Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας αρχίσουμε από την αρχή. Δοκιμάζω εταιρίες και η ταχύτητα μου παίζει 7-8mbps.

To παράξενο είναι πως ο ΟΤΕ είναι στον από κάτω δρόμο και το καφαο έξω από το παράθυρο μου, ακουμπάω και τον φρέντο άμα θέλω γιατί είμαι και μονοκατοικία.

Φεύγω φαντάρος και κόβω τελείως το τηλέφωνο. Απολύθηκα που λέτε (απολελεολε) πριν κάτι μήνες και πήρα καλή προσφορά από cyta. λέω δε γα** θα την δοκιμάσω. κλειδώνω στα 20 λοιπόν με adsl μιας και vdsl (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ) δεν υπάρχει εδώ. πολύ χαρούμενος με 0 αποσυνδέσεις κάνω όμορφα τα downloads μου και νιώθω άρχοντας.

Και εκεί που σερφάρω σκάει μήνυμα "μαλ*κα ενεργοποίησαν vdsl στην περιοχη σου", άντε ρε λέω. Ψάχνω λοιπόν στα "τσεκάρετε διαθεσιμότητα" και όλοι μου βγάζουν 50ρα, πένα λέω από αύριο παίρνω την τσιτα και ζητάω ενεργοποίηση.

Παίρνω που λέτε τηλ και μου λένε δεν υπάρχει για εμένα. Στο πηγάδι κατούρησα; τι έκανα; 

Και ρωτώ λοιπόν τους γνώστες γιατί εντάξει σχετικός είμαι μόνο εγω, γιατί δεν μπορώ να βάλω αφού μέχρι και στο σάιτ της σύτα μου λένε ότι έχω δυνατότητα; Σημειωτέων βρίσκομαι Πειραιά.

Δημοσ.

Κανε εναν ελενχο διαθέσιμοτητας στον οτε γιατί αν δεν δίνει αυτός δεν μπορει αλλη εταιρία να εχει vdsl

Και ποση αποσταση εχεις απο το αστικο κεντρο;

Δημοσ.

Του ΟΤΕ γραφει ναι για 30ρα αλλα οχι 50ρα βεβαια υπαρχει κ αλλη οδος σαν την δικια μου και ο ΟΤΕ δεν εχει ΤΚ για να ξερω...

700 μετρα καλωδιακη αποσταση γραφει

Δημοσ.

Του ΟΤΕ γραφει ναι για 30ρα αλλα οχι 50ρα βεβαια υπαρχει κ αλλη οδος σαν την δικια μου και ο ΟΤΕ δεν εχει ΤΚ για να ξερω...

700 μετρα καλωδιακη αποσταση γραφει

Αρα δεν εχεις διαθεσιμότητα vdsl, μεινε οπως εισαι

Δημοσ.

Αρα δεν εχεις διαθεσιμότητα vdsl, μεινε οπως εισαι

γιατι το λες?εγω ειμαι 1200 μετρα με 30αρα και κλειδωνω στα 29,6 (περασα καινουρια καλοδιωση απο το κουτακι του οτε μεχρι το σπιτι κατευθειαν στο μονδεμ)

Δημοσ.

ενταξει μαγκες μιλησα με ανωτερο στη συτα και τελικα υπαρχει 35ρα κανονικα απλα δεν ειναι σιγουροι για 50ρα και δεν την βαζουν!! ενεργοποιησα κανονικα και τωρα περιμενω αλλαγη εξοπλισμου

ευχαριστω οσους βοηθησαν!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...