Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Mod ,έλα τα πιστεύεις αυτα ?μου εισαι συμπαθείς λόγο της φωτό σου αλλα έλα ρε ,δεν σε πιστεύει κανεις

Αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω τη φανταστική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. :)

Δες όμως και τη θετική πλευρά. Με τα λεφτά που θα πάρει η Samsung από την Apple, θα μπορεί μετά να σου φτιάξει ωραίες συσκευές τίγκα στο ινοβέισον και την ελευθερία.

• Like 2
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα, εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω τη φανταστική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. :)

Αυτο ειναι αλήθεια ,ουτε εγω ομως οτι λες ψέμματα και αρκεί να δει κάποιος ολα τα ποστ σου για να δούμε την αντικειμενικότητα σου (δεν υπάρχει )

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτο ειναι αλήθεια ,ουτε εγω ομως οτι λες ψέμματα και αρκεί να δει κάποιος ολα τα ποστ σου για να δούμε την αντικειμενικότητα σου (δεν υπάρχει )

Μα ίσα ίσα αν έψαχνες το ιστορικό των μηνυμάτων μου θα έβρισκες εύκολα όλες μου τις αναφορές και τις εμπειρίες από τις συσκευές που σου περιεγραψα. Προφανώς όμως τα φιλτραρεις όπως σε βολεύει. :)

Δεν πειράζει, καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ίσα ίσα αν έψαχνες το ιστορικό των μηνυμάτων μου θα έβρισκες εύκολα όλες μου τις αναφορές και τις εμπειρίες από τις συσκευές που σου περιεγραψα. Προφανώς όμως τα φιλτραρεις όπως σε βολεύει. :)

Δεν πειράζει, καταλαβαίνω.

Τα φιλτράρισα πολυ καλα ,οσο τουλάχιστον μου δίνει την δυνατότητα ,αντί android σε βγάζει σε ολα τα τελευταία 2 χρόνια ,πιο παλιά βαριόμουν να τα διαβάσω,με λίγο αλεργια στα Samsung
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα φιλτράρισα πολυ καλα ,οσο τουλάχιστον μου δίνει την δυνατότητα ,αντί android σε βγάζει σε ολα τα τελευταία 2 χρόνια ,πιο παλιά βαριόμουν να τα διαβάσω,με λίγο αλεργια στα Samsung

Το ότι δεν μου αρέσει το Android σε σχέση με το ios, δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα δεν αγοράζω και Android συσκευές. Διαφορετικά δεν θα μπορούσα να έχω άποψη. Το s7 το άντεξα κάτι μήνες πριν φύγει από τις αγγελίες εδώ, μιας και κάθε άλλο παρά χρηστικό ήταν. Αντίθετα, το shield TV με το Android 7 (2017 version), μεχρι τώρα μου έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις (αντικατέστησε το Minix x8h plus). Το Apple TV 4 συνεργαζεται άψογα με τις apple συσκευες μου και τη μουσική που αγοράζω για χρόνια από το itunes κλπ κλπ. Το tab s2 αντέχεται ακόμη λόγω οθόνης. Το gear s2 classic έφυγε μαζί με το s7 edge γιατί δεν είχε νόημα με το iPhone που σχεδιαζα να πάρω.

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/756540-samsung-s7-edge-black-32gb-mega-pack-gear-s2-classic-wireless-charger-vr/

Κάτι άλλο?

Δημοσ.

Προφανως εχουν παρει χαμπαρι οτι το νεο galaxy ισως φυγει πολυ μπροστα στις πωλησεις και αλλαξαν πλανο ....

Δημοσ.

Να αφήσει τις OLED και τις ασύρματες φορτίσεις η Apple και να μας δώσει πιο ουσιαστικά πράγματα  :mad:

Πότε ρε Apple θα μπορέσουμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά στα μενού να βάλουμε Comic Sans παντού;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε σπασμένες εφαρμογές εκτός store;  :mad:

Πότε θα βάλεις επιτέλους flash player να βλεπουμε teniesonline και ματσάκια στο safari;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε ROMS να περνάμε κάθε βδομάδα κι άλλη να περνάει η ώρα;  :mad:

Απλά ουσιαστικά πράγματα που χρειάζεται ο επαγγέλματίας και τα δίνει ο ανταγωνισμός ρε Apple...  <_<

Full NFC + OTG + απλό copy-paste + SD

Δημοσ.

Να αφήσει τις OLED και τις ασύρματες φορτίσεις η Apple και να μας δώσει πιο ουσιαστικά πράγματα  :mad:

Πότε ρε Apple θα μπορέσουμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά στα μενού να βάλουμε Comic Sans παντού;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε σπασμένες εφαρμογές εκτός store;  :mad:

Πότε θα βάλεις επιτέλους flash player να βλεπουμε teniesonline και ματσάκια στο safari;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε ROMS να περνάμε κάθε βδομάδα κι άλλη να περνάει η ώρα;  :mad:

Απλά ουσιαστικά πράγματα που χρειάζεται ο επαγγέλματίας και τα δίνει ο ανταγωνισμός ρε Apple...  <_<

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο μακροσκελές τρολ σου! Ξεπέρασες τον εαυτό σου! :D

Δημοσ.

Προφανως εχουν παρει χαμπαρι οτι το νεο galaxy ισως φυγει πολυ μπροστα στις πωλησεις και αλλαξαν πλανο ....

Ψήθηκε μάλλον απ' το note 7 ο κόσμος, γι' αυτό

Δημοσ.

Ναι και μετά θα κάνει πάλι η Apple μήνυση στην Samsung

Απορώ η Samsung γιατί να βοηθάει την Apple ??  :wacko:

Δηλ η Apple δεν μπορεί να βγάλει δικές της οθόνες ??

Πόσο κουτός είσαι...ΧΡΗΜΑ είναι η λέξη που τα ψάχνεις.

πχ. Αν πάει μόνη της να βγάλει OLED πρέπει να δώσει 500εκ. δολάρια

Αν τις φτιάξει η samsung Θα δώσει 50...

Εσύ τι θα διάλεγες;

Δημοσ.

Μπήκα να διαβάσω τα σχόλια και έχω την εντύπωση ότι κάποια τα γράφει ο Λιακόπουλος. Μόνο τα Ελοχίμ λείπουν. Τα Νεφελίμ είναι εδώ.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...