smpt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Οκ κατάλαβα, στο tvbox γιοκ (λόγο root) στην άλλη τηλεόραση που είναι με android (Sony) στο Playstore δεν φαίνεται η εφαρμογή.... αντε να αρχίσω τις αλχημείες εγώ εγκατέστησα την εφαρμογή στο κινητό και από εκει έκανα copy το apk στην τηλεόραση (sony android). Το έκανα εγκατάσταση και το ανοίγω με sideloader. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η εφαρμογή θα καταλάβει ότι είναι τηλεόραση και θα κόψει το stream ή θα παίξει κανονικά. Θα το δούμε το βράδυ
leros2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ την έβαλα στο tvbox, πήρα το apk και το πέρασα στη Sony, έβαλα την έκδοση για tablet γιατί αυτή του κινητού δεν δούλευε σωστά, για την ακρίβεια δεν είχε σωστό προσανατολισμό
sot20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ελπίζω να δουλέψει την ώρα εκείνη και να μην έχει κοψίματα. 1
coyote2 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ας μη το κάνει κανένας με Mbyte δε θα του μείνει τίποτα στο λογαριασμό του
phanispal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε κανείς να συνδεθεί; Εγώ συνδέθηκα πριν λίγο, στην αρχή έβαλα λίγο το κανάλι Sport All Star κι έπαιξε (έδειχνε αυτό που έδειχνε η τηλεόραση, καθώς έχω ούτως ή άλλως Cosmote TV), δοκίμασα ν' αλλάξω κανάλι και έβαλα το Sport 4 κι έπαιξε. Έβαλα Sport 6 κι έπαιξε, είδα λίγο τέννις που έπαιζε ο Tsonga. Από εκεί και πέρα τίποτα. Πατάω προβολή, δείχνει ότι φορτώνει και δε γίνεται τίποτα. Έκλεισα την εφαρμογή, την ξανάνοιξα και πάλι τίποτα. Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι με τους κωδικούς θα παίζει μόνο το Sport All Star και όχι τα άλλα (έχω το Family Pack).
Sonis4 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά δουλεύουν όλα τα αθλητικά κανάλια
takinio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγω δεν εχω πακετο ote tv και παιζουν ολα τα αθλητικα καναλια μια χαρα,τωρα την ωρα του αγωνα ,θα σηκωσει τοσες συνδεσεις? Μακαρι.
phanispal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Σ' εμένα εκτός του ότι πότε φορτώνει και πότε όχι, δυσκολεύομαι να μεταφέρω την εικόνα στην τηλεόραση.
speedman_26 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ανοιγει ολα τα αθλητικα καναλια και δουλευει και το replay tv
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καλή προώθηση για όσους γουστάρουν αθλητικά. αν είναι έξυπνοι θα κάνουν μια αντίστοιχη με κινηματογράφο με αφορμή τα όσκαρ.
speedman_26 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 καλή προώθηση για όσους γουστάρουν αθλητικά. αν είναι έξυπνοι θα κάνουν μια αντίστοιχη με κινηματογράφο με αφορμή τα όσκαρ. Δεν νομίζω τα Oscar θα το έχουν σαν δυνατό χαρτί για να κάνεις συνδρομή
Phoenix7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το εβαλα σε κινητό και με καλώδιο HDMI στην τηλεόραση και παίζει για λιγο μετά σταματάει το buffering
G.makrihairis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Λειτουργεί κανονικά σε pc!!! Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα απο cosmote να δωσει τέτοιο δώρο!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δεν νομίζω τα Oscar θα το έχουν σαν δυνατό χαρτί για να κάνεις συνδρομή Τα διαφημίζουν 1 μήνα τώρα. Θα τα έχει σε 2 κανάλια ( με σχολιασμό και original ) και την επόμενη μέρα με υπότιτλους
smpt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 να αναφέρω ότι παίζει κανονικά σε android TV. Πάντως δεν τρελάθηκα με την ποιότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα