Δημοφιλής ανάρτηση FatMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μου ήρθε SMS απο cosmote kai ίσως ενδιαφέρει μερικούς. Αν είναι off-topic ή σε λάθος μέρος σβήστε το. Προσοχή, ΔΕΝ περιλαμβάνει παροχή δωρεάν ΜΒ αλλά μόνο προσωρινή πρόσβαση στην υπηρεσία για να δούμε τον Αντετοκούνμπο >Για να απολαύσεις όλο το θέαμα του NBA ALL STAR 2017, από την Παρασκευή 17/2 στις 9μμ έως την Δευτέρα 20/2 στις 9μμ, >απόκτησε σήμερα κιόλας προσωρινούς κωδικούς για να συνδεθείς στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, πριν εξαντληθούν! >Στείλε δωρεάν SMS στο 1256 από το COSMOTE κινητό σου γράφοντας “NBA” https://www.cosmote.gr/cosmotetv/all-star-game 47
panos7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ωραιος! το πηρα και εγω για what's up! ευχαριστω πολυ! 1
smpt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το πήρα και εγώ. Απορία το έχω αν είναι μόνο για το συγκεκριμένο κανάλι ή για όλο το GO
FatMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το πήρα και εγώ. Απορία το έχω αν είναι μόνο για το συγκεκριμένο κανάλι ή για όλο το GO Δεν έγραφε κατι συγκεκριμένο, θα περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ που θα ανοίξει η πρόσβαση για να δούμε.
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να προσθέσω ότι θα ανοίξει dedicated κανάλι μόνο για το All Star και το τριήμερο, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές Cosmote TV, ανεξάρτητα από το πακέτο που έχουν, δηλαδή θα παίζει και στο Family και στο Cinema. Για το GO όμως ήθελα να ρωτήσω, μήπως γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία και τι χρειάζεται για να δεις. Π.χ. κάποιος που είναι μόνο συνδρομητής Cosmote και τίποτ' άλλο, μπορεί να δει μέσω του GO, ή πρέπει να έχει και κωδικούς συνδρομητή, κάρτας ή οτιδήποτε άλλο;
panoscorfu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ!!! Ερώτηση για γνώμη. Για χρήση των κωδικών σε tvbox, θεωρήται καλύτερο να γίνει από windows ή απο android με το ap?
takjar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστούμε TS. Εγώ και όλοι στο γραφείο!!!
laz_pra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να προσθέσω ότι θα ανοίξει dedicated κανάλι μόνο για το All Star και το τριήμερο, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι συνδρομητές Cosmote TV, ανεξάρτητα από το πακέτο που έχουν, δηλαδή θα παίζει και στο Family και στο Cinema. Για το GO όμως ήθελα να ρωτήσω, μήπως γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία και τι χρειάζεται για να δεις. Π.χ. κάποιος που είναι μόνο συνδρομητής Cosmote και τίποτ' άλλο, μπορεί να δει μέσω του GO, ή πρέπει να έχει και κωδικούς συνδρομητή, κάρτας ή οτιδήποτε άλλο; Μπορεί να δεί και θα λάβει κωδικούς συνδρομητή για το 3ήμερο του ALL STAR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα