greekrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά εχω το lenovo ideapad 100-15ibd και δεν μπορώ να μπω στο bios να αλλάξω το boot menu.Θέλω να το αλλάξω σε boot απο usb η σε boot απο dvd. Μπορεί καποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ?
joakim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 μηπως με F1; Δεν ειμαι σιγουρος,αλλα προσπαθησε. 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Με βάση αυτό το βίντεο, πατάς Fn + F2. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BFJQ9PfzoO4 1
greekrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το F1 δεν το εχω δοκιμάσει,είδα ένα βιντεο στο youtube με fn και f2 δεν έπιασε,ουτε το f12 κανει δουλεια ευχαριστω για την απαντηση,θα το δοκιμασω.
nemesiskp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ψαξε δεξια ή αριστερα της συσκευης να δεις εαν εχει μια τρυπιτσα που να χωραει μια καρφιτσα ας πουμε.Ενα lenovo που ξερω ενω ειναι σβηστο το μηχανημα,το πατας και ανοιγει σε bios. 1
greekrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Με το f1 τιποτα παλι,κανενα αποτέλεσμα.Έχει ένα nova κουμπι αριστερα σε τρυπιτσα αλλά μην κάνω λάθος και το χαλάσω. Θα περιμενω κι άλλες συμβουλες,ευχαρστω για την απάντηση.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ότι είπε ο παραπάνω χρήστης, στην αρχή αυτό θα έλεγα αλλά δεν ξέρω αν έχει κάτι τέτοιο. Στο δικό μου πάντως υπάρχει ένα κουμπάκι. Στην κάτω πλευρά, αυτό που αχνοφαίνεται ( ) δίπλα από το βύσμα φόρτησης. Edit. Πάτα το Novo button. https://support.lenovo.com/gr/el/solutions/ht102944
greekrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το δικό μου έχει τρυπες ,δεν έχει κουμπί,αν δεν το βρουμε αποψε πρέπει να πάρω την εταιρία,πάντως σας ευχαριστώ κι όποιος άλλος ξέρει ας βοηθησει.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κλειστό το laptop και πατάς το novo button, λογικά όπως και σε εμένα θα σου βγάλει διάφορες επιλογές. Η μία θα είναι για το bios. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα