Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η apple απο την τελευταια εταιρεία που θα ηθελε ποτε να αγορασει οθόνες ειναι η σαμσουνγκ. 

Απλα δεν εχει αλλη επιλογή γιατι απλούστατα εχει παγκόσμιο μονοπώλιο στις oled κινητών. 

Στους επεξεργαστές μολις βρηκε αλλον να μπορει να τους κατασκευασει κοβει την σαμσουνγκ και ας πληρωνει και παραπάνω. 

Η παραπάνω συνεργασία ειναι αναγκαιο κακο για την apple δηλαδή.  Αν αυριο βγάλει oled η lg θα παει σε αυτη και με χειρότερη τιμη. 

Δεν εχει αλλη επιλογή αν δε θέλει να δει τις πωλήσεις της να πεφτουν. 

Οταν και ο τελευταίος κινεζος εχει βαλει την ανωτερη και μακράν ποιοτικοτερη oled,  η apple δεν μπορει να κοροϊδεύει για παντα τη συντριπτική πλειοψηφία των εν δυνάμει αγοραστων της. 

Η amoled ειναι η καλύτερη οθόνη εδω και χρονια.  Οταν εφυγα απο το iPhone 3gs για το galaxy s2 με oled τοτε ο βασικοτερος λογος ηταν η οθονη,  οχι το λειτουργικό που τοτε ηταν ακομα χειρότερο. Ποιο ελεύθερο με μεγαλύτερες δυνατότητες αλλα χειρότερο σε πολλα τοτε. 

Δε θα παρει ουτε χειρότερη ουτε καλύτερη ποιότητα.  Θα πάρει οποια πληρωσει.  Μια κορυφαία δηλαδή γιατι δεν ειναι κορόιδο η apple να παρει κατι χειρότερο απο το κορυφαίο τωρινο που εχει κυκλοφορήσει δηλαδη.  Εχει τόσο μεγάλο μέγεθος που παντα απαιτει κορυφαία ποιότητα. 

Φυσικά δε θα πάρει αυτη που ΔΕΝ κυκλοφορεί ακομα.  Στο s8 εντελώς βέβαιο η μικρή βελτίωση που θα εχει σε σχεση με τα υπάρχοντα μοντέλα θα την κανει με ελάχιστη διαφορά καλύτερη απο αυτη που θα μπει στο iPhone. 

Φυσικά αυτο δε θα το παραδεχτει κανεις φαν της apple για αυτονοητους σε ολους μας λογους.. 

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά η Samsung σαν Brand είναι μια όμως δεν είναι μια εταιρεία, είναι Όμιλος που σημαίνει, πολλές διαφορετικές εταιρείες με άλλο core business. Μπορεί να είναι ανταγωνιστές Apple/Samsung όμως είναι και συνεργάτες και εννοείται ότι αν κάτι προχωρήσει πέραν των συμφωνηθέντων όρων προχωρούν μέσω της νομικής οδού,που είναι το παράξενο δηλαδή. Η Apple πουλάει τεχνολογία χωρίς να έχει αντίστοιχου ύψους εργοστάσια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει. Από την άλλη μεριά η Samsung κατασκευάζει από κλιματιστικά μέχρι κινητήρες αεροσκαφών. Δεν είναι ίδιων υποδομών και οικονομικών μεγεθών εταιρείες. Όταν το core business είναι ένα πάντα σε βοηθάει να είσαι μπροστά απο τον ανταγωνισμό που έχει 19 διαφορετικά businesses, απόλυτα λογικό. Η εταιρεία που εκπροσωπώ είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της εταιρείας που ανταγωνίζομαι, συμβαίνει συνέχεια, είναι φυσιολογικό εφόσον υπάρχει το κέρδος στην μέση.

Δημοσ.

Τα μοντελα θα ειναι 3 συμφωνα με τις διαρροες,

το κορυφαιο μοντελο θα ενσωματωνει oled οθονη, αυτα ξερουμε μεχρι τωρα.

Οι "ταλαιπωροι" λοιπον θα ειναι με τα κινεζικα των 200 ευρω    και την υποδυεστερη εμπειρια  χρησης που προσφερουν  και θα χανουν τον χρονο τους σε ανουσια και ατοπα σχολια  σχετικα με προιοντα που δεν μπορουν να αποκτησουν και εμεις θα απολαμβανουμε αλλη μια φορα κορυφαια εμπειρια χρησης που προσφερει μονο η premium κατηγορια .

Πιθανολογω παντως  πως το τοπ μοντελο θα κυριαρχησει στις πωλησεις θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων και φυσικα εμεις θα το  παρουμε στα χερια μας κανα 4μηνο μετα την κυκλοφορια τους στις ΗΠΑ και στο πρωτο κυμα χωρων λογω ελλειψης τεμαχιων .

• Like 1
Δημοσ.

Οι "ταλαιπωροι" λοιπον θα ειναι με τα κινεζικα των 200 ευρω    και την υποδυεστερη εμπειρια  χρησης που προσφερουν  και θα χανουν τον χρονο τους σε ανουσια και ατοπα σχολια  σχετικα με προιοντα που δεν μπορουν να αποκτησουν και εμεις θα απολαμβανουμε αλλη μια φορα κορυφαια εμπειρια χρησης που προσφερει μονο η premium κατηγορια .

Πιθανολογω παντως  πως το τοπ μοντελο θα κυριαρχησει στις πωλησεις θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων και φυσικα εμεις θα το  παρουμε στα χερια μας κανα 4μηνο μετα την κυκλοφορια τους στις ΗΠΑ και στο πρωτο κυμα χωρων λογω ελλειψης τεμαχιων .

fixed

Οι "ταλαιπωροι" λοιπον θα ειναι με iPhone SE, 5, 5s, 6, 6s, 7   και την υποδυεστερη εμπειρια  χρησης που προσφερουν  και θα χανουν τον χρονο τους σε ανουσια και ατοπα σχολια  σχετικα με προιοντα που δεν μπορουν να αποκτησουν ενώ χιλιάδες καταναλωτές απολαμβανουμε εδώ και χρόνια κορυφαια εμπειρια χρησης που προσφερει άλλοι κατασκευαστές πέραν της apple.

Πιθανολογω παντως  πως το τοπ μοντελο θα κυριαρχησει στις πωλησεις θα κανει νεο ρεκορ πωλησεων και φυσικα τρεις-τέσσερις εδώ μέσα θα παρουμε αυτήν την τεχνολογία στα χερια μας κανα 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία της από άλλους κατασκευαστές και στο πρωτο κυμα χωρων λογω ελλειψης τεμαχιων .

• Like 5
Δημοσ.

Εμενα μου ακουγεται λιγο κουφο το νουμερο. Η Apple πουλαει, νομιζω 220-240 εκ συσκευες το χρονο, λοιπον υποθετει οτι θα πουλησει 160 εκ συσκευες(ή κατι τετοιο τελοςπαντων) απο το κορυφαιο μοντελο που ακουγεται οτι θα ξεκιναει απο 1000€? Τα iphone 7s, 7s plus kai SE μαζι υπολογιζει οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα μισα Iphone 8?

Δεν μου ακουγεται λογικο το νουμερο.

Κατα τα αλλα φυσικα και η samsung θα δωσει οτι καλυτερο εχει και οταν και εαν η sharp βγαλει αναλογης ποιοτητας οθονες OLED τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξει προμηθευτη.

Για ενα πραγμα δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την apple και αυτο ειναι οτι δεν επιλεγει οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω για την ναυαρχιδα των πωλησεων της.

• Like 1
Δημοσ.

Με λίγα λόγια η Samsung θα βγάλει λεφτά ΚΑΙ από τη δεδομένη επιτυχία του iPhone 8. ΖΩΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. Κι όσοι αναρωτιούνται γιατί οι δικαστικές διαμάχες η απάντηση είναι μία. It's all for show. Εδώ και πόσα χρόνια αυτή η κατάσταση δημιούργησε ένα κλίμα Apple vs Samsung-Samsung vs Apple, καθιερώνοντάς τες στα μυαλά μας ως ΝΟ1 παίκτες και ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι. Πολύ έξυπνο μάρκετινγκ κατά τη γνώμη μου. Αλλιώς πως θα δίνανε 900 ευρώ κινητά; Όταν οι καλύτεροι πλακώνονται μεταξύ τους, σε αναγκάζουν υποσυνείδητα να διαλέξεις πλευρά, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι (HTC, Sony, Nokia, Κινέζοι κτλ) να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και να πασχίζουμε να μαζέψουμε κανα φράγκο για να πάρουμε ότι πιο Premium έχει. Σαν το οπαδιλίκι στο ποδόσφαιρο, μπορεί να παίζει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός με Μπαρτσελόνα και να μαζεύει λιγότερο κόσμο στις καφετέριες απότι άμα παίζει ντέρμπυ "αιωνίων".

Δημοσ.

To καλυτερο post που εχω διαβασει ποτε! Σε αυτο η σε οποιοδηποτε αλλο forum. Σου κανω και like, με εκανες και γελασα βραδιατικα

Ειναι τοσο απαιτητικο το κοινο της Apple που μεχρι και τα ακουστικα, τα χειροτερα ακουστικα που εχουν φτιαχτει ποτε για οποιαδηποτε συσκευη, τα εκθειαζε!!! Πρωτος απο ολους εσυ, που μας ελεγες για την τρομερη ποιοτητα στα ακουστικα που σας εχει συνηθισει η Apple!

Χαλασμενες οθονες θα σας δωσει η Samsung και θα νομζιετε οτι ειναι superwow. Σαν τα ακουσιτκα καλη ωρα, που ολος ο ειδικος τυπος τα εθαψε, και συ τα απολαυσες κιολας...

Προφανώς δεν θα συγκρίνετε η ποιότητα των amoled των κινητών της samsung με τις οθονες που θα δώσει στην Apple. Ξέρει τι κάνει η samsung πάντα κρατάει τα καλύτερα για τα κινητά της και δινει τις δεύτερες ποιότητες στους άλλους. Πάλι το s8 θα έχει την καλύτερη οθόνη που υπάρχει όπως το s7 τόσους μήνες.

Οταν συνειδητοποιείς πως τα "κινεζικα της πλακας" πηραν amoled πριν το 800Ε iphone (βλ xiaomi redmi pro). Δεν κραζω ή τιποτα απλως το βρισκω κωμικο το οτι καθε καινουρια τεχνολογια ερχεται στο iphone με ταχυτητες χελωνας αλλα οι fans εκει, πιστοι: "Δεν πειραζει που εφτασε 2017 και ακομα δεν εχει την x τεχνολογια το iphone, που ξεκιναει απο τα 700Ε την στιγμη που κινεζικα με 250Ε εχουν επειδη θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας".

Πως ακριβως θα το κανει αυτο οταν παιρνει οθονες απο την samsung δεν ξερω, φαινεται η samsung θα δωσει το καλο πραμα στην apple και στα δικα της θα βαλει τιποτα 480p tft. Οποτε βλεπεις πως το επιχειρημα σου καπου μπαζει, ειτε η samsung δεν ξερει απο οθονες και κακως βαζει amoled σχεδον απο παντα (νομιζω?) στις ναυαρχιδες της ειτε η Apple ειναι ξεφτιλα και προσπαθει να αρμεξει τον καταναλωτη απο παντου. Ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αντι να χρησιμοποιουμε αβασιμες δικαιολογιες :)

Όταν σκας ένα 1000 αρικο για ένα τόσο κινητό δύσκολα παραδέχεσαι ότι με τα μισά χρήματα πέρνεις κλασεις ανώτερα. Το θέμα είναι ότι αυτά που λένε τα πιστεύουν κιόλας.

Με λίγα λόγια η Samsung θα βγάλει λεφτά ΚΑΙ από τη δεδομένη επιτυχία του iPhone 8. ΖΩΑΡΑ ΚΥΡΙΟΙ. Κι όσοι αναρωτιούνται γιατί οι δικαστικές διαμάχες η απάντηση είναι μία. It's all for show. Εδώ και πόσα χρόνια αυτή η κατάσταση δημιούργησε ένα κλίμα Apple vs Samsung-Samsung vs Apple, καθιερώνοντάς τες στα μυαλά μας ως ΝΟ1 παίκτες και ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεέστεροι. Πολύ έξυπνο μάρκετινγκ κατά τη γνώμη μου. Αλλιώς πως θα δίνανε 900 ευρώ κινητά; Όταν οι καλύτεροι πλακώνονται μεταξύ τους, σε αναγκάζουν υποσυνείδητα να διαλέξεις πλευρά, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι (HTC, Sony, Nokia, Κινέζοι κτλ) να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και να πασχίζουμε να μαζέψουμε κανα φράγκο για να πάρουμε ότι πιο Premium έχει. Σαν το οπαδιλίκι στο ποδόσφαιρο, μπορεί να παίζει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός με Μπαρτσελόνα και να μαζεύει λιγότερο κόσμο στις καφετέριες απότι άμα παίζει ντέρμπυ "αιωνίων".

Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Και εμείς τη δουλειά μας.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εμενα μου ακουγεται λιγο κουφο το νουμερο. Η Apple πουλαει, νομιζω 220-240 εκ συσκευες το χρονο, λοιπον υποθετει οτι θα πουλησει 160 εκ συσκευες(ή κατι τετοιο τελοςπαντων) απο το κορυφαιο μοντελο που ακουγεται οτι θα ξεκιναει απο 1000€? Τα iphone 7s, 7s plus kai SE μαζι υπολογιζει οτι θα πουλησουν λιγοτερο απο τα μισα Iphone 8?

Δεν μου ακουγεται λογικο το νουμερο.

Κατα τα αλλα φυσικα και η samsung θα δωσει οτι καλυτερο εχει και οταν και εαν η sharp βγαλει αναλογης ποιοτητας οθονες OLED τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξει προμηθευτη.

Για ενα πραγμα δεν μπορουμε να κατηγορησουμε την apple και αυτο ειναι οτι δεν επιλεγει οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω για την ναυαρχιδα των πωλησεων της.

Αυτό μπορεί να εξηγηθεί αν όντως δεν έχουν όλα τα νέα μοντέλα της oled οθόνες. 

Δημοσ.

Προφανώς δεν θα συγκρίνετε η ποιότητα των amoled των κινητών της samsung με τις οθονες που θα δώσει στην Apple. Ξέρει τι κάνει η samsung πάντα κρατάει τα καλύτερα για τα κινητά της και δινει τις δεύτερες ποιότητες στους άλλους. Πάλι το s8 θα έχει την καλύτερη οθόνη που υπάρχει όπως το s7 τόσους μήνες.

Όταν σκας ένα 1000 αρικο για ένα τόσο κινητό δύσκολα παραδέχεσαι ότι με τα μισά χρήματα πέρνεις κλασεις ανώτερα. Το θέμα είναι ότι αυτά που λένε τα πιστεύουν κιόλας.

Δε θέλω να μπω σε Federer mode, αλλά... δε θέλω να μπω σε Federer mode.

• Like 7
Δημοσ.

TIL αν το κινητο σου δεν κοστιζει τετραψηφιο ποσο τοτε εισαι ταλαιπωρος, για περισσοτερα καραγκιοζιλικια μεινετε συντονισμενοι το fanboy fm.

Στο μηνυμα μου δεν απαντησες ομως, μονο σε κατι γελοια android fanboys απαντας.

• Like 1
Δημοσ.

TIL αν το κινητο σου δεν κοστιζει τετραψηφιο ποσο τοτε εισαι ταλαιπωρος, για περισσοτερα καραγκιοζιλικια μεινετε συντονισμενοι το fanboy fm.

Στο μηνυμα μου δεν απαντησες ομως, μονο σε κατι γελοια android fanboys απαντας.

Oταν  συγκρινεις κινεζικα των 250 ευρω  με το iphone 7 plus  τοτε χρηζεις  ιατρικης γνωματευσης  .

Αν καθομουν να απανταω στο τι λεει ο καθε  συμπλεγματικος εδω μεσα  θα εχανα απλα το χρονο μου ,απανταω οπου εγω νομιζω και κρινω πως δεν θιγεται το επιπεδο μου   και εκει ακριβως που με ενδιαφερει το θεμα .

Σας το εχω ξαναπει ειστε τσακωμενοι με την κοινη λογικη ,την οικονομικη αδυναμια την βαφτιζετε καταναλωτικη επιλογη ...

Οτι σας κανει να αισθανεστε καλυτερα ,εγω θα σας χαλασω το παραμυθι ?

Επιλογη συνειδητη  κανει ο κατοχος  S7 edge/Νote   που το εχει  παρει κοντα στην ημερομηνια κυκλοφοριας και οτι μοντελο βγαζει η  google καθε φορα ,οι υπολοιποι απλα δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε  ...

Σε αντιθεση με εσας εγω δεν μπηκα σε κανενα  θεμα με κινεζικα να κραξω διοτι μου ειναι παντελως αδιαφορη η κατηγορια, ουτε θα παρω ποτε ,ουτε με ενδιαφερει .

Δημοσ.

Oταν  συγκρινεις κινεζικα των 250 ευρω  με το iphone 7 plus  τοτε χρηζεις  ιατρικης γνωματευσης  .

Αν καθομουν να απανταω στο τι λεει ο καθε  συμπλεγματικος εδω μεσα  θα εχανα απλα το χρονο μου ,απανταω οπου εγω νομιζω και κρινω πως δεν θιγεται το επιπεδο μου   και εκει ακριβως που με ενδιαφερει το θεμα .

Σας το εχω ξαναπει ειστε τσακωμενοι με την κοινη λογικη ,την οικονομικη αδυναμια την βαφτιζετε καταναλωτικη επιλογη ...

Επιλογη συνειδητη  κανει ο κατοχος  S7 edge/Νote   που το εχει  παρει κοντα στην ημερομηνια κυκλοφοριας και οτι μοντελο βγαζει η  google καθε φορα ,οι υπολοιποι απλα δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε  ...

Σε αντιθεση με εσας εγω δεν μπηκα σε κανενα  θεμα με κινεζικα να κραξω διοτι μου ειναι παντελως αδιαφορη η κατηγορια, ουτε θα παρω ποτε ,ουτε με ενδιαφερει .

Μονο που εγω δεν ειπα πως τα κινεζικα των 200Ε ειναι καλυτερα απο ενα iphone 7, αυτο ειναι δικο σου. Αυτο που ειπα ειναι οτι το επιχειρημα σου περι "μπορει να αργησε αλλα θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας" δεν στεκει για τους λογους που ανεφερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί που βαφτίζουν την καταναλωτική επιλογή, οικονομική αδυναμία, πως λέγονται;  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Μονο που εγω δεν ειπα πως τα κινεζικα των 200Ε ειναι καλυτερα απο ενα iphone 7, αυτο ειναι δικο σου. Αυτο που ειπα ειναι οτι το επιχειρημα σου περι "μπορει να αργησε αλλα θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας" δεν στεκει για τους λογους που ανεφερα. 

ναι ε ? και το απο κατω τι ειναι ?

Ευθεια συγκριση  ειναι   με  περιτυλιγμα απο αερολογιες .

"Δεν πειραζει που εφτασε 2017 και ακομα δεν εχει την x τεχνολογια το iphone, που ξεκιναει απο τα 700Ε την στιγμη που κινεζικα με 250Ε εχουν επειδη θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας".

Κουραστικος και βαρετος ,μιλα με κανεναν αλλο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...