skiabox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου δούλεψε σε mac και έχει φάει και ban το session για πολλαπλά connections μάλλον. Τελικά με firefox σώθηκα!
manthos_27 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 σε μενα μια χαρα μου δουλευει ευχαριστω
G.makrihairis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω.....χτες όλα μια χαρά ,σήμερα συνδέομε και μου γράφει: O χρόνος συνδεσή σας τελείωσε!!! αλλα ο χρόνος με τα λεγόμενα του ts είναι απο 17 εως 19/2!!! Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Edit:μετά απο καμια ώρα και μετά απο scan(βρέθηκαν 5) λειτούργησε κανονικά και είδα τριποντάκια και καρφώματα!Μάλλον ήταν bug!!! Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από G.makrihairis 1
soulkeeper4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν μου δούλεψε σε mac και έχει φάει και ban το session για πολλαπλά connections μάλλον. Τελικά με firefox σώθηκα! Τι εκδοση macos κ firefox?
harisman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μου λέει ότι έχω ξεπεράσει την σύνδεση επιτρεπόμενων συσκευών κ μου ζητάει PIN διαχειριστή. Η αλήθεια είναι προσπάθησα ανεπιτυχώς να το συνδέσω με το tv box (rooted....) κ δεν με αφήνει να συνδέσω άλλη συσκευή. Any ideas?
fou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Βάλε τα στοιχεία που σου ζηταει, είναι τα ίδια που βάζεις για να συνδεθείς. Και μετά θα σου βγάλει τις συσκευές που έχεις κάνει προσπάθεια και μπορείς να την αντικαταστήσεις και θα δουλέψει. 1
harisman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Βάλε τα στοιχεία που σου ζηταει, είναι τα ίδια που βάζεις για να συνδεθείς. Και μετά θα σου βγάλει τις συσκευές που έχεις κάνει προσπάθεια και μπορείς να την αντικαταστήσεις και θα δουλέψει. Worked!!! Thanks
stelios18120 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έβαλα την εφαρμογή στο ταμπλέτ πάτησα κωδικούς κτλπ Και όταν έβαλα να δω το κανάλι μ λέει δεν υποστηρίζεται από rooted συσκευές. Εν τω μεταξύ ούτε καν εχω κάνει root,είναι ολοκαίνουργιο το ταμπλετ.
coffeex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο το δώρο της cosmote αλλά οι διαγωνισμοί χτες και ειδικά των καρφωμάτων ήταν μαύρα χάλια 1
G.makrihairis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίο το δώρο της cosmote αλλά οι διαγωνισμοί χτες και ειδικά των καρφωμάτων ήταν μαύρα χάλια Όντως χάλια!
john_dr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις χάζεψα τον Αντετοκούμπο στο ιδιαίτερα μπασκετικό Μίλαν - Φιορεντίνα. Ωραία η κίνηση της Cosmote. Εξαιρετική διαφήμιση και επιτέλους ένα On The Go που λειτουργεί.Αν εξαιρέσω ότι κόπηκε η μετάδοση μία φορά σε κάθε ημίχρονο, κατά τα άλλα έπαιξε νεράκι. Σε υπολογιστή με απεικόνιση στην TV μέσω HDMI. Καμιά σχέση με το αντίστοιχο της Nova που όσες φορές το δοκίμασα απλά δεν έπαιζε. Μια φορά είχε παίξει σε δύο Android συσκευές και την επόμενη βδομάδα μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής δεν έπαιζε σε καμία.
Hapatingo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μπράβο στην COSMOTΕ, όχι μπράβο στις αμερικανιες. Σκέτη αποτυχία το χθεσινό ματς. Το μισό που είδα ήταν μόνο τρίποντα. Λες και έπαιζαν από αγγαρεία, ούτε θέαμα ούτε τίποτα. Καθόλου σοβαρό παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα