maverik13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα σε ολλους . εχτες μου ηρθε απο gearbest αυτο εδω http://www.gearbest.com/car-audio/pp_248242.html?wid=21 κανει οτι λεει ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του αλλα ρε παιδια δεν εχω βρει ακομα κενο σταθμο στην αθηνα (κορωπι μενω) και οπου και να το βαλω παρασιτα παντου . εχετε βρει κανενα τροπο να μην εχει παρασιτα εκτος απο το βγαλε την κεραια ?
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 μην πετάξεις τα λεφτά σου πάρε ένα ακουστικό αυτιού 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν έχει κάν υποστηρίξη για Bluetooth (για αναπαραγωγή μουσικής απο κινητό πχ ή για τηλεφωνικές κλήσεις). Χρησιμοποιώ κάποιο άλλο εδω και κάτι μήνες ( fm transmitter). Σε κάποιες περιοχές (πχ ανατολικά προάστια όταν οδηγώ και το χρησιμοποιώ) ολά καλά, αλλά σε κάποιες άλλες (πχ δυτικά προάστεια) με την ίδια συχνότητα στον πομπό, κάνει παράσιτα σε κάποια σημεία. Γενικά οι μπάντες των FM είναι γεμάτες.....αλλά ακόμα και σε συχνότητα που εκπέμπει σταθμός (πχ το είχα σε 102.5 μιας και για κάποιο καιρό δεν έπαιζε καθόλου ο σταθμός, αλλά τώρα εκπέμπει κανονικά και πάλι) δεν έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ κινητό για κλήσεις ή για να ακούσω μουσική απο το κινήτο---(Bluetooth)--->fm transmiter----->car audio. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
jeep13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αν εχεις ξαποια επεκταση καλωδιου, δοκιμασε να βαλεις το transmitter πιο κοντα στο ταμπλο και πιο ψηλα. Το n900 που ειχα εφτιαχνε λιγο
soteras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Στην αθηνα δυσκολα να παιξει καθως το 99,9% ειναι συχνοτητες οι οποίες εκπεμπουνε.Ισως αμα δοκειμαζες συχνοτητες 10.5 και πάνω που θεωρούνται καλά δοκιμαστικές.Εγω να σου πω την αληθεια θα σκεφτομουν την αλλαγη του ραδιωφονου θα εβαζα ενα απλο να τα εχει ολα πανω ωστε να μην εχω θεμα παρεμβολων και ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 LoL...είπα αρχικά πως δεν έχει bluetooth υποστήριξη μιας και έχω βρεί το ίδιο προϊόν (δείχνει ακριβώς το ίδιο σε φωτογραφίες...) σε Facebook, το οποίο πωλείται στα 16 Euro και ...απ' οτι λέει ο άνθρωπος που το διαφημίζει , δεν υποστηρίζει bluetooth....
maverik13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό δεν έχει κάν υποστηρίξη για Bluetooth (για αναπαραγωγή μουσικής απο κινητό πχ ή για τηλεφωνικές κλήσεις). Χρησιμοποιώ κάποιο άλλο εδω και κάτι μήνες ( fm transmitter). Σε κάποιες περιοχές (πχ ανατολικά προάστια όταν οδηγώ και το χρησιμοποιώ) ολά καλά, αλλά σε κάποιες άλλες (πχ δυτικά προάστεια) με την ίδια συχνότητα στον πομπό, κάνει παράσιτα σε κάποια σημεία. Γενικά οι μπάντες των FM είναι γεμάτες.....αλλά ακόμα και σε συχνότητα που εκπέμπει σταθμός (πχ το είχα σε 102.5 μιας και για κάποιο καιρό δεν έπαιζε καθόλου ο σταθμός, αλλά τώρα εκπέμπει κανονικά και πάλι) δεν έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ κινητό για κλήσεις ή για να ακούσω μουσική απο το κινήτο---(Bluetooth)--->fm transmiter----->car audio. να σε ακυρωσω απο το κινητο παιζεις μουσικη / κλησεις και μπορει απο μονο του να σου καλεσει τον τελευτεο αριθμο που πηρες LoL...είπα αρχικά πως δεν έχει bluetooth υποστήριξη μιας και έχω βρεί το ίδιο προϊόν (δείχνει ακριβώς το ίδιο σε φωτογραφίες...) σε Facebook, το οποίο πωλείται στα 16 Euro και ...απ' οτι λέει ο άνθρωπος που το διαφημίζει , δεν υποστηρίζει bluetooth.... δεν σε ακυρωνω δευτερη φορα Αν εχεις ξαποια επεκταση καλωδιου, δοκιμασε να βαλεις το transmitter πιο κοντα στο ταμπλο και πιο ψηλα. Το n900 που ειχα εφτιαχνε λιγο δηλαδη λες οτι αν παρω επεκταση για τον αναπτηρα και το παω διπλα στο cd player να φτιαξει?
jeep13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ναι λιγο βελτιωση ειχε οταν το εβαζα πανω απο το σιντι εκει που ειναι τα αλαρμ, σε σχεση με πιο χαμηλα.
@topos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ναι λιγο βελτιωση ειχε οταν το εβαζα πανω απο το σιντι εκει που ειναι τα αλαρμ, σε σχεση με πιο χαμηλα. Να υποθεσω πως η κεραια στο αυτοκινητο σου ειναι μπροστα πανω απο το παρμπριζ?
jeep13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) οη, ενα accent, πισω την εχει. πιο κοντα στο ραδιο ηθελε μαλλον, δεν ξερω Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από jeep13
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 οη, ενα accent, πισω την εχει. πιο κοντα στο ραδιο ηθελε μαλλον, δεν ξερω Δεν έχει να κάνει η απόσταση από το ραδιόφωνο εφόσων εκπέμπει σήμα, έχει σημασία η απόσταση του δέκτη(κεραία του αυτοκινήτου). 1
kostasbm Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 και να βγαλεις τη κεραια δεν εχεις ελπιδες να μη σε παρεμβαλει οι παρεμβολες ειναι πολλες...αν ηξερα θα σου εστλνα δωρεαν ενα που εχω μου εκανε τα νευρα χαλια γιατι οταν ημουν κινουμενος αλλου ειχα παρεμβολες καιαλλου δεν ειχα. επαρχια που νομιζα οτι θα ηταν καλυτερα ηταν χειροτερα
jeep13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Επαναφερω για οποιο ενδιαφερεται. Εχοντας δοκιμαεσει αυτα τα δυο Λειτουργουσαν εεκει που δεν ειχε πολλους σταθμους με παρεμβολες. Οποιος ξερει απο κρητη, στο ηρακλειο εκανε πολλες παρεμβολες και ηταν αχρηστο στην ουσια. Τωρα πηρα απο ενα κινεζικο ενα που μοιαζει με αυτο και οι μονες παρεμβολες που ειχα ηταν μονο σε ακτινα 2-3 χιλιομετρα απο τις κεραιες και μονο οταν δεν ειχε εμποδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα