Lesdal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα μάγκες εχω θεματάκι με ενα παλio κινητο μου το Samsung Galaxy Core I8262.Το κινητο το ξαναανοιξα (δεν υπαρχει σιμ μεσα) επειτα απο λιγο καιρο αλλα έχει κωδικο PIN τον οποιο δεν θυμαμαι και εχω προσπαθησει πανω απο 100 να βαλω χωρις επιτυχια.Δυστυχως δεν μου βγαζει καποια εναλλακτικη για να τον θυμηθω ακομη και ουτε μεσω google account παρολο που ειναι συνδεδεμενο και το βρισκει στο android device manager.Το κινητο περιεχει μέσα ορισμένα αρχεία καθώς και επαφές τα οποία δεν πρέπει να χαθουν σε οποιαδηποτε περιπτωση.Περιμενω τα φωτα σας...
panos- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χμ. Δύσκολο να μπορείς να κάνεις κατι. Αν το βάλεις στον υπολογιστή το βλέπει;
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Οι επαφές μπες από υπολογιστή στο Gmail αν τις έχεις συγχρονίσει θα είναι εκεί δεν χάνονται
SuPerMaNrE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέσω recovery δε γίνεται backup σε κάρτα SD; Αν όχι , δεν μπορεί να βάλει custom revovery και να το κάνει από εκεί ;
Lesdal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χμ. Δύσκολο να μπορείς να κάνεις κατι. Αν το βάλεις στον υπολογιστή το βλέπει; Μου το βρίσκει δυστυχώς ως μια άδεια κάμερα. Οι επαφές μπες από υπολογιστή στο Gmail αν τις έχεις συγχρονίσει θα είναι εκεί δεν χάνονται Δυστυχώς δεν είναι συγχρονισμένες μόλις το είδα Μέσω recovery δε γίνεται backup σε κάρτα SD; Αν όχι , δεν μπορεί να βάλει custom revovery και να το κάνει από εκεί ; Είμαι λίγο άσχετος δεν έπιασα τι έννοεις
SuPerMaNrE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα σου το εξηγήσουμε , dont worry αρκεί να γίνεται. Ας περιμένουμε να μας απαντήσει κανένας επαΐων και μετά , αν γίνεται, θα σου το εξηγήσουμε με λεπτομέρειες.
Panikas13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Για να βάλει custom recovery θέλει να είναι ενεργοποιημενες συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρει. Και μέσω adb γίνεται αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημενες ανωνυμες πήγες
Lesdal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Για να βάλει custom recovery θέλει να είναι ενεργοποιημενες συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρει. Και μέσω adb γίνεται αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημενες ανωνυμες πήγες Οι αντωνυμες πηγες είναι ενεργοποιημένες αν δε κάνω λάθος. Adb τι ακριβώς ειναι?
saruman123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εντοπισμός σφαμλατων USB πρέπει να έχεις ενεργοποιήσεις για το adb(εργαλείο είναι),λεπτομέριες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/636564-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-adb-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80/?fromsearch=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα