andreraptis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρετε μήπως τι παίζει με τις εγγυήσεις των notebooks της Dell; Άλλα μου λένε στα καταστήματα και άλλα από την Dell. Από 2 χρόνια μέχρι 3, από carry in μέχρι on site. Άλλοι μου λένε είναι πανευρωπαϊκή, άλλοι όχι (θέλω να το πάω στην Γερμανία). Έχω μπερδευτεί πραγματικά. Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία; Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τεχνική υποστήριξη Dell: 00800 44149 518, 210 8129 810 1
andreraptis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο την DELL και επίσης δεν μου τα λένε καθαρά. Πχ μου είπαν ότι κάποια εγγύηση που δίνουν τα καταστήματα δεν την αναγνωρίζουν!! Όπως επίσης ότι ... δεν είναι σίγουρη ότι είναι πανευρωπαική!
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου η εγγύηση της DELL ειναι ξεκάθαρη και ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα υποστήριξης μην έχεις καμία αμφιβολία γι αυτό. Αποκλείεται η DELL να μη στα λέει ξεκάθαρα οταν το θέμα εγγύησης ειναι το Νο1 πλεονέκτημα αυτης της εταιρείας. Μάλλον εσύ δεν τα εξηγείς καλά ή δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε ,χωρίς παραξήγηση. Τηλεφωνική διάγνωση στο 2108129810 Support και δίνεις το Service tag του μηχανήματος σου για να σου λυθούν όλες οι απορίες. Εχεις τεχνικό στον χώρο σου την επόμενη εργάσιμη. Next Business Day. 2
Sorath Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μπες στο www.dell.com πήγαινε στο support, βάλε το service tag του laptop και μετά μόλις στο βρει, πήγαινε στο warranty. Θα δεις ακριβώς μέχρι ποιά ημέρα έχει εργοστασιακή εγγύηση το μηχάνημά σου. Όπως είπε και ο Prof_Chaos, απλά δεν συγκρίνεται με καμία άλλη εταιρία η Dell σε θέματα after sales. Όσο είναι στην εγγύηση, έρχονται την επόμενη ημέρα στον χώρο σου(!) με το ανταλλακτικό στο χέρι και στο φτιάχνουν επι τόπου! 2
ss13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πήρα τηλέφωνο την DELL και επίσης δεν μου τα λένε καθαρά. Πχ μου είπαν ότι κάποια εγγύηση που δίνουν τα καταστήματα δεν την αναγνωρίζουν!! Όπως επίσης ότι ... δεν είναι σίγουρη ότι είναι πανευρωπαική! Μάλλον σε αυτά που δεν είναι Dell Partner ( επίσημοι πωλητές της Dell ) , να δίνουν άλλες εγγυήσεις επειδή εισάγονται από άλλες χώρες ( παραεισαγωγές , που συνήθως έχουν Αγγλικά πληκτρολόγια ) , π.χ στα Εξάρχεια το www.mgmanager.gr έχει το σήμα που πρέπει ( δεν κάνω διαφήμιση , απλά ήταν το πρώτο που είδα )
andreraptis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. 1. Το laptop δεν το έχω αγοράσει ακόμα. Θέλω να το αγοράσω και γι' αυτό δεν βοηθάει το concept του service tag στο site της Dell. 2. Έχω μπερδευτεί διότι εκτός των διαφορετικών εγγυήσεων που δίνουν τα καταστήματα (λογικό αφού τα έχουν αγοράσει από διαφορετικές πηγές), η Dell επίσης με μπερδεύει καθώς τις 3 φορές που έχω μιλήσει μου έχουν πει διαφορετικές πληροφορίες για τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις. Και πάλι ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Να σε βοηθήσω με τις ερωτήσεις Γεια σας, θέλω να αγοράσω το τάδε μοντέλο και θα είμαι πολύ συχνά Γερμανία. Απο ποιο κατάστημα να το αγοράσω, ώστε να εχω τη μέγιστη κάλυψη αλλά και κάλυψη στη Γερμανία; Αυτοί θα σε παραπέμψουν σε 2-3 καταστήματα, στα οποία η τιμή μπορεί να είναι +20% αλλά θα εχεις ελληνικό πληκτρολόγιο και αυτά που θες απο κάλυψη
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 www.exclusivestores.gr κάλεσε τους και θα σου λυθούν όλες οι απορίες είναι άκρως επεξηγηματικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα