Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το θεωρω και εγω πολυ πιθανον διοτι ειναι ο καλυτερος και στρατηγικος πελατης της και γνωριζει πως  το κοινο που απευθυνεται  η apple ειναι απαιτητικο .

To καλυτερο post που εχω διαβασει ποτε! Σε αυτο η σε οποιοδηποτε αλλο forum. Σου κανω και like, με εκανες και γελασα βραδιατικα

Ειναι τοσο απαιτητικο το κοινο της Apple που μεχρι και τα ακουστικα, τα χειροτερα ακουστικα που εχουν φτιαχτει ποτε για οποιαδηποτε συσκευη, τα εκθειαζε!!! Πρωτος απο ολους εσυ, που μας ελεγες για την τρομερη ποιοτητα στα ακουστικα που σας εχει συνηθισει η Apple! 

Χαλασμενες οθονες θα σας δωσει η Samsung και θα νομζιετε οτι ειναι superwow. Σαν τα ακουσιτκα καλη ωρα, που ολος ο ειδικος τυπος τα εθαψε, και συ τα απολαυσες κιολας...

• Like 4
Δημοσ.

Τελος παντως οi oled θα ερθουν οπως φαινεται στα iphones   θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια  και οι γνωστοι κλαψες  θα  συνεχιζουν να κλαινε στα forums  .

Η μεγαλυτερη πλακα παντως ειναι οτι αυτοι που αντιδρουν με τοσο μενος σε καθε  ειδηση της apple (γιατι αραγε?)   οχι μοντελα του ανταγωνισμου με oled δεν εχουν αλλα ταλαιπωρουνται με κατι κινεζικα της πλακας  και απλα  δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και κραζουν ανευ ουσιας.

Οταν συνειδητοποιείς πως τα "κινεζικα της πλακας" πηραν amoled πριν το 800Ε iphone (βλ xiaomi redmi pro). Δεν κραζω ή τιποτα απλως το βρισκω κωμικο το οτι καθε καινουρια τεχνολογια ερχεται στο iphone με ταχυτητες χελωνας αλλα οι fans εκει, πιστοι: "Δεν πειραζει που εφτασε 2017 και ακομα δεν εχει την x τεχνολογια το iphone, που ξεκιναει απο τα 700Ε την στιγμη που κινεζικα με 250Ε εχουν επειδη θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας".

Πως ακριβως θα το κανει αυτο οταν παιρνει οθονες απο την samsung δεν ξερω, φαινεται η samsung θα δωσει το καλο πραμα στην apple και στα δικα της θα βαλει τιποτα 480p tft. Οποτε βλεπεις πως το επιχειρημα σου καπου μπαζει, ειτε η samsung δεν ξερει απο οθονες και κακως βαζει amoled σχεδον απο παντα (νομιζω?) στις ναυαρχιδες της ειτε η Apple ειναι ξεφτιλα και προσπαθει να αρμεξει τον καταναλωτη απο παντου. Ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αντι να χρησιμοποιουμε αβασιμες δικαιολογιες :)

• Like 1
Δημοσ.

ε αφου τα χουμε πει μη τα ξαναλεμε μεγαλη εταιρια η  sammy παντα εδειχνε δειχνει και θα δειχνει το δρομο σε ολους τους αλλους.δεν ειναι τυχαιο που η apple οταν τα βρει σκουρα απευθυνεται στη sammy.

• Like 1
Δημοσ.

Φήμες λένε ότι θα παραγγείλει και exynos από την Samsung...

Καμία φήμη δεν το λέει αυτο ,ομως πολλά αλλα ναι τα λέει ,όπως λέει και η παροιμία ,αλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Δημοσ.

Καμία φήμη δεν το λέει αυτο ,ομως πολλά αλλα ναι τα λέει ,όπως λέει και η παροιμία ,αλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Επίσης τα beats είναι καλύτερα από τα airpods ....
Δημοσ.

Η ουσία του μάρκετινγκ είναι ότι αρκετό καιρό πριν την παρουσίαση της συσκευής ταΐζουμε τους "απαιτητικούς" χρήστες του iPhone με φήμες και δημιουργούμε hype. Όταν το παρουσιάσουμε, δεν έχει σημασία αν αυτές οι φήμες επαληθευτούν γιατί θα έχουμε δημιουργήσει το hype που θα τους κάνει να πάνε με κλειστά τα μάτια να το αγοράσουν.

Καθίστε και τσακωθείτε λοιπόν κάτω από "φήμες".

• Super Moderators
Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα (τι λέω τώρα), ελπίζω να πάνε σε κανονικό rgb matrix και όχι σε pentile.

Για το καλό τους το ελπίζω κι εγώ.

Δημοσ.

Για το καλό τους το ελπίζω κι εγώ.

Όχι τίποτα άλλο αλλά ποιος βουλώνει και τον KnightRider μετά!! Θα κράζει με κεφαλαία μέχρι να γίνει το μυαλό μας αλοιφή. Ελπιζω να μας λυπηθεί η Apple μπας και γλιτώσουμε από αυτό το μαρτύριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας κοροϊδευουν τα μονοπώλια..αυτο εχω να πω.

Α?

Όχι τίποτα άλλο αλλά ποιος βουλώνει και τον KnightRider μετά!! Θα κράζει με κεφαλαία μέχρι να γίνει το μυαλό μας αλοιφή. Ελπιζω να μας λυπηθεί η Apple μπας και γλιτώσουμε από αυτό το μαρτύριο.

Για να μας κράξει, θα πρέπει αρχικά να καταλάβει τη διαφορά μεταξύ rgb matrix και pentile. Μετά βλέπουμε... Πάντως εγώ βλέπω να βγαίνουν διάφορα μοντέλα IPhone 8 και όχι όλα με amoled.
  • Like 4
Δημοσ.

Πάντως εγώ βλέπω να βγαίνουν διάφορα μοντέλα IPhone 8 και όχι όλα με amoled.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν ο κόσμος κρατηθεί για να πάρει την φουλ έκδοση και τα υπόλοιπα δεν κάνουν πωλήσεις.

Δεν το κόβω να τους συμφέρει να κυκλοφορήσουν 3 διαφορετικές συσκευές όπως ακούγεται.

Πάντως τα 160 εκατομμύρια μου φαίνονται πολύ καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...