Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου εδω και 5-6 χρονια σχεδον,και εχει βγαλει τα ψωμια του με το παραπανω. Προσφατα εβαλα μια rx 480 πανω και αυτη ηταν η αναβαθμιση που εκανα.

Σκεφτομαι ομως σοβαρα,λογω και της επικειμενης κυκλοφοριας των zen της AMD, οτι οι τιμες των μεταχειρισμενων θα πεσει ακομα περισσοτερο σε λιγο καιρο, και το συστημα μου θα χασει και αλλο απο την αξια του,να προχωρησω σε μια αναβαθμιση σε νεα πλατφορμα για ανανεωση του hardware μου σε κατι νεοτερο. Κοιταζω στην αγορα των μεταχειρισμενων κατι σε σετακι i5 6600k, i7-4790k (ή κατι παρεμφερη σε αυτα) οι τιμες των οποιων παιζουν απο 350-450 ευρω (6600k και 4790k αντιστοιχα). Να εδινα το δικο μου σετακι γυρω στα 220-250 ευρω και να σημπληρωσω πανω κατω αλλο ενα 200αρι απο τη τσεπη μου για να προχωρησω.

Πιστευετε οτι αξιζει αυτο το 200αρι παραπανω που θα χρειαστει να δωσω απο την τσεπη μου για μια τετοια αλλαγη? Παντα με το σκεπτικο οτι σε 2-3 μηνες το δικο μ σετακι δεν θα πιανει (ισως) πανω απο 150 ευρω

Παιζω παιχνιδια σε fullhd αλλα κανω και καποια επεξεργασια photoshop και καποιων video σε ερασιτεχνικη βεβαια μορφη και οχι επαγγελματικα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου εδω και 5-6 χρονια σχεδον,και εχει βγαλει τα ψωμια του με το παραπανω. Προσφατα εβαλα μια rx 480 πανω και αυτη ηταν η αναβαθμιση που εκανα.

Σκεφτομαι ομως σοβαρα,λογω και της επικειμενης κυκλοφοριας των zen της AMD, οτι οι τιμες των μεταχειρισμενων θα πεσει ακομα περισσοτερο σε λιγο καιρο, και το συστημα μου θα χασει και αλλο απο την αξια του,να προχωρησω σε μια αναβαθμιση σε νεα πλατφορμα για ανανεωση του hardware μου σε κατι νεοτερο. Κοιταζω στην αγορα των μεταχειρισμενων κατι σε σετακι i5 6600k, i7-4790k (ή κατι παρεμφερη σε αυτα) οι τιμες των οποιων παιζουν απο 350-450 ευρω (6600k και 4790k αντιστοιχα). Να εδινα το δικο μου σετακι γυρω στα 220-250 ευρω και να σημπληρωσω πανω κατω αλλο ενα 200αρι απο τη τσεπη μου για να προχωρησω.

Πιστευετε οτι αξιζει αυτο το 200αρι παραπανω που θα χρειαστει να δωσω απο την τσεπη μου για μια τετοια αλλαγη? Παντα με το σκεπτικο οτι σε 2-3 μηνες το δικο μ σετακι δεν θα πιανει (ισως) πανω απο 150 ευρω

Παιζω παιχνιδια σε fullhd αλλα κανω και καποια επεξεργασια photoshop και καποιων video σε ερασιτεχνικη βεβαια μορφη και οχι επαγγελματικα

αν θες ενα καλο σετακι που αξιζει τωρα και στο πρωτινό ειναι μητρικη πας εδω  

http://www.skroutz.gr/s/10839187/Asrock-B250M-Pro4.html

επεξεργαστη πας εδω  http://www.skroutz.gr/s/10787286/Intel-Core-i5-7500-Box.html

και βαζεις και αυτην εδω την ραμ και εισαι κομπλε

http://www.skroutz.gr/s/7299964/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2400MHz-HX424C15FB-8.html

Δημοσ.

Δεν θα ηθελα να ανοιχτω τοσο πολυ οικονομικα. Γιαυτο κοιταω και σε μεταχειρισμενα μιας και θελω να κανω και o/c στον επεξεργαστη (οποτε σε τετοια περιπτωση ανεβαινουν οι τιμες αρκετα και για k επεξεργαστη και για z170/z270 μητρικες.

Δημοσ.

Δεν θα ηθελα να ανοιχτω τοσο πολυ οικονομικα. Γιαυτο κοιταω και σε μεταχειρισμενα μιας και θελω να κανω και o/c στον επεξεργαστη (οποτε σε τετοια περιπτωση ανεβαινουν οι τιμες αρκετα και για k επεξεργαστη και για z170/z270 μητρικες.

ναι απο την μια δεν θες να ανοιχτεις αλλα απο την αλλη αυτα π ζητας δεν γινονται και στης αγγελιες δεν θα τα βρεις ...

η γνωμη μ ειναι να παρεις μια μητρικη z97 της ασους  μεσα απο το σιτε και εναν I5 4690 k αφου σ αρεσει το oc και να κρατησεις της μνημες π εχεις !!

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς που είπε ο cpttony θα έλεγα μόλις τώρα. Life is music γιατί να πάει πάλι σε i5 και ειδικότερα 4690k ενώ ήδη έχει 2500k στα 4.2 και μπορεί να περιμένει για zen ; Άτοπη πρόταση, η αναμονή για zen είναι το πάν ;).

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς που είπε ο cpttony θα έλεγα μόλις τώρα. Life is music γιατί να πάει πάλι σε i5 και ειδικότερα 4690k ενώ ήδη έχει 2500k στα 4.2 και μπορεί να περιμένει για zen ; Άτοπη πρόταση, η αναμονή για zen είναι το πάν ;).

Μπορουσα να περιμενω να παω σε zen,απλα δεν το κανω με το σκεπτικο οτι οταν βγουν, αυτα τα πραγματα που εχω ηδη,θα χασουν κατακορυφα πολυ απο την αξια τους που εχουν σημερα και ειναι πιστευω η καταλληλη στιγμη να τα δωσω

Δημοσ.

Πιστεύω και γω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πουλήσεις cpu-mobo-ram-cooler στην τιμή που λες και να πας σε 4790Κ. Με ι5 θα έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Στα πολύ απαιτητικά multi-threaded games δεν φτουράνε πια.

Να αφήσεις όμως να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να πέσουν οι τιμές των μεταχειρο 4790Κ. Μη δεχτείς τα 450ευρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...