Προς το περιεχόμενο

ASRock DeskMini 110 Barebone


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ζητώ γνώμες για μια σύνθεση με αυτό το κουτί ASRock DeskMini 110 Barebone και cpu τον intel G4600. Χωρiς να παίζω παιχνίδια το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία για kodi και ίντερνετ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επεξεργαστης θα είναι ο g4600. ssd έχω μου μένουν μόνο οι μνήμες απλά αν κάποιος έχει κάνει παρόμοια υλοποίηση να μου πει γνώμες και αν ξέρει αν πρέπει να αναβαθμισω το bios για να δεχτεί τον επεξεργαστή γιατί μίλησα με ένα eshop και δεν ηξεραν

Δημοσ.

Η μητρική είναι αυτή

http://www.asrock.com/mb/intel/H110M-STX/

Επειδή θέλεις να βάλεις τον G4600 kaby lake αν δεις στη λίστα υποστηριζομενων επεξεργαστών http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-STX/?cat=CPU θα δεις ότι λέει Bios 1.50, άρα αν δεν έχει το 1.50 bios θα πρέπει να φλασαριστει σε αυτό για να δουλέψει, η δουλειά αυτή μπορεί να γίνει με εναν συμβατό επεξεργαστή skylake s της λίστας είτε αν έχεις εσύ ήδη ή κάποιος δικός σου κάποιον στην κατοχή σας είτε μέσω καταστήματος, της αγοράς ή της γειτονιάς σου με πιθανών έξτρα χρέωση.

Δυστυχώς η εταιρεία δεν παρέχει bios update με usb ή άλλη επιλογή εξωτερικής συσκευής στην παρούσα φάση, δεν θα ανοίξει καθόλου το σύστημα (παθών με ανάλογη μητρική της εταιρείας), σε ανάλογη τοποθέτηση επεξεργαστή.

 

Το τελευταίο bios είναι η έκδοση 7 http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-STX/?cat=Download&os=BIOS&Model=H110M-STX

 

Οι επίσημα δοκιμασμένες μνήμες που λειτουργούν είναι οι

http://www.asrock.com/mb/Intel/H110M-STX/?cat=Memory

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...