Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω στο outlook διαφορους λογαριασμους (gmail,hotmail,outlook, yahho).

Σε εναν λογαριασμο yahoo αντιμετωπιζω το εξης θεμα.

Οταν προσπαθω να μπω μου βγαζει το εξης μηνυμα" Οι ρυθμισεις σας στο λογαριασμο yahoo ειναι παλιες".

ΝΑ τονισω οτι μεσω της σελιδας της yahoo μπαινω κανονικα.

Αλλαξα  password, τα ιδια. ΚΑτηργησα το λογαρισμο και τον επανεγκατεστησα καμια αλλαγη.

Καμια ιδεα? Να τονισω οτι αλλος λογαριασμος yahoo δουλευει μια χαρα/.

Δημοσ.

Μήπως τον συγκεκριμένο λογ/σμό τον δουλεύεις και σε καμιά άλλη συσκευή (tablet / smartphone) και πείραξες εκεί καμιά ρύθμιση ασφάλειας;

Τώρα τελευταία η yahoo, μετά από το κάζο που έπαθε με το χακάρισμα και το κλέψιμο στοιχείων λογ/σμών e-mail, στέλνει συνέχεια ειδοποιήσεις για αλλαγή στις ρυθμίσεις ασφάλειας και ίσως ενεργοποίησες κάτι χωρίς να θέλεις.

Αν θες ρίξε και μια ματιά (μέσω web) στις ρυθμίσεις που έχει ο συγκεκριμένος λογ/σμός.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλήμα με τον  louben μετά από ξαναφόρτωμα των win 10. Μέχρι τότε δούλευε μια χαρά. Ο λογαριασμός μου Yahoo δεν έχει καμία ειδική ρύθμιση ασφαλείας.

Έχει κανείς καμιά ιδέα? Ο louben πως το ξεπέρασε? Οι υπόλοιποι λογαριασμοί μου δουλεύουν μια χαρά συγκεντρωμένοι στο outlook των win10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...