Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι κινεζοι το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι να αντιγραφουν. Μηδεν καινοτομια. Καλυτερα να το ονομασουν s7 edge clone.

Και ολα τα αμαξια αντεγραψαν το Ford Model T, εχουν ολα στρογγυλους τροχους... αν με πιανεις.

• Like 3
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Πιο ωραίο μοντέλο δε μπορούσαν να βρουν για την διαφήμιση και βάλαν την αδερφή του Καβάνι;

Χαχαχαχα!! Νταξ.. Παραλίγο να με πνιξεις...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιες οι κυρτες οθονες αλλα αμα δεν μπορεις να βρεις μετα tempered glass της προκοπης ετοιμασου και για γρατζουνιτσες ή να ασχημυνεις το κινητο με τζαμακι που καλυπτει μονο τη μιση οθονη.

Ψαξε ζελατινα ΤPU

Μάλλον δέν έχετε ψάξει eBay ... 2 ευρώ tempered κυρτό με πολύ καλύτερη απόκρηση αφής απο αυτές των 15Ε στην Ελλάδα .

Δημοσ.

Σαν ποτήρι είναι στην τελευταία εικόνα, Θεωρώ την edge οθόνη gimmick και μόδα που θα περάσει, γιατί εκτός του οτι δεν προσφέρει τίποτα, κατά την γνώμη μου είναι και άσχημη. Το ίδιο ισχύει και για τις τηλεοράσεις..

Τις πρωτες 2 μέρες σου κάνει εντύπωσή μετά τίποτα, αλλα όμως είναι αρκετά χρήσιμη (αν βγάλουν και καμία εφαρμογή edge της προκοπής)και προσωπικά προτιμώ να βλέπω την οθόνη παρά τα ασχημα beezle.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι ήταν είναι και θα είναι πάντα. Αλλά ας μην κοροιδευόμαστε πια. Οι διαφορά τιμών μεταξύ των "flagships" και των "flagship killers" είναι αστείες. Πέραν τούτου μπορεί πάντα ο καταναλωτής, να περιμένει εκπτώσεις ή να βάλει δόσεις ή να αγοράσει second hand ή να πάρει παραεισαγωνής...οπότε και αυτές οι διαφορές τιμών εκμηδενίζονται.

Δεν ειναι μονο η τιμη πλεον θαρω. Δεν το συζητω για καινοτομιες δε ντιζαιν, μηλο και σαμμ στο ντιζαιν ειναι κορυφη και νομιζω και η ελ γκι και ειτσ τι σι εχουν την δικη τους πηνελια (ειτσ τι σι μεταλο μποντι πχ) αλλα μετα απο πολυ καιρο και αλλαγες σμαρτφοουν (νοουτ 2, 3, νεξους 5, 6, 6π και πολλων αλλων οπως ελ γκι γκι 2,3, σαμσουνγκ γκαλαξη 6... εκτος απλ) μπορω να πω οτι τελικα το ντιζαιν δεν εχει τοσο σημασια οσο το να ειναι καθαρο το κινητο. Εχω κατασταλαξει στο νεξους 6π και σκευτομουν για πιξελ αλλα μαλον θα περιμενω το πιξελ 2 η οπως θα το λενε. Θελω να πω οτι η χουαγει εχει πολυ γρηγορο και χωρις πολυ μπλοουτ γουερ λογισμικο το οποιο εμενα προσωπικα μενδιαφερει στο σμαρτφοουν μου. βλεπω της γυναικας μου το σ6 που απο 1 μερα καλης χρησης η μπαταρια πλεον κραταει μιση και θελει φακτορι ρισετ, θυμαμαι το νοουτ 3 μου, που ειχε απιστευτη μπαταρια αλλα το τατσγουιζ ηταν για να ξερνας, οπως επισης βλεπω τον κολλητο μου που εχει σ7 εντζ να κατευαζει γκουγκλ ναου λοντσερ μπας και παει λιγο πιο σμουθ το λοντσερ του γιατι και το σ7 τα εχει τα σπαστικα του. Το συμπερασμα ειναι οτι χαρντγουερ πανω κατι δεν αλλαζουν πολλα, το θεμα ειναι στην καθημερινη σου χρηση να μην σου σπαν τα νευρα αυτες οι μικρομαλακιουλες.

Δημοσ.

Εταιριάρα, ίσως ο πιο advanced αυτή τη στιγμή Κατασκευαστής στον Κόσμο. Και ποιοτητα, και σωστά χαρακτηριστικά, και τέλος πάντων μια τιμή που δεν τινάζει την μπάνκα στον αέρα.

Το μόνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι πρέπει οι εταιρίες να κοιτάξουν μια μεγάλη (έως τεράστια) μερίδα απο΄καταναλωτές, που έχουμε κάνει "settle" εκεί στις περίπου 5 ως 5.2'' ιντσες και ΔΕΝ θέλουμε παραπάνω.
Πως να γίνει δηλαδή? Υπάρχει και η χρηστικότητα στα πράγματα, όχι μόνο το μέγεθος !!
Υπο αυτο το σκεπτικό, τι θα πει (και τι λογική έχει??) ότι είναι πιθανά ΔΥΟ (!!) μοντέλα των 5μιση ιντσών έκαστο?!?!?

Κύριοι, κοιτάξτε πάλι τις αγορές σας. Θέλουμε (οι περισσότεροι απο΄μας) ΞΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και όχι τις παντόφλες που φτιάχνεται για τις παλαμες - κουπιά του Πάου Γκασολ.

Δημοσ.

Θα φτάσουμε σε σημειο πλεον να μην εντυπωσιαζόμαστε απο τίποτα..Ακομα ενα κινητο όμοιο με τα αλλα τις κατηγοριας του..

Με τι να "εντυπωσιαστείς" όταν στα έχουν παρουσιάσει ΟΛΑ (κυριολεκτικά) και πρέπει κάθε χρόνο να σου ΞΑΝΑΜΑΝΑπουλήσουν ??

Δημοσ.

καμία καινοτομία ίδια συσκευή (με άλλο όνομά) με πέρσι θέλει να πουλήσει και φέτος η huawei ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...