Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Υπάρχουν κανονικά Τελικά! Ο κόκορας τώρα βγήκε! Έλεος ρε φουστη μου!

Απλά πες του να τον σφάξει και να πάρει άλλο που το δύσκολο η γιαγιά μου έτσι έκανε με κάποιον προβληματικό κόκκορα

Δημοσ.

Απλά πες του να τον σφάξει και να πάρει άλλο που το δύσκολο η γιαγιά μου έτσι έκανε με κάποιον προβληματικό κόκκορα

Ολα τα κοκκορια λαλανε και αλλο να παρει παλι το ιδιο προβλημα θα εχει.εδω που μενω κ δεν ειναι χωριο, απλα λιγο εξω απο πολη,εχουμε ολοι στην γειτονια.εγω μονο εχω 4.δεν μας ενοχλουν καθολου τους εχουμε συνηθισει.
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά 

Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής ζήτημα που με απασχολεί με έναν καλό γείτονα. Διατηρεί ακριβώς δίπλα στην οικία μου κότετσι με πολλές κότες. Όταν λέμε πολλές μιλάμε κανονικό εμπόριο. Πάνω από 100. Αποτέλεσμα είναι βρώμα, ποντίκια πουλιά και ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Πριν λίγο του μίλησα για 2η φορά αλλά καταλήξαμε με ανταλλαγές βρισιων. Η κατάσταση πλέον είναι αφόρητη. Η περιοχή είναι Δήμος Πατρέων στα κάτω Συχαινά αν γνωρίζει κάποιος. Εξοχή μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται.

Να ξεκινήσω με ένα εξώδικο ή κατευθείαν καταγγελία υγειονομικό;;

Δημοσ.

Έχει ΕΝΕΡΓΗ Κατάσταση Επιχείρησης; αν έχει δεν μπορείς να κάνεις πολλά, με το υγειονομικό, πολεοδομία ίσως και πάλι θα φάει πρόστιμο μέχρι να συμμορφωθεί !  

Δημοσ.

ειναι οικισμος? αν ναι εντος οικισμου, πολης, κατοικημενης περιοχης απαγορευονται τα κοτετσια. δεν ειναι ζωο συντροφιας για ισχυριστει το οτιδηποτε. παρε το υγειονομικο και την αστυνομια για καταγραφη του γεγονοτος. εν εναγκη κανε του μηνυση. επίσης και το σκυλι δεν μπορει να ειναι μονιμα δεμενο και παρατημενο σε ενα χωραφι. ειναι κακοποιηση ζωου. παρε φιλοζωικη εταιρεια. το ξερω οτι οι σχεσεις σας θα τελειωσουν οριστικα μετα απο αυτα αλλα δεν μπορει να στηριζεται η γειτνιαση στην εκμεταλλευση τους ενος απο τον αλλον. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xsterg είπε

ειναι οικισμος? αν ναι εντος οικισμου, πολης, κατοικημενης περιοχης απαγορευονται τα κοτετσια. δεν ειναι ζωο συντροφιας για ισχυριστει το οτιδηποτε. παρε το υγειονομικο και την αστυνομια για καταγραφη του γεγονοτος. εν εναγκη κανε του μηνυση. επίσης και το σκυλι δεν μπορει να ειναι μονιμα δεμενο και παρατημενο σε ενα χωραφι. ειναι κακοποιηση ζωου. παρε φιλοζωικη εταιρεια. το ξερω οτι οι σχεσεις σας θα τελειωσουν οριστικα μετα απο αυτα αλλα δεν μπορει να στηριζεται η γειτνιαση στην εκμεταλλευση τους ενος απο τον αλλον. 

Ακριβώς αυτό. Μόνο έτσι ξεμπέρδεψα και εγώ. Καλό Πάσχα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...