ekriksi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 παιδιά έχει δει κανείς πότε κανονικό 3d τύπου vilage cinema?? έχω μια lg42lm640s (passive 3d) άλλα ότι ταινία και να βάλω και ενεργοποιώ το 3d δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα μόνο τα μενού τα βλέπεις 3d, τι παίζει γενικά με αυτό πρέπει να ναι και η ταινία 3d??
bsp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα! Πρεπει να ειναι και η ταινια 3d..
heros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Η samsung τουλαχιστο εχει επιλογη να την κανει 3d
heavyrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Και αυτη τα κανει (ψευτο)3D , αν δεν ειναι η ταινια 3D μην περιμενεις να δεις κατι.
i44 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ναι έχω δει. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να νοικιάσεις από ένα βιντεοκλάμπ, ένα δισκάκι bluray με ταινία 3d.Προφανώς οι διαστάσεις της tv δεν έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες του Village που αναφέρεις, αλλά ναι είναι "κανονικό 3d" όπως λες. Επίσης, οι περισσότερες τηλεοράσεις προσφέρουν μετατροπή σε 3d του κανονικού 2d, αλλά δεν το λες και κανονικό 3d. Μάλιστα πρόσφατα δοκίμασα τη λειτουργία αυτή στην LG UH850 και ήταν σχεδόν ξενερωτικό: Καμία σχέση με την παρακολούθηση σε τηλεόραση δίσκου bluray με ταινία 3d.Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι βιντεοπροβολέας 3d. Έχει δοκιμάσει κανείς; Πώς είναι στις 200 ίντσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα