Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για γράψε ένα σύντομο περιεκτικό (review) να μαθαίνουμε μιας και φαίνεσαι να έχεις όρεξη και γνώσεις. Απλά τις χρησιμοποίησα όλες (εκτός ίσως από κάποιες "του κιλού" με 5-10 οδηγούς μόνο, γιατί για ένα διάστημα τους τις πουλούσαν έτοιμες και κακο-μεταφρασμένες) και παρέμεινα στο taxibeat μιας και ήταν το μόνο που έκανε τη διαφορά στην υπηρεσία των taxi στην Αθήνα. Δεν αρκεί να έχεις απλά μια εφαρμογή για να καλείς taxi από το κινητό σου, αλλά πρέπει και η ίδια υπηρεσία να είναι διαφορετική από την "παραδοσιακή". Αναφέρομαι στην κατάσταση των οχημάτων, στη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό των οδηγών, την αξιοπιστία της εφαρμογής, κλπ. Έχω κάπου στα 1600-2000 δρομολόγια με το taxibeat (έχουν βγάλει τη σχετική ένδειξη από την εφαρμογή και δεν μπορώ πλεον να τα μετρήσω) και ζήτημα να έχω τύχει σε 2-3 περιπτώσεις που να είπα "ω θεέ μου θέλω να κατέβω". Που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό σε σχέση με το "παίρνω taxi χύμα σηκώνοντας το χέρι ή πηγαίνοντας στην πιάτσα". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης έπαιξε μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι είχαν ανεβάσει βίντεο με οδηγίες χρήσης, γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως να την χρησιμοποιήσουν αλλά ούτε έχουν τη διάθεση να καθίσουν να το ψάξουν. Μια συμβουλή που θα τους έδινα είναι να την βελτιώσουν ακόμη περισσότερο και να προσθέσουν νέα χαρακτηριστικά, έτσι κρατιούνται οι επιτυχημένες start up επιχειρήσεις. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή αλλά να κρατηθείς εκεί πάνω Υ.Γ. Το να γίνουν γνωστοί και να επεκταθούν το πέτυχαν τώρα μένει να κρατηθούν στην κορυφή όσο γίνεται το δυνατόν περισσότερο. Η Σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα απέδωσαν καρπούς, αυτή είναι η συνταγή για μια επιτυχημένη επιχείρηση και πάνω από όλα να γουστάρεις αυτό που κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό που όλα πωλούνται σε κάτι ακόμα πιο μεγάλο όταν γίνονται μεγάλα, μου προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα... Μπράβο στην taxibeat και ελπίζω να συνεχίσει την καλή δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα