Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν 2 μερες απο ενα μελος του insomnia ενα xperia z2, το κινητο λειτουργουσε μια χαρουλα και γενικα ημουν πολυ ευχαριστημενος,το αφησα χθες το βραδυ πριν κοιμηθω για φορτιση (με την σταθμη της μπαταριας στο 25%), σημερα με τεραστια λυπη και εκπληξη διαπιστωσα οτι το κινητο δεν αναβει! Το πορτοκαλι λαμπακι που υποδεικνυει οτι το κινητο φορτιζει, δουλευει κανονικα αλλα το κινητο δεν ανταποκρινεται σε κανενα κουμπι και δεν αναβει. Μετα απο καμια ωρα και ενω δεν ηταν στην φορτιση, πατησα power button + πανω κουμπι ηχου και μου βγαλε η οθονη το εικονιδιο της χαμηλης μπαταριας και ξανακλεισε. Μετα ξαναδοκιμασα παλι τον συνδιασμο και μου βγαλε το ιδιο. Οποτε μαλλον δεν εχει κατι το σοβαρο (π.χ. χαλασμενη οθονη). Τι λετε να εχει και πως φτιαχνεται;

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο

Μολις το δοκιμασα ενω μου εδειχνε την μπαταρια με χαμηλη σταθμη, εκανε την δονηση οτι εκλεισε αλλα οταν πηγα να το ανοιξω, παλι μου εβγαλε την χαμηλη σταθμη μπαταριας.

Δημοσ.

Φανταζομαι εχεις δοκιμασει με αλλο φορτιστη ετσι ;

Ναι και με το pc το συνδεσα. Λες να θελει αλλαγη η μπαταρια; Μου φαινεται παντως περιεργο που το επαθε μετα απο φορτιση. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε επειδη ο φορτιστης δεν ειναι αυθεντικος;

Δημοσ.

Ναι και με το pc το συνδεσα. Λες να θελει αλλαγη η μπαταρια; Μου φαινεται παντως περιεργο που το επαθε μετα απο φορτιση. Υπαρχει περιπτωση να χαλασε επειδη ο φορτιστης δεν ειναι αυθεντικος;

Ολα ειναι πιθανα.

Κλεισε το παλι με το κουμπι και δοκιμασε αυτο

I solved my problem. What I did was press the volume up button on the phone. As I was holding it I plugged in a power source and I held the volume up button untill I saw a blue light. I left it on the blue light for 5 minutes so I could charge the phone while its off force charging it. Then I unplugged the charger and booted it up like normal and plugged the charger back in once it booted up. Hope this made sense. I am new to these forums

Δημοσ.

Πιστευω είναι μπαταρία,αν δεν έχει αλλαχτει καθόλου λογικό είναι μετά από τόσα χρόνια .

Επίσης δεν ξέρεις και τη χρήση του έκανε ο προηγούμενος .

Οπότε λείπων ξεκινάς με αυτήν και μετά βλέπεις για κάτι άλλο .

Δημοσ.

ΕΦΤΙΑΞΕ! Εκανα αυτο που εστειλε ο panoc και ολα ειναι καλα και παλι. Χιλια ευχαριστω φιλε!

Χαιρομαι :) Ναι εισαι καλα :D

Δημοσ.

ΕΦΤΙΑΞΕ! Εκανα αυτο που εστειλε ο panoc και ολα ειναι καλα και παλι. Χιλια ευχαριστω φιλε!

γενικά όταν τρώει κόλλημα η συσκευή θα κανείς reset με το κουμπάκι αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...