Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες ότι ήθελες να αγοράσεις αυτές τις μέρες iPhone και διαβάζεις αυτές τις φήμες, θα το αγόραζες τώρα ή θα περίμενες να βγει το νέο μοντέλο;

Επι 8 χρόνια μονο Apple έπαιρνα ,καθε χρονο καινούριο κινητό μεχρι το 6s,tamplet air 2 ,iMac ,Apple TV ,πηρα το 7sedge μετά απο σκέψεις 2 ετών με τεράστιο φόβο για να ανακαλύψω οτι ζούσα πισω απο τα σύννεφα ,έφυγε το iMac πηρα σούπερ pc ,περιμένω το καινούριο Samsung s3 για να πετάξω και το iPad aaaa ξέχασα το ρολοι Χα εκει να δεις γέλιο πέταξα την ψευτικουρα που κρατούσε 8 ώρες η μπαταρία και πηρα το s3 ,ΟΧΙ δεν ξαναπαίρνω Apple πολυ κοροϊδία και μιλάω παντα για τον καινούριο CEO o ιδρυτής ηταν παντα μπροστά και ναι πλήρωνες για να εισαι μπροστά ,εδω και 3 χρόνια νομίζουν οτι ειναι πρωτοποριακή ,φίλε δεν ειναι ολοι το ξέρουν ακομα και αυτοί που τους υποστηρίζουν

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είπα ότι τις πιστεύω αλλά δεν γίνεται σε forums όταν έχουνε δίκιο εξαρχής κάποιοι χρήστες που έχουνε γράψει πριν συμβεί στη πορεία μετά να τρώνε και ban από πάνω !!!

**edited

Έχει σημασία ο τρόπος που το λες. Πχ ο haHa εδώ και χρόνια την λέει συνέχεια στην Apple, γιατί δεν έχει φάει? Γιατί είναι προσεκτικός, ξέρει πως να την πει...

• Like 1
Δημοσ.

Μπουχού, μην τις πιστεύεις?Αυτό πες στο σε HTC, MS/Nokia κτλπ...

Σε αυτο δεν εχεις άδικο ,κάποτε στην λίστα σου θα γράφει και Apple

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε αυτο δεν εχεις άδικο ,κάποτε στην λίστα σου θα γράφει και Apple

Όπως κι αρκετές άλλες, πριν από αυτή... :P

• Like 1
Δημοσ.

Τελος παντως οi oled θα ερθουν οπως φαινεται στα iphones   θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια  και οι γνωστοι κλαψες  θα  συνεχιζουν να κλαινε στα forums  .

Η μεγαλυτερη πλακα παντως ειναι οτι αυτοι που αντιδρουν με τοσο μενος σε καθε  ειδηση της apple (γιατι αραγε?)   οχι μοντελα του ανταγωνισμου με oled δεν εχουν αλλα ταλαιπωρουνται με κατι κινεζικα της πλακας  και απλα  δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και κραζουν ανευ ουσιας.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τελος παντως οi oled θα ερθουν οπως φαινεται στα iphones θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια και οι γνωστοι κλαψες θα συνεχιζουν να κλαινε στα forums .

Η μεγαλυτερη πλακα παντως ειναι οτι αυτοι που αντιδρουν με τοσο μενος σε καθε ειδηση της apple (γιατι αραγε?) οχι μοντελα του ανταγωνισμου με oled δεν εχουν αλλα ταλαιπωρουνται με κατι κινεζικα της πλακας και απλα δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και κραζουν ανευ ουσιας.

Είναι και άλλοι που πέταξαν τις "πλαστικούρες" που βασικά ήταν μεταλλικές, και αγόρασαν σχεδόν με τα ίδια λεφτά κανονικές πλαστικούρες και έπεισαν τον εαυτό τους πως έκαναν ...Επανάσταση! Φαύλος κύκλος... :P
  • Like 4
Δημοσ.

Είναι και άλλοι που πέταξαν τις "πλαστικούρες" που βασικά ήταν μεταλλικές, και αγόρασαν σχεδόν με τα ίδια λεφτά κανονικές πλαστικούρες και έπεισαν τον εαυτό τους πως έκαναν ...Επανάσταση! Φαύλος κύκλος... :P

Εγω γα δοκίμασα και τα δυο ,εσυ ?

Δημοσ.

Τελος παντως οi oled θα ερθουν οπως φαινεται στα iphones   θα ειναι η καλυτερη υλοποιηση της αγορας οπως μας εχει συνηθισει τοσα χρονια  και οι γνωστοι κλαψες  θα  συνεχιζουν να κλαινε στα forums  .

Η μεγαλυτερη πλακα παντως ειναι οτι αυτοι που αντιδρουν με τοσο μενος σε καθε  ειδηση της apple (γιατι αραγε?)   οχι μοντελα του ανταγωνισμου με oled δεν εχουν αλλα ταλαιπωρουνται με κατι κινεζικα της πλακας  και απλα  δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν και κραζουν ανευ ουσιας.

O Tim Cook εφόσον έλεγε ότι θέλουν την καλύτερη οθόνη και ότι πιστεύουν ότι την έχουνε τότε από εκεί και μετά τελειώνει το πράγμα και όχι τώρα να βλέπουμε ότι βγάζει OLED το οποίο το χαρακτήρισε τότε «άθλια» + που χαρακτήρισε ότι η retina είναι "ανώτερη εμπειρία"

Δηλ δεν γίνεται αυτό το πράγμα άλλο - μας τα έχουν κάνει κάρβουνα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εγω γα δοκίμασα και τα δυο ,εσυ ?

Πως τσιμπας πάντα βρε? Πάλι θα τα λέμε? Όλα τα δοκίμασα.

Και το s8 θα το πάρω όπως είχα πάρει και το s7 edge και το ξεφορτώθηκα για το 7plus. Και μετά θα περιμένω το iPhone 8. Όπως είχα και gear s2 classic και μετά πήρα το Apple watch series 2. Και τώρα σου απαντώ από tab s2 (sm t713) γιατί βαριέμαι να βγάλω το MacBook από την τσάντα της δουλειάς.

Α και κάτω από την TV έχω ένα Nvidia shield TV και δίπλα του ένα Apple TV 4.

Δικαιούμαι λοιπόν να έχω άποψη? :P

• Like 3
Δημοσ.

σου εχω νεα ,μπορεις να τα θαβεις κ χωρις να ξοδευεσαι για να μην κοροιδευομαστε εδω μεσα

καλη η προσπαθεια αντικειμενικοτητας αλλα λιγο πολυ "γνωριζομαστε" εδω μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Η άγνοια και η φανατική προσήλωση εδώ μέσα με αφήνει άφωνο! Η Apple δεν κατασκευάζει το iPhone αναθέτει την κατασκευή του σε άλλες κατασκευάστριες εταιρείες. Σχεδιάζει το κινητό και βασικά στοιχεία, όπως αρχιτεκτονική και επεξεργαστή, και αγοράζει κομμάτια που χρειάζονται! Οι κατασκευάστριες εταιρείες όπως η samsung, στηρίζουν πολύ μεγάλο μέρος των κερδών τους απο τις παραγγελίες της apple. Όποτε όχι μόνο δεν είναι εχθροί, όπως φανατικά πιστεύουν τα ανεγκέφαλα fanboys, αλλά συνεργάτες. Όχι μόνο δεν θέλει η Samsung να σταματήσει την συνεργασία με την apple, αλλά θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί να ικανοποιήσει τον συνεργάτη της, με στόχο μακροπρόθεσμη συνεργασία. Σε αντίθεση με χαζά σχόλια ότι θα δώσει στην apple οθόνες 5ετιας, θα δώσει ότι καλύτερο έχει με στόχο το κέρδος. Άλλωστε η apple είχε αναθέσει την κατασκευή του A10 chip σε Samsung και tsmc, με την δεύτερη να παράγει καλύτερα αποτελέσματα, κι έτσι η apple έχει αναθέσει μόνο στην tsmc την κατασκευή του επόμενου chip. Προφανώς είναι χάσιμο και για τις δυο καθώς η apple θα στηριχθεί σε μια μόνο εταιρεία και η Samsung θα χάσει πολλά λεφτά. Όσο για τις μηνύσεις η μια στην άλλη, σε περίπτωση διαφωνίας κολοσσών με αστρονομικά ποσά αυτό γίνεται. Σταματήστε όλοι να είστε ανεγκέφαλοι καταναλωτές.

• Super Moderators
Δημοσ.

σου εχω νεα ,μπορεις να τα θαβεις κ χωρις να ξοδευεσαι για να μην κοροιδευομαστε εδω μεσα

καλη η προσπαθεια αντικειμενικοτητας αλλα λιγο πολυ "γνωριζομαστε" εδω μεσα

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι πως ο φανατισμός σου είναι πολύ πιο τεράστιος από τον δικό μου. Sorry αν στο "χάλασα". :P

btw δεν ξοδεύομαι για να πείσω άτομα σαν κι εσένα, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Τα ξοδεύω γιατί μου αρέσουν τα gadgets γενικότερα. Απλά έχω δικαίωμα να επιλέγω σαν πιο "μόνιμα" αυτά που με κάνουν να νιώθω καλύτερα... :)

Η άγνοια και η φανατική προσήλωση εδώ μέσα με αφήνει άφωνο! Η Apple δεν κατασκευάζει το iPhone αναθέτει την κατασκευή του σε άλλες κατασκευάστριες εταιρείες. Σχεδιάζει το κινητό και βασικά στοιχεία, όπως αρχιτεκτονική και επεξεργαστή, και αγοράζει κομμάτια που χρειάζονται! Οι κατασκευάστριες εταιρείες όπως η samsung, στηρίζουν πολύ μεγάλο μέρος των κερδών τους απο τις παραγγελίες της apple. Όποτε όχι μόνο δεν είναι εχθροί, όπως φανατικά πιστεύουν τα ανεγκέφαλα fanboys, αλλά συνεργάτες. Όχι μόνο δεν θέλει η Samsung να σταματήσει την συνεργασία με την apple, αλλά θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί να ικανοποιήσει τον συνεργάτη της, με στόχο μακροπρόθεσμη συνεργασία. Σε αντίθεση με χαζά σχόλια ότι θα δώσει στην apple οθόνες 5ετιας, θα δώσει ότι καλύτερο έχει με στόχο το κέρδος. Άλλωστε η apple είχε αναθέσει την κατασκευή του A10 chip σε Samsung και tsmc, με την δεύτερη να παράγει καλύτερα αποτελέσματα, κι έτσι η apple έχει αναθέσει μόνο στην tsmc την κατασκευή του επόμενου chip. Προφανώς είναι χάσιμο και για τις δυο καθώς η apple θα στηριχθεί σε μια μόνο εταιρεία και η Samsung θα χάσει πολλά λεφτά. Όσο για τις μηνύσεις η μια στην άλλη, σε περίπτωση διαφωνίας κολοσσών με αστρονομικά ποσά αυτό γίνεται. Σταματήστε όλοι να είστε ανεγκέφαλοι καταναλωτές.

Βασικά παίζει η samsung να δώσει οθόνες στην apple, που η ίδια θα βάλει στα δικά της μοντέλα κανα χρόνο+ αργότερα! 

• Like 4
Δημοσ.

Βασικά παίζει η samsung να δώσει οθόνες στην apple, που η ίδια θα βάλει στα δικά της μοντέλα κανα χρόνο+ αργότερα! 

Αυτο το θεωρω και εγω πολυ πιθανον διοτι ειναι ο καλυτερος και στρατηγικος πελατης της και γνωριζει πως  το κοινο που απευθυνεται  η apple ειναι απαιτητικο .

• Like 2
Δημοσ.

Να αφήσει τις OLED και τις ασύρματες φορτίσεις η Apple και να μας δώσει πιο ουσιαστικά πράγματα  :mad:

Πότε ρε Apple θα μπορέσουμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά στα μενού να βάλουμε Comic Sans παντού;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε σπασμένες εφαρμογές εκτός store;  :mad:

Πότε θα βάλεις επιτέλους flash player να βλεπουμε teniesonline και ματσάκια στο safari;  :mad:

Πότε θα μπορέσουμε να περάσουμε ROMS να περνάμε κάθε βδομάδα κι άλλη να περνάει η ώρα;  :mad:

Απλά ουσιαστικά πράγματα που χρειάζεται ο επαγγέλματίας και τα δίνει ο ανταγωνισμός ρε Apple...  <_<

• Like 13
Δημοσ.

Πως τσιμπας πάντα βρε? Πάλι θα τα λέμε? Όλα τα δοκίμασα.

Και το s8 θα το πάρω όπως είχα πάρει και το s7 edge και το ξεφορτώθηκα για το 7plus. Και μετά θα περιμένω το iPhone 8. Όπως είχα και gear s2 classic και μετά πήρα το Apple watch series 2. Και τώρα σου απαντώ από tab s2 (sm t713) γιατί βαριέμαι να βγάλω το MacBook από την τσάντα της δουλειάς.

Α και κάτω από την TV έχω ένα Nvidia shield TV και δίπλα του ένα Apple TV 4.

Δικαιούμαι λοιπόν να έχω άποψη? :P

Mod ,έλα τα πιστεύεις αυτα ?μου εισαι συμπαθείς λόγο της φωτό σου αλλα έλα ρε ,δεν σε πιστεύει κανεις

Αυτο το θεωρω και εγω πολυ πιθανον διοτι ειναι ο καλυτερος και στρατηγικος πελατης της και γνωριζει πως  το κοινο που απευθυνεται  η apple ειναι απαιτητικο .

Είσαστε απίστευτα προσηλυτισμένοι,ουφ καλα που ΔΕΜ ειμαι ετσι πια ,Freedom

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...