Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω λιγο τα φωτα σας για μια συγκρισει μεταξη αυτον των 2 https://www.skroutz.gr/s/10160630/Samsung-960-EVO-NVMe-M-2-250GB.html?from=favorites_popup

https://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html?from=account_favorites

Στα νουμερα η διαφορα ειναι τεραστια υπαρχουν συν και πλιν που δεν τα ξερω εγω γιατι στα λεφτα 50 ευρω περιπου ειναι αξιζει?

Δημοσ.

Ειναι η μερα με την νυχτα..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕς ΤΑΧΥΤΗΤΕς ο 960..

Απλα διαλεγεις..ταχυτητες η χωρητικοτητα..

Αν η δουλεια που κανεις δεν θα φανουν οι ταχυτητες σου τοτε προτιμησε χωρητικοτητα.. μην μου πεις οτι ειναι για gaming  διοτι αναμεσα στους δυο θα ειναι εντελως ανουσιος ο 960..

• Like 2
Δημοσ.

Εγω για γενικη χρηση το θελω λιγο απο'λα τωρα αν αυτο ειναι για προγραματιστες και τετια οχι

Οσο για την χωρητικοτιτα το οδιο ειναι

Δημοσ.

Εγω για γενικη χρηση το θελω λιγο απο'λα τωρα αν αυτο ειναι για προγραματιστες και τετια οχι

Οσο για την χωρητικοτιτα το οδιο ειναι

ΠΟΙΑ η χρηση σου?

Θα εχεις και δευτερο δισκο στο συστημα η θα ειναι ο μοναδικος δισκος?

Δημοσ.

Για τα πάντα κανουν. Θα δεις τεράστια διαφορά σε σύγκριση με τον μαγνητικό που έχεις τώρα. Η samsung δίνει 5 χρόνια εγγύηση για τον 850 EVO, που θεωρείται ο πιο αξιόπιστος και πιο γρήγορος στην κατηγορία του. Και η intel για τους 535,540s 5 χρόνια δίνει επίσης.

Δημοσ.

Για τη χρηση προοριζονται αυτα? Εγω ειπα να παρω κατι αξιοπιστο

Γι συχνές αποσυμπιέσεις και μεταφορές μεγάλων αρχείων κλπ είναι προτιμότεροι οι Μ.2. Η χρήση που κάνεις δεν είναι αυτή άρα πας κανονικό 2.5αρη ssd.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνωμη για την καθυστερηση ειχα ενα θεμα εχετε καποιον να προτινεται

γ μενα αυτος π μ αρεσει πολυ ειναι ο crucial mx300 275gb και στον πρωτινό να τον κοιταξεις γτ ειναι μια καλη επιλογη 

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω οτι ειναι στα 3 χρονια εγγυηση και ι διαφορα τιμης ειναι αρκετα μικρη σε σχεση με τν evo 850 που εχει 5 χρονια αν δεν κανω λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι είναι μικρή η διαφορά. Με τον Crucial κερδίζεις 25giga παραπάνω αλλά αν δν σε απασχολεί πάρε τον 850

ta opoia δεν ειναι καθαρα  275gb  γτ ενα μερος του χωρου κραταει και ο σκληρος και θα ειναι κοντα στα 250gb   

Επεξ/σία από life is music

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...