driftingcris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα. Εχω στησει ενα retro pc, για retro gaming και εχω καποια θεματακια με δυο καρτες PCI. Φανταζομαι πως κατι κανω εγω λαθος, καθως δεν εχω δουλεψει win98(δεν τα προλαβα). Η μια ειναι μια Sound Blaster Live! 5.1 (SB0100), και η αλλη ειναι μια καρτα USB μαρκας Chronos. Φυσικα και δεν μπορω να βρω drivers για την καρτα, αλλα βρηκα drivers για το chip(VIA VT6212L). Δυστηχως δεν εχω τις Orginal δισκετες. Τις εβαλα πανω στο συστημα, και περασα windows 98se. Στο καπακι περασα ενα auto patcher που βρηκα, και πηγα να περασω τα drivers. Αλλα και στις δυο περιπτωσεις, το Install σταματαει πριν καν αρχησει, γιατι λεει πως δεν εχει βρει την καρτα στο συστημα. Ομως και οι δυο ειναι κουμπωμενες πανω στην μητρικη. Δοκιμασα να μπω μεσα απο το device manager και να πατησω Update drivers απο τον φακελο στον οποιο ειναι τα αρχεια που κατεβασα, αλλα λεει οτι δεν βρηκε τους απαραιτητους drivers. Τα drivers που εχω τα βρηκα εδω: SoundBlaster USB Card Το συστημα αποτελειται απο: DFI P2XLX Rev2 Celeron 333Mhz Mendocino 256mb SD-RAM Samsung GeForce MX440SE Maxtor 20GB IDE HDD Ευχαριστω, και sorry for the long post.
Alexlooker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 με λαθοσ drivers, λογικο να μην τουσ περνει, στο ιντερνετ υπαρχουν τα παντα, το δυσκολο ειναι να βρεισ αυτο που πσαχνεισ.
driftingcris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο φιλε μου? Παντως βρηκα και iso απο το original disc της sound blaster, και μου λεει το ιδιο.
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για αρχη, βαλε πρωτα την μια καρτα κι οταν δουλεψει με το καλο, βαζεις και την αλλη. Επισης αλλαξε τους και θεσεις pci και ψαξε και για αλλους οδηγους. Αν τις βλεπει στο device manager κοιτα μηπως τους παρει απο κει... 1
driftingcris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δοκιμασα και μεσα απο το device manager, αλλα και παλι τιποτα. Δοκιμασα να αλλαξω θεσεις, αλλα δεν δοκιμασα να τις βαλω μια-μια. Μετα απο πολυ ψαξημο, καταφερα να βρω το original cd της usb καρτας, αλλα ειμαι τοσο γκαντεμης που σταματησε να βλεπει δισκακια το drive μου Μολις βρω ενα αλλο, πιστευω πως κατι θα γινει Και μετα, με usb 2.0 speeds, θα ειναι και πιο ευκολο να την παλεψω για την sound blaster. Ευχαριστω. Θα δωσω update μολις βρω drive 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα