Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα, στο tvbox γιοκ (λόγο root) στην άλλη τηλεόραση που είναι με android (Sony) στο Playstore δεν φαίνεται η εφαρμογή.... αντε να αρχίσω τις αλχημείες :mad:  

εγώ εγκατέστησα την εφαρμογή στο κινητό και από εκει έκανα copy το apk στην τηλεόραση (sony android).  Το έκανα εγκατάσταση και το ανοίγω με sideloader.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η εφαρμογή θα καταλάβει ότι είναι τηλεόραση και θα κόψει το stream ή θα παίξει κανονικά. Θα το δούμε το βράδυ

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ την έβαλα στο tvbox, πήρα το apk και το πέρασα στη Sony, έβαλα την έκδοση για tablet γιατί αυτή του κινητού δεν δούλευε σωστά, για την ακρίβεια δεν είχε σωστό προσανατολισμό  

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να συνδεθεί;

Εγώ συνδέθηκα πριν λίγο, στην αρχή έβαλα λίγο το κανάλι Sport All Star κι έπαιξε (έδειχνε αυτό που έδειχνε η τηλεόραση, καθώς έχω ούτως ή άλλως Cosmote TV), δοκίμασα ν' αλλάξω κανάλι και έβαλα το Sport 4 κι έπαιξε.

Έβαλα Sport 6 κι έπαιξε, είδα λίγο τέννις που έπαιζε ο Tsonga.

Από εκεί και πέρα τίποτα. Πατάω προβολή, δείχνει ότι φορτώνει και δε γίνεται τίποτα.

Έκλεισα την εφαρμογή, την ξανάνοιξα και πάλι τίποτα.

Εν τω μεταξύ νόμιζα ότι με τους κωδικούς θα παίζει μόνο το Sport All Star και όχι τα άλλα (έχω το Family Pack).

Δημοσ.

Εγω δεν εχω πακετο ote tv και παιζουν ολα τα αθλητικα καναλια μια χαρα,τωρα την ωρα του αγωνα ,θα σηκωσει τοσες συνδεσεις?

Μακαρι.

Δημοσ.

καλή προώθηση για όσους γουστάρουν αθλητικά. αν είναι έξυπνοι θα κάνουν μια αντίστοιχη με κινηματογράφο με αφορμή τα όσκαρ.

Δημοσ.

καλή προώθηση για όσους γουστάρουν αθλητικά. αν είναι έξυπνοι θα κάνουν μια αντίστοιχη με κινηματογράφο με αφορμή τα όσκαρ.

Δεν νομίζω τα Oscar θα το έχουν σαν δυνατό χαρτί για να κάνεις συνδρομή

Δημοσ.

Δεν νομίζω τα Oscar θα το έχουν σαν δυνατό χαρτί για να κάνεις συνδρομή

Τα διαφημίζουν 1 μήνα τώρα. Θα τα έχει σε 2 κανάλια ( με σχολιασμό και original ) και την επόμενη μέρα με υπότιτλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...