Προς το περιεχόμενο

30% off στα dbrand skins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vamvakaris21 είπε

Τόσο πολύ?

Εγώ στον 1 μήνα αναμονής τους έστειλα μειλ και μου είπαν ότι το πιο πιθανό είναι να χάθηκε το πακέτο και στείλαν καινούριο πριν μια βδομάδα

1 λεπτό πριν, 333_halfdevil είπε

Το ιδιο εκανα κι εγω. τελικα το πακετο απλα αργησε αν ερθει λογω τελωνειου( και στο tracking φαινοταν οτι εχει  παραληφθει απο μενα).κι ετσι βρεθηκα με 2 πακετα  στα χερια μου. αργησαν τοσο που στο εν τω μεταξυ ειχα πουλησει το κινητο!

Επεξ/σία από 333_halfdevil
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vamvakaris21 είπε

αα κατάλαβα! η απλή αποστολή έχει tracking ή είχες πληρώσει παραπάνω ?

Δεν εχει tracking και δεν αξιζει καποιος να βαλει τα +20 ευρω για fedex για να ερθει Ελλαδα σε <5 μερες

Δημοσ.

κι εγω νομιζα οτι εβγαλε παλι καποια εκπτωση :S 

πφφφ.. αν παιξει κατι πειτε το παιδες , ευχαριστω!

Δημοσ.

Πάρε με έναν φίλο σου και στην ουσία από 10€ ξεκινάει άμα γίνει παραγγελία 2 κομμάτια για δωρεάν μεταφορικά άμα σκεφτείς ότι 10€ είναι 3 καφέδες σιγά την τιμή για να χρειαστείς και έκπτωση

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MontzOlee είπε

κι εγω νομιζα οτι εβγαλε παλι καποια εκπτωση :S 

πφφφ.. αν παιξει κατι πειτε το παιδες , ευχαριστω!

Ειχε προχθες 10-20% επειδη εβγαλαν το black camo

Δημοσ.

Ηρθαν σημερα παιδια!
Κανονικα μου τα αφησαν στο γραμματοκιβωτιο χωρις τελωνεια χωρις τιποτα!

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, therock είπε

Ενδιαφερομαι και γω για πειτε εντυπωσεις για προιον και διαδικασια αποστολης

Μου ήρθε σε 10 μέρες από την μέρα που το έστειλαν (Black Friday η αγορά). Ποιοτικά είναι φανταστικά τα σκιν. Προτείνω (αν έχεις γυμνή την πλάτη του κινητού) τα dragon skins, καθώς στο ματ θα φαίνεται πιο πολύ η όποια γρατζουνιά. Τώρα για όλες τις συσκευές έχουν βίντεο εγκατάστασης αναλυτικό. Για το oneplus 3T μου βγήκε η πίστη στις γωνίες, αλλά έχοντας δει και άλλα βίντεο για άλλες συσκευές, είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση. Εμφανισιακά όποιος το βλέπει τρελαίνεται. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, teotsi21 είπε

Μου ήρθε σε 10 μέρες από την μέρα που το έστειλαν (Black Friday η αγορά). Ποιοτικά είναι φανταστικά τα σκιν. Προτείνω (αν έχεις γυμνή την πλάτη του κινητού) τα dragon skins, καθώς στο ματ θα φαίνεται πιο πολύ η όποια γρατζουνιά. Τώρα για όλες τις συσκευές έχουν βίντεο εγκατάστασης αναλυτικό. Για το oneplus 3T μου βγήκε η πίστη στις γωνίες, αλλά έχοντας δει και άλλα βίντεο για άλλες συσκευές, είναι πιο εύκολη η εγκατάσταση. Εμφανισιακά όποιος το βλέπει τρελαίνεται. 

Σε πτώσεις; Προστατεύει καθόλου; 

Υποθέτω ότι γλιτώνει τις γρατζουνιές αλλά άμα φάει καμία καλή και μπει το αλουμίνιο μέσα; Έχω το 1+5T. 

Δημοσ.

Προφανώς είναι μόνο για γρατσουνιές καμία προστασία σε πτώσεις χτυπήματα κλπ! 

Τι μπορεί να προστατεύσει μια στρώση μισού χιλιοστού πλαστικού στην ουσία?

Άμα έχεις λεφτά για ξοδεμα σε βλακειουλες πάρε φίλε χωρίς δεύτερη σκέψη και μην το μελετάς!

Πανέμορφα όλοι με ρωτάνε τι κινητό εχω και γισιτ είναι έτσι!

Εχω από το Nexus 6 dbrand skin τα έχω δοκιμάσει όλα!

Εμπειρία μου τα wood γλιστράνε λίγο αλλά είναι πανέμορφα (το bamboo το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής) 

Το marble έχει μια ωραία αίσθηση σαν να κολλάει λίγο το concrete είναι σαν γυαλιχαρτο(με την καλή έννοια) κολλάει φουλ στο χέρι σου ίσως το κλτρο από άποψη κρατήματος! 

Τα mat είναι σαν μια tpu θήκη αίσθηση αλλά κ αυτά καλά στο κράτημα!

Το dragon /carbon θα το έβαζα σαν μέτριο κράτημα σε σχέση με άλλα βέβαια, έχει λιογ αίσθηση πλαστικού αλλά η ανώμαλη επιφάνεια πίσω σου δίνει κράτημα αλλά όχι τόσο καλό όσο τα άλλα (σίγουρα πολύ καλύτερο από γυμνό κινητό έτσι)

Τα χειρότερα ήταν για μένα τα titanium και τα leather άμα ειχες λίγο ιδρωμενο λίγο λιπαρό χέρι ήταν σαν σαπούνια..

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4four είπε

Άμα έχεις λεφτά για ξοδεμα σε βλακειουλες πάρε φίλε χωρίς δεύτερη σκέψη και μην το μελετάς!

Εμπειρία μου τα wood γλιστράνε λίγο αλλά είναι πανέμορφα (το bamboo το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής) 

Το marble έχει μια ωραία αίσθηση σαν να κολλάει λίγο το concrete είναι σαν γυαλιχαρτο(με την καλή έννοια) κολλάει φουλ στο χέρι σου ίσως το κλτρο από άποψη κρατήματος! 

Το dragon /carbon θα το έβαζα σαν μέτριο κράτημα σε σχέση με άλλα βέβαια, έχει λιογ αίσθηση πλαστικού αλλά η ανώμαλη επιφάνεια πίσω σου δίνει κράτημα αλλά όχι τόσο καλό όσο τα άλλα (σίγουρα πολύ καλύτερο από γυμνό κινητό έτσι)

Τα χειρότερα ήταν για μένα τα titanium και τα leather άμα ειχες λίγο ιδρωμενο λίγο λιπαρό χέρι ήταν σαν σαπούνια..

Ευχαριστώ για το info. Μόλις βγει καμία προσφορά ίσως τσιμπήσω κανένα.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, 4four είπε

Εσυ βλεπω το χεις ψαξει πολυ. iPhone 5S εχω και Note 8. Το iPhone αν και εχει λιωσει η θηκη και δε βρισκω λογω παλαιοτητας καποια αξιολογη δε νομιζω να του βαλω σκιν γιατι μαρεσει το white gold σασι. Το note απο την αλλη, ειναι που ειναι τεραστιο γινεται πιο μπουγιο με τη θηκη και εχω και προβλημα να το συνδεω στο dex οπτε σκεφτομαι να την ξεφορτωθω και να περασω ενα σκιν εκει. Gold ειναι και αυτο, και απο το preview το black carbon, black leather και titanium σαν να φαινεται να κολλανε καλυτερα.

Εχει κανας αλλος αποψη για το κινητο μου

Δημοσ.

Έχω το black dragon στο Note 8 μου και ενώ από εμφάνιση είναι ότι ομορφότερο υπάρχει, σε grip έγινε μπορώ να πω και πιο slippery από ότι  σκέτο με το γυαλί.

Σε σχέση πάντως μήτε τα υπόλοιπα brands είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί.

Το black dragon το έβαλα και στο Nexus (tablet) 2013 για ανανέωση και μπορώ να πω ότι έγινε φανταστικό.

Αν ασχοληθείτε λίγο με το installation και ακολουθήσετε τα video με τις οδηγίες με το πιστολάκι όλες οι άκρες θα είναι τόσο smooth σα να είναι ένα με το κινητό/tablet.

Να πω επίσης ότι θήκες μπαίνουν και βγαίνουν απροβλημάτιστα με το skin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...