Προς το περιεχόμενο

Corsair Mousepad Polaris RGB MM800 45€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορά στο plaisio 44,90 euros!

http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-accessories/Corsair-Mousepad-Polaris-RGB-MM800-CH-9440020-WW.htm

Επομενη τιμη 77 http://www.skroutz.gr/s/10187521/Corsair-MM800-RGB-Polaris.html

Επεξ/σία από matrixxx
συγκριση τιμων και τιμη στον τιτλο
  • Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.

Το προτιμησα κυριως για το rgb που μπορω να το συνδιασω με το k70 και αλληλεπιδρα το ενα με το αλλο αναλογα πως θα το ρυθμισεις.

Επεισης εχει βελτιωθει η ποιοτητα κυλισης με το mousepad που ειχα πριν. 

το βρηκα 5 ευρω φθηνοτερα νομιζω ή ιδια τιμη πριν καιρο.

Αυτό με το RGB καταντά φαιδρό πλέον. Άντε να δούμε που αλλού θα μας το πασάρουν.

Σε ακουστικα! καπου πηρε το ματι μου , ακουστικα με rgb!

• Like 1
Δημοσ.

Το προτιμησα κυριως για το rgb που μπορω να το συνδιασω με το k70 και αλληλεπιδρα το ενα με το αλλο αναλογα πως θα το ρυθμισεις.

Επεισης εχει βελτιωθει η ποιοτητα κυλισης με το mousepad που ειχα πριν. 

το βρηκα 5 ευρω φθηνοτερα νομιζω ή ιδια τιμη πριν καιρο.

Σε ακουστικα! καπου πηρε το ματι μου , ακουστικα με rgb!

Υπάρχουν εδώ και χρόνια ακουστικά με rgb, τον οποίο φωτισμό δεν μπορείς και να δεις αν είναι στο κεφάλι σου τα ακουστικά :P . Γενικά οτι θέλουν να το βαπτίσουν gaming πλέον, του πετάνε τον rgb φωτισμό και μια τιμή στον θεό χαχαχα.

• Like 2
Δημοσ.

Ακομη και εκατoμμυριουχος να ημουν, θα ένοιωθα τερμα ηλιθιος να δωσω 45 ευρω για ενα mousepad

Φαντάζομαι με την ίδια λογική είναι ηλίθιος αυτός που αγοράζει Ferrari μόνο για να πηγαίνει για καφέ, όταν μπορεί να κάνει τη δουλεία του κι ένα Navara, σωστά.

Δημοσ.

Έχω δώσει και παραπάνω παλιά για aluminium/teflon που μου το χάσανε κιόλας άλλα ήτανε precision και δεν είχε λαμπάκια  Ελπίζω να έχετε ακριβότερο mouse από  mousepad  :-D Άμα  με Navara  πηγαίνεις για καφέ στο κέντρο κάτι δε πάει καλά με το πάνω  κεφάλι .

Δημοσ.

:-D Άμα με Navara πηγαίνεις για καφέ στο κέντρο κάτι δε πάει καλά με το πάνω κεφάλι .

Θα τα περάσει καλά όμως το κάτω........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...