doomx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Αν κάνω αυτό που είπατε προηγουμένος με το τροφοδοτικό και τον ψύσω, θα μου δώσουν άλλον; Είναι αυτό προβλεπόμενο από την εγγύηση;
panxris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 ennoeite de tha pas na peis oti to kanes!Apla tha toys ton petakseis sto trapezi k tha peis "ti krima,ksafnika xalase!"Klapse k ligo gia ta data pou "exases" (ennoeite oti exeis kanei backup eeee)
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Θα σε συμβουλευα να στείλεις το δίσκο σου απευθείας στην western digital μέσω του online rma. Η maxtor έχει επιλογη που γράφει "drive is noisy" και φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο θα έχει και η wd. Οπότε δε θα χρειαστεί να μπλέκεις με καλώδια και να ακροβατείς στα όρια της εγγύησης
Highlander Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Εγώ να πω και μία βλακεία..... Πολλές φορές αυτό που ακούγετε στην αρχή είναι θόρυβος από το ανεμιστηράκι της CPU ή του τροφοδοτικού. Κάνει συντονισμό (έλλειψη λίπανσης) αλλά μετά από λίγο χρόνο σταματά. Μου έχει τύχει αργετές φορές, βγάζω τα fans τους βάζω λιπαντικό αφού τα διαλύσω εντελώς και μετά όλα ΟΚ. Τσέκαρέ το μήπως είναι αυτό και όχι ο σκληρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.