Έλεος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωτοασπίδες παιδιά. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστεί νομικά το ζήτημα.
deadwar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ωτοασπίδες παιδιά. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστεί νομικά το ζήτημα. Και μετά απόλυση από την δουλειά αφού δεν θα ξυπνάς
dollyyy19 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 οντως,το κραξιμο του κοκορα ειναι απο τα πιο ενοχλητικα.ακομη και απο αποσταση
McNerd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ρίχνε τα βράδια κάνα ηρεμηστικό στην τροφή του κόκορα για να χουζουρεύει ως τις 10 το πρωί 3
aristos12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Στο χωριό είχα μια γειτόνισσα (65++ χρονών) που περίφραξε ένα οικόπεδο δίπλα από το σπίτι μου και το έκανε μαντρί για να βάλει καμιά δεκαριά κατσίκες! Στην αρχή δεν έδωσα σημασία στα πλαίσια της καλής γειτονίας... Αυτή όμως τα άφηνε ανεξέλεγκτα, και σκαρφάλωναν όπου έβρισκαν με αποτέλεσμα να κάνουν ζημιές, να λερώνουν, να τρώνε κήπους, λουλούδια και το χειρότερο;;;;; Η μυρωδιά!!!!! Δεν περιγράφεται η μπόχα που βγάζει ο τράγος όταν έχει Κ@βλες! Ειδικά το καλοκαίρι που κατέβαινα για διακοπές, δεν μπορούσα να σταθώ... ήταν σαν να είχε κολλήσει πάνω σου η ΤΡΑΓΙΛΑ!!!! Της έκανα μια φορά την παρατήρηση, τίποτα... της έκανα δεύτερη τίποτα... Την τρίτη της έστειλα το υγειονομικό έτσι σαν μια πρώτη κρούση, για να καταλάβει ότι δεν παίζουμε… και έστρωσε!!! Άρθρο 5.Θέσεις, ελάχιστη έκταση, ελάχιστες αποστάσεις κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και τρόπος μέτρησης αυτών 1. Οι κάθε είδους κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις ιδρύονται και λειτουργούν πέρα από κατοικημένες περιοχές (πόλεις, κωμοπόλεις, χωριά, οικισμούς), καθώς επίσης και από λουτροπόλεις, παραδοσιακούς οικισμούς, εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές, ποτάμια, λίμνες, αιγιαλούς, παραλίες, τη ζώνη Α' κηρυγμένων αρχαιολογικών χώρων ή χαρακτηρισμένους τουριστικούς χώρους, νοσοκομεία, ευαγή ιδρύματα, εκπαιδευτήρια, καθώς και από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, στρατόπεδα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, κατασκηνωτικούς χώρους, μοναστήρια με αυξημένη επισκεψιμότητα και άλλους αντίστοιχους χώρους. γιά τό υγειονομικό σού τό ειπε η αστυνομία ? στην αστυνομία απευθύνθηκες πρώτα κ σέ παρέπεμψαν εκεί η κάποιος δικηγόρος κλπ ? εχω παρόμοιο πρόβλημα στό χωριό μέ 18-20 πρόβατα δίπλα στό σπίτι μέ μπόχα πού δέν αντέχεται ,μέχρι τώρα παρακαλετά κ συστάσεις λόγω φιλίας ...αλλά δέν πάει αλλο
deadwar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να πω ότι από τις 3μιση που γύρισα σπίτι τις κότες και τον κύριο κόκορα δεν τα έχω δει.... λέτε και κάποιος γείτονας να είχε τελικά πρόβλημα και να τα μαζεψε; περιμένω το βράδυ να δω...
aristos12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να πω ότι από τις 3μιση που γύρισα σπίτι τις κότες και τον κύριο κόκορα δεν τα έχω δει.... λέτε και κάποιος γείτονας να είχε τελικά πρόβλημα και να τα μαζεψε; περιμένω το βράδυ να δω... μάλλον ο ιδιοκτήτης τού κοτετσιού μπαίνει στό ινσόμνια κ τό διάβασε εδώ μέσα κ σέ λυπήθηκε ..... η λόγω τής ημέρας σήμερα εγιναν μεζέδες.... η μιά δυό αλεπούδες επισκέφθηκαν τό κοτέτσι...
Garnele Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το αυγο εκανε τη κοτα επειδη αυγα κανανε και οι δεινοσαυροι , και οι κοτες/πουλια γενικα ειναι η εξελιξη των δεινοσαυρων η πουλιων που υπηρξαν πριν απο τις κοτες. Για φαντασου λοιπον την έκπληξη εκείνου του δεινόσαυρου... 1
deadwar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Λέτε να ειμαι τόσο τυχερος; ειλικρινά οι κότες δεν είναι έξω πουθενα. Ούτε πούπουλα... Έχω 100% ορατότητα από το μπαλκόνι μου προς το κοτέτσι και τιποτα... Ύποπτα πραγματα...χμ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιος τις nukαρε από orbit, just to be sure...
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να πω ότι από τις 3μιση που γύρισα σπίτι τις κότες και τον κύριο κόκορα δεν τα έχω δει.... λέτε και κάποιος γείτονας να είχε τελικά πρόβλημα και να τα μαζεψε; περιμένω το βράδυ να δω... Ο γείτονας απόψε κοτο-τσικνίζει....
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 που αυτός που το έχει έχει ένα σκύλο σε κλουβί χρόνια τώρα απορείς γιατί ο σκύλος γαβγίζει? ξεκινα με καμια φιλοζωικη για το σκυλι και βλέπουμε μετα για τα κοτόπουλα. αν υπαρχουν ακομα.
deadwar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο σκύλος κατά ένα παράξενο λόγο δεν κάνει τιποτα. Λες και πήρε ναρκωτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις