kexas22 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/shared?ci=n1-ICr2ziLk Με 400€ φτιάχνεις budget gaming PC που τρέχει 4κ σε κάποια παιχνίδια καλύτερα από το προ... Οπότε αν ο Σκορπιός κάνει 500€ και έχει τρελό optimization θα τρέχει native 4k στα 30 ... Δεν μας είπες σε ποια μεριά του κομοδίνου χτύπησες. Και για ενημέρωση για να μην σε μπερδέψει το avatar, ΔΕΝ ΈΧΩ PS4 Είμαι PC GAMER
spartan29gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Με ένα 200αρι περνετε μια rx480 στα 5 και κάτι gflops και παίζετε τα πάντα σε 2k. Για 4k θέλουμε 1080 για σταθερά fps άνω των 40 με όλα ULTRA. Το Scorpio όταν βγει θα έχει κάρτες 6 και 8 tflops στα 150 ευρώ. Στα 500 που θα έρθει θα είναι πανάκριβο. Ειδικά αν βάλουμε και τα παιχνίδια που θα είναι πανάκριβα. Console gamer είμαι και εγώ από το 2010 αλλά δεν μου αρέσει το μοντέλο που πάνε να πουλήσουν στις κονσόλες. Πάτε πάρτε ένα PC βάλτε το δίπλα στην τηλεόραση και έχετε μια πολύ καλύτερη κονσόλα συν ένα τούμπανο υπολογιστή που θα σας βγάλει χρόνια. Οι κονσόλες όπως τις έχουμε μάθει πέθαναν εδώ και 3 χρόνια. Καθολου δεν πεθαναν!!απλα προσαρμοστικαν και αυτες σιγα σιγα στα νεα δεδομενα(καθε 4 χρονια και ανανεωμενα μοντελα στην αγορα)Επιπλεον τις κονσολες τις αγοραζεις παντα λογο αποκλειστικων τιτλων και μονο.Σαφως ενα πισι θα ειναι παντα πιο δυνατο αλλα αυτο δεν ειναι παντα το τελικο κριτηριο για το τι θα διαλεξεις 12gb 12γιγα Gddr5+αυτονομη 1 giga ddr3 μνημη αποκλειστικη για το λειτουργικο του μηχανματος(παρομοια τεχνικη με αυτην του ps4 pro με λιγα λογια) 1
Heybro Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καθολου δεν πεθαναν!!απλα προσαρμοστικαν και αυτες σιγα σιγα στα νεα δεδομενα(καθε 4 χρονια και ανανεωμενα μοντελα στην αγορα)Επιπλεον τις κονσολες τις αγοραζεις παντα λογο αποκλειστικων τιτλων και μονο.Σαφως ενα πισι θα ειναι παντα πιο δυνατο αλλα αυτο δεν ειναι παντα το τελικο κριτηριο για το τι θα διαλεξεις 12γιγα Gddr5+αυτονομη 1 giga ddr3 μνημη αποκλειστικη για το λειτουργικο του μηχανματος(παρομοια τεχνικη με αυτην του ps4 pro με λιγα λογια) Σε τι πρέπει να προσαρμοστουν? Για να βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος η κάθε Sony Microsoft εις βάρος του πελάτη? Τα exclusive είναι ο μόνος λόγος αγοράς κονσόλας αλλά του Xbox βγαίνουν όλα και σε υπολογιστή και του ps4 είναι ελάχιστα και μόνο 2 3 αξίζουν. Δεν μιλάω για το πληρωμένο online που είναι πραγματικά γελιο όταν δίνεις 50 και 60 ευρώ για ένα παιχνίδι. Έχω ps3 εχω n64 snes. Και τις 3 κονσόλες τις ευχαριστήθηκα το ps4 και το Xbox one δεν μπορούν να το κάνουν αυτό έτσι όπως έγιναν.
spartan29gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχει ανακοινωθεί πουθενά τιμή? Γιατί το έχετε δέσει όλοι ότι θα κάνει 500 €? Εγώ πιστεύω ότι θα έχει πάνω 650€. Μακάρι να διαψευστώ. Δεν παιζει με καμια τετοια τιμη!!!αν το κανει αυτο θα κοψει μεγαλο κομματι απο τις πωλησεις που θα προσδοκαει η microsoft με την ελευση του scorpion.Προσωπικα πιστευω οτι η τιμη του θα κυμαινετε απο 450 μεχρι 499 ευρω.Εκτος και αν κανει το μπαμ και το βγαλει στην ιδια τιμη με του ps4 pro. Σε τι πρέπει να προσαρμοστουν? Για να βγάζουν μεγαλύτερο κέρδος η κάθε Sony Microsoft εις βάρος του πελάτη? Τα exclusive είναι ο μόνος λόγος αγοράς κονσόλας αλλά του Xbox βγαίνουν όλα και σε υπολογιστή και του ps4 είναι ελάχιστα και μόνο 2 3 αξίζουν. Δεν μιλάω για το πληρωμένο online που είναι πραγματικά γελιο όταν δίνεις 50 και 60 ευρώ για ένα παιχνίδι. Έχω ps3 εχω n64 snes. Και τις 3 κονσόλες τις ευχαριστήθηκα το ps4 και το Xbox one δεν μπορούν να το κάνουν αυτό έτσι όπως έγιναν. Ελαχιστα?ελπιζω να αστειεύεσαι τωρα.Ειδικα φετος θα βγουν ενα καρο αποκλειστικα απο την πλατφορμα της σονυ.Οσο αναφορα τα παιχνιδια του χβοχ ονε!!!σιγουρα εκει πια ορος αποκλειστικοτητα δεν υπαρχει πια!!!αλλα επειδη μιλαμε για την microsoft(δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση μια ελευση αποκλειστικων τιτλων μονο για το xbox scorpion στο αμεσο μελλον) 1
Heybro Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παιζει με καμια τετοια τιμη!!!αν το κανει αυτο θα κοψει μεγαλο κομματι απο τις πωλησεις που θα προσδοκαει η microsoft με την ελευση του scorpion.Προσωπικα πιστευω οτι η τιμη του θα κυμαινετε απο 450 μεχρι 499 ευρω.Εκτος και αν κανει το μπαμ και το βγαλει στην ιδια τιμη με του ps4 pro. Ελαχιστα?ελπιζω να αστειεύεσαι τωρα.Ειδικα φετος θα βγουν ενα καρο αποκλειστικα απο την πλατφορμα της σονυ.Οσο αναφορα τα παιχνιδια του χβοχ ονε!!!σιγουρα εκει πια ορος αποκλειστικοτητα δεν υπαρχει πια!!!αλλα επειδη μιλαμε για την microsoft(δεν θα μου εκανε καθολου εντυπωση μια ελευση αποκλειστικων τιτλων μονο για το xbox scorpion στο αμεσο μελλον) Κοίτα το ps4 έχει 3 χρόνια στην αγορά. Στα 3 χρόνια βγήκαν πόσα καλά exclusives? 3 4? Τώρα θα βγουν άλλα 5 6. Και ο υπολογιστής έχει exclusives όχι μόνο οι κονσόλες. Χωρια οι τιμές και ότι με υπολογιστή παίζεις σχεδόν τα παντα από παλιότερα παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν πάρει πολύ λάθος στροφή οι κονσόλες τα τελευταία 4 χρόνια.
vste Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Κοίτα το ps4 έχει 3 χρόνια στην αγορά. Στα 3 χρόνια βγήκαν πόσα καλά exclusives? 3 4? Τώρα θα βγουν άλλα 5 6. Και ο υπολογιστής έχει exclusives όχι μόνο οι κονσόλες. Χωρια οι τιμές και ότι με υπολογιστή παίζεις σχεδόν τα παντα από παλιότερα παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν πάρει πολύ λάθος στροφή οι κονσόλες τα τελευταία 4 χρόνια. Μα ο φίλος Spartan ειπε οτι εχουμε ΚΑΙ PC για τα multiplats και για τα exclusives του που μας ενδιαφέρουν. Αλλα σε θεμα ΑΑΑ exclusives (χωρις να υποτιμω καθολου τα εκπληκτικα indie) οι κονσολες ειναι μπροστα γιατι δινουν φραγκα η Sony/MS για αυτο. Plus αρκετα παιχνιδια απο Ιαπωνια (αν και εχουν μειωθει αισθητα) δεν τα βγάζουν σε PC. Και αυτο ειναι γεγονος. Για αυτο και "τσατιζομαστε" μερικοι οταν σε καθε θεμα για κονσολα μπαινουν οι master race και λενε παντα τα ιδια πραγματα. Ολα χρειαζονται.
Heybro Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μα ο φίλος Spartan ειπε οτι εχουμε ΚΑΙ PC για τα multiplats και για τα exclusives του που μας ενδιαφέρουν. Αλλα σε θεμα ΑΑΑ exclusives (χωρις να υποτιμω καθολου τα εκπληκτικα indie) οι κονσολες ειναι μπροστα γιατι δινουν φραγκα η Sony/MS για αυτο. Plus αρκετα παιχνιδια απο Ιαπωνια (αν και εχουν μειωθει αισθητα) δεν τα βγάζουν σε PC. Και αυτο ειναι γεγονος. Για αυτο και "τσατιζομαστε" μερικοι οταν σε καθε θεμα για κονσολα μπαινουν οι master race και λενε παντα τα ιδια πραγματα. Ολα χρειαζονται. Βρε και εγώ γουστάρω κονσόλες απλά αυτό το μοντέλο που πάνε να φτιάξουν είναι κονσόλα demi που φέρνει σε υπολογιστή. Έχω ατελείωτες ώρες στο ps3 με πολύ ποιοτικά exclusives. Την πήρα ήξερα ότι για τόσα χρόνια θα έχω το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το ps3. Τώρα ps4 ps4 Pro Xbox one one s ειναι πολυ λίγα τα 3 χρόνια για ανανέωση της κονσόλας. Βάλε και τα dlc πληρωμή για online συνεχόμενα patches και έχεις έναν υπολογιστή σε μέγεθος κονσόλας. Η πληρωμή του online δεν έπρεπε να υπάρχει όταν ο άλλος δίνει τόσα χρήματα για τα παιχνίδια.
noobowarrior Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Γκρινια,γκρινια,γκρινια.Δεν υποχρεωνει καμια εταιρεια κανεναν να αγορασει την νεα κονσολα της.Ποσο μαλιστα αν ειναι πληρως συμβατη με την προηγουμενη της π.χ Xbox one-Scorpio,ps4-ps4 pro κτλ.Οσο για τα προβατα καταναλωτες που αγοραζουν νεα κονσολα καθε 3-5-7 χρονια,ενα εχω να πω:οι pc gamers που αγοραζουν ιντελ η amd η NVidia για 15-20% περισσοτερο performance τι ειναι?Δεν θα χαρακτηρισω κανεναν γιατι δε μου το επιτρεπει η ηθικη μου και επειδη δεν ειστε φιλοι μου να εχω το θαρρος.Και μη βιαστειτε να κραξετε καποιοι ειδημονες γιατι ειμαι pc gamer enthusiast 7χρονια τωρα και ξερω πολυ καλα τι λεω.Και μιλαω εχοντας πλεον και Xbox one.Η διαφορα ειναι οτι στην κονσολα δινεις τα λεφτα σου για games, .στο pc για hardware και καπου εκει χανεται το νοημα του gaming.Ελαχιστοι αυτοι που αγοραζουν παιχνιδια,οι περισσοτεροι δουλευουν με σπασμενα.Μην γκρινιαζετε λοιπον για τα console ports.Συγγνωμη για το αρθρο και αν κουρασα.Δεν ηταν προθεση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα