FasTaker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ο huperX fury που εχω για games μου κραταει 100MB. Τον 850 Εvo εχω για το συστημα και με εχει βγαλει μια χαρα. Βασικα εχω απορια τι πρεπει να τρεξεις για να δεις ουσιαστικη διαφορα με τον 960. Εστω και να μεταφεριες πολυ μεγαλα αρχεια θα εχεις cap απο το data rate του αλλου μεσου.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ta opoia δεν ειναι καθαρα 275gb γτ ενα μερος του χωρου κραταει και ο σκληρος και θα ειναι κοντα στα 250gb Μα κανενός δεν είναι καθαρά. Αν πάρεις 250αρη θα είσαι στα 238, αν πάρες 512 θα είσαι στα 476 κοκ 1
zeroGravity Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ωραια αρα 850 evo σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια
Diskimpex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Aν τον βρεις κορεάτικο αξίζει.Αν το βρεις Κινέζικο δεν είναι σταθερός σε ποιότητα
zeroGravity Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Και πως το τσεκαρο αυτο made in korea κτλ?
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Aν τον βρεις κορεάτικο αξίζει.Αν το βρεις Κινέζικο δεν είναι σταθερός σε ποιότητα Ποιος το λέει αυτό; Στείλε κανα λινκ να τσεκάρω γιατί πήρα χθες έναν και είναι made in china.
Diskimpex Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι να σου στείλω .Εκει που σου το πούλησαν να σου πουν τις διαφορές .Εχει 20 ευρώ παραπάνω .Μου άλλαξαν κάποιο που επεφτε η υγεία του και είδα φως.Τα ίδια και σε φίλο.
Kostas.karras Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Τι να σου στείλω .Εκει που σου το πούλησαν να σου πουν τις διαφορές .Εχει 20 ευρώ παραπάνω .Μου άλλαξαν κάποιο που επεφτε η υγεία του και είδα φως.Τα ίδια και σε φίλο. Και απο ποιο καταστημα αγοραζεις κορεατικους 850 evo?
Diskimpex Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Oχι τώρα , το φθινόπωρο από το γνωστο κίτρινο μαγαζί .Το έλεγξαν ,περίμενα 15 μέρες και το άλλαξαν.
Kostas.karras Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Oχι τώρα , το φθινόπωρο από το γνωστο κίτρινο μαγαζί .Το έλεγξαν ,περίμενα 15 μέρες και το άλλαξαν. Δεν σε έπιασα, δηλαδή σου δωσαν αρχικά κινέζικο και μετά από 15 μέρες στον άλλαξαν με κορεατικο ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως όπου έψαξα δεν βρήκα να χε κανείς κανα θέμα με αυτούς που φτιάχτηκαν προς Κίνα μεριά.. Άμα βρείτε τίποτα, πείτε και σε μένα !
Diskimpex Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δεν σε έπιασα, δηλαδή σου δωσαν αρχικά κινέζικο και μετά από 15 μέρες στον άλλαξαν με κορεατικο ; Aυτό ακριβώς .Ο φίλος το Κινέζικο το είχε πάρει απο Αθήνα κέντρο από άλλο κατάστημα ,άλλη περιοδο.Δεν ήταν ίδια παρτίδα .
Kostas.karras Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Aυτό ακριβώς .Ο φίλος το Κινέζικο το είχε πάρει απο Αθήνα κέντρο από άλλο κατάστημα ,άλλη περιοδο.Δεν ήταν ίδια παρτίδα . Kαι με τι κριτηριο στον αλλαξαν δηλαδη?
dimitris206 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Aν τον βρεις κορεάτικο αξίζει.Αν το βρεις Κινέζικο δεν είναι σταθερός σε ποιότητα Ποιός το λέει αυτο; Εχω 2 500ριδες 850 evo και εναν 1tb και απο περιέργεια κοίταξα και όλοι είναι made in china χωρίς να έχουν βγάλει το παραμικρό μέχρι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα