geokok Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Γεια και Χρόνια Πολλά, μου πρότεινε ένας φίλος κάτι συγκροτήματα (Sublime, Van Heel, Milencollin). Τον ρωτάω λοιπόν τι είδος μουσικής παίζουν και μου λέει SKA. Εγώ ούτε που έχω ακούσει το όνομα αυτό.... Εσείς ξέρετε τίποτα; Έχετε να προτείνετε κανένα τραγούδι; Ευχαριστώ !!!
dim_b Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Γιατί δε δοκιμάζεις να ακούσεις κάτι από τα συγκροτήματα που σου πρότεινε γιά να δεις αν σου αρέσουν. Η Ska είναι ένα παρακλάδι της Reggae και έγινε πολύ δημοφιλής στη δεκαετία του '60 στη Τζαμάικα. Στη δεκαετία του '70 την ανακάλυψαν στη Βρετανία (όπου ζουν πάρα πολλοί μετανάστες από τα νησιά της Καραϊβικής) και στην εποχή του Punk πολλά Βρετανικά συγκροτήματα ασχολήθηκαν με τη Ska. Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, είναι το "Ghost town" των Specials.
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Akrivos to ska theoreitai psilo punk reggae . Oi no doubt pou palitera epaizan tragoudakia punk exoun kanei kai tragoudia ska. Episis yparxei ena tragoudaki Sublime me No Doubt - Saw Red kapos etsi pou einai polly antiprosepeutiko. Oi sublime einai apo ta agapimena mou sygrotimata!! (An kai pleon dialythikan)
ekkli Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 ....... Oi sublime einai apo ta agapimena mou sygrotimata!! (An kai pleon dialythikan) όχι μόνο διαλύθηκαν, death teared 'em apart....... σοβαρά τώρα, ψάξε τα doin' time, santeria & pawn shop από sublime πάντα κ αν έχεις πολύ όρεξη κατέβα σε κανένα κεντρικό δισκάδικο κ ψάξε τον ομώνυμο δίσκο τους. έχει γύρω στα 8 Ευρω. * πως κλίνεται το tear ρε γμτ? ανώμαλο δεν είναι ?
Chinaski Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Ena kommati exo akousei....plaka exei.......to hotel california se punk ska.........
PeiramatoZwo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Alla tragoudakia apo sublime - summertime Rivers of babylon (remix apo allous profanos),
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.