Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ουτε οι καταναλωτές γίδια Ναι και τι με αυτό? Πάλι θα πουλήσει...
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι ήταν κλασικές φήμες. Το ότι το έβγαλαν και τα κανάλια δεν σημαίνει κάτι παραπάνω...Αν δεν κάνω λάθος τόσα χρόνια η Apple δεν ανακοινώνει κάτι επίσημα πριν την παρουσίαση ενός προϊόντος. Όποιος βασίζεται στις φήμες πρόβλημά του... Μην εισαι αφελής ,εχεις δει επίσημη ανακοίνωση πριν την επίσημη παρουσιαση?όι διαρροές ειναι απο τους προμηθευτές που οικονομανε και ρουφιανευουν ?ελα τώρα πες μου αλήθεια τα πιστεύεις αυτα ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά δεν μπορεί να βγάζει έτσι φήμες - τουλάχιστον ας έλεγαν την λέξη "Φήμες" Τη μπαλεύεις? Από την στιγμή που δεν είναι επίσημα, δεν ξέρεις καν την προέλευση...
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι και τι με αυτό? Πάλι θα πουλήσει... Φαντάζομαι την μείωση πωλήσεων την διάβασες κάπου ,ετσι ?και η νοκια ηταν κάποτε η μεγαλύτερη εταιρεία στα κινητά ,την ακούς πουθενά ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μην εισαι αφελής ,εχεις δει επίσημη ανακοίνωση πριν την επίσημη παρουσιαση?όι διαρροές ειναι απο τους προμηθευτές που οικονομανε και ρουφιανευουν ?ελα τώρα πες μου αλήθεια τα πιστεύεις αυτα ? Δεν είμαι αφελής. Δεν ασχολούμαι με φήμες, άλλοι τις πιστεύουν. Όπως έγραψα και πιο πάνω, από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις από που προέρχονται δεν πιστεύεις τπτ... Φαντάζομαι την μείωση πωλήσεων την διάβασες κάπου ,ετσι ?και η νοκια ηταν κάποτε η μεγαλύτερη εταιρεία στα κινητά ,την ακούς πουθενά ? Και πάλι βγάζουν τα μαλλιοκεφάλά τους. Άρα λες ότι θα γίνει Nokia? Αν μείνει τόσο στάσιμη, ας γίνει, μέχρι τότε θα γλεντάει τους υπόλοιπους...
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είμαι αφελής. Δεν ασχολούμαι με φήμες, άλλοι τις πιστεύουν.Όπως έγραψα και πιο πάνω, από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις από που προέρχονται δεν πιστεύεις τπτ... Οι διαρροές ειναι εσκεμμένες και το κάνουν όλες οι εταιρίες για να δουν αντιδράσεις ,κατι σαν του πολιτικούς ,πετάνε μια μακακια και βλέπουν αντιδράσεις και αποφασίζουν αν και πως 1
coffeex Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Φαντάζομαι την μείωση πωλήσεων την διάβασες κάπου ,ετσι ?και η νοκια ηταν κάποτε η μεγαλύτερη εταιρεία στα κινητά ,την ακούς πουθενά ? Πες ότι ήθελες να αγοράσεις αυτές τις μέρες iPhone και διαβάζεις αυτές τις φήμες, θα το αγόραζες τώρα ή θα περίμενες να βγει το νέο μοντέλο;
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είμαι αφελής. Δεν ασχολούμαι με φήμες, άλλοι τις πιστεύουν. Όπως έγραψα και πιο πάνω, από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις από που προέρχονται δεν πιστεύεις τπτ... Ναι αλλά δεν μπορούν να βγαίνουν τόσες ειδήσεις και σε forums και να γεμίζουν προσδοκίες στον κόσμο οι οποίες είναι ψεύτικες.
slk200gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είμαι αφελής. Δεν ασχολούμαι με φήμες, άλλοι τις πιστεύουν.Όπως έγραψα και πιο πάνω, από την στιγμή που δεν μπορείς να αποδείξεις από που προέρχονται δεν πιστεύεις τπτ...Και πάλι βγάζουν τα μαλλιοκεφάλά τους.Άρα λες ότι θα γίνει Nokia? Αν μείνει τόσο στάσιμη, ας γίνει, μέχρι τότε θα γλεντάει τους υπόλοιπους... Τους πελάτες γλεντάει όχι τους ανταγωνιστές ,κολοσσοί ειναι και αυτοί 1
calculator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι και μετά θα κάνει πάλι η Apple μήνυση στην Samsung Απορώ η Samsung γιατί να βοηθάει την Apple ?? Δηλ η Apple δεν μπορεί να βγάλει δικές της οθόνες ?? Οι αμερικάνοι λένε "money talks, shit walks", ελπίζω να σου λύθηκε η απορία 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλά δεν μπορούν να βγαίνουν τόσες ειδήσεις και σε forums και να γεμίζουν προσδοκίες στον κόσμο οι οποίες είναι ψεύτικες. Μπουχού, μην τις πιστεύεις? Τους πελάτες γλεντάει όχι τους ανταγωνιστές ,κολοσσοί ειναι και αυτοί Αυτό πες στο σε HTC, MS/Nokia κτλπ...
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μπουχού, μην τις πιστεύεις? Δεν είπα ότι τις πιστεύω αλλά δεν γίνεται σε forums όταν έχουνε δίκιο εξαρχής κάποιοι χρήστες που έχουνε γράψει πριν συμβεί στη πορεία μετά να τρώνε και ban από πάνω !!! **edited
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Tα alpha , skai, ant1 κτλπ εχουν apple στις πρωινομεσημεριανες εκπομπες τους και πληρωνονται για την διαφημιση αυτη. Ασχετα που πιστευω θα τους εχουν περασμενα windows γιατι δεν θα βολευει τον Παπαδακη το MAC OS..!
calculator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κοιτάξτε ειρωνεία !!!! Πως να μην τους κράζεις ??? Οι οθόνες OLED είναι άθλιες» υποστηρίζει ο CEO της Apple, Tim Cook Από το 2013 έχει προχωρήσει η τεχνολογία στις oled, για τότε οι retina ίσως είχαν κάποια πλεονεκτήματα.
KnightRider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Από το 2013 έχει προχωρήσει η τεχνολογία στις oled, για τότε οι retina ίσως είχαν κάποια πλεονεκτήματα. Aς στόχευαν να βγάλουν ακόμη καλύτερη Retina
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα