστής android στο λειτουργικό και έκανε τα τηλέφωνο να λαγκαρει. Τώρα όμως με τα μισά χρήματα έχω ένα oneplus 3t που τολμώ να πω ότι είναι εφάμιλλο αν όχι ανώτερο κατασκευαστικά ποιοτικά με 6gb RAM και σχεδόν stock android.......και δεν περίμενα να το πω ποτέ αυτό αλλά σίγουρα το iPhone είναι ένα υπερτιμημένο τηλέφωνο ex status symbol.... φίλε μου έχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά και πολλές συσκευές..Για την εξοικονόμηση του χρόνου και χωρίς να είμαι mad fan σε κάποια εταιρεία θα σου πω ότι, ναι μπορεί να είναι και λίγο υπερτιμημένα, αλλά στις ημέρες μας πραγματικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Και όποιο iphone και να είχα ποτέ δεν με κρέμασε, σε αντίθεση με κάποια 4πύρηνα ακριβοπληρωμένα samsung, nexus, lenovo τα οποία το κολληματάκι το βγαζαν σχεδόν σε καθημερινή βάση και όχι πάντα με ουσιώδη λόγο.Σήμερα που σου μιλάω έχω ενα iphone 6s και ένα εταιρικό samsung s7 edge. Έλα να τα συγκρίνουμε μαζί 1
Hetfield Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τα shutters στο Android ειναι συνηθισμενο φαινομενο ελεω GC. Οχι 6, αλλα ουτε με 106 GB RAM δεν προκειται ποτε να αλλαξει αυτο αν δεν αλλαξει ο σχεδιασμος του λειτουργικου. Κι αν αλλαξει ο σχεδιασμος του λειτουργικου, ποσοι developers θα υιοθετησουν αυτες τις ριζικες αλλαγες;
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τα shutters στο Android ειναι συνηθισμενο φαινομενο ελεω GC. Οχι 6, αλλα ουτε με 106 GB RAM δεν προκειται ποτε να αλλαξει αυτο αν δεν αλλαξει ο σχεδιασμος του λειτουργικου. Κι αν αλλαξει ο σχεδιασμος του λειτουργικου, ποσοι developers θα υιοθετησουν αυτες τις ριζικες αλλαγες; Μάλλον δεν είναι σχεδιασμός ούτε και η ποσότητα της μνήμης αλλά κάποια κρυφή τεχνολογία της Apple. Μία προσπάθεια εξήγησης στο παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=lCFpgknkqRE
Hatsos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς να είμαι φαν κτλ. Θα ήθελα να δω έναν πίνακα με την κάθε εταιρεία ξεχωριστά και το τι share έχει. Το android είναι 767683843 διαφορετικές εταιρείες και το ios 1. Τωρα θα μου πείτε ότι το Android σαν λογισμικό θα είναι μια εταιρεία, η Google. Και αυτό σωστό. Οπότε μάλλον είναι ανάλογα και το αν συγκρίνεις λογισμικό η συσκευές. Οπότε απάντησα μόνος μου στην ερώτηση μου. Οπότε όλα κομπλέ. Οπότε αφήστε το παιδιά, συνεχίστε την δουλειά σας 5
chrispi775 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 φίλε μου έχω δοκιμάσει όλα τα λειτουργικά και πολλές συσκευές..Για την εξοικονόμηση του χρόνου και χωρίς να είμαι mad fan σε κάποια εταιρεία θα σου πω ότι, ναι μπορεί να είναι και λίγο υπερτιμημένα, αλλά στις ημέρες μας πραγματικά ότι πληρώνεις παίρνεις. Και όποιο iphone και να είχα ποτέ δεν με κρέμασε, σε αντίθεση με κάποια 4πύρηνα ακριβοπληρωμένα samsung, nexus, lenovo τα οποία το κολληματάκι το βγαζαν σχεδόν σε καθημερινή βάση και όχι πάντα με ουσιώδη λόγο.Σήμερα που σου μιλάω έχω ενα iphone 6s και ένα εταιρικό samsung s7 edge. Έλα να τα συγκρίνουμε μαζίΣέβομαι την άποψη σου. Απλά έγραψα την προσωπική μου γνώμη. Δεν είχα σκοπό να παροτρύνω κάποιον υπέρ κάποιας συσκευής συγκεκριμένα. Σε ευχαριστώ πάντως που διατυπώσεις όμορφα την άποψη σου σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έχω και τα δυο τηλέφωνα η γυναίκα μου έχει το 6s Plus και εγώ το oneplus 3t.
stratus.stratus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 κρίμα να κρεμόμαστε σε δύο εταιρείες λόγο εφαρμογών 1
Hetfield Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μάλλον δεν είναι σχεδιασμός ούτε και η ποσότητα της μνήμης αλλά κάποια κρυφή τεχνολογία της Apple. Μία προσπάθεια εξήγησης στο παρακάτω βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=lCFpgknkqRE Αναφερθηκα σε εντελως διαφορετικο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα