Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω απέναντι από το σπίτι μου ένα μικρό οικόπεδο που αυτός που το έχει έχει ένα σκύλο σε κλουβί χρόνια τώρα και εδώ και μερικούς μήνες το έκανε Κοτέτσι!

Η απόσταση από το σπίτι μου είναι 5 Μέτρα! Το έχω ακριβώς απέναντι από το μπαλκόνι μου. Ένα δρομάκι μας χωρίζει που έχει πλάτος για να περνάει αυτοκίνητο.

Αναφέρω τον σκύλο διότι είχαμε θέμα Στα τόσα χρόνια διότι ο σκύλος όποτε ήθελε γαβγίζε όλη την ώρα ασταμάτητα! Χωρίς λόγο και αιτία με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ. Του είχα κάνει πολλές φορές συστάσεις αλλα....

ως δια μαγείας ο σκύλος από όταν έβαλε τις κότες και τον κόκορα σταμάτησε αυτό το κακο αλλά τώρα έχω τον κόκορα πρωί μεσημέρι βράδυ και ξημερώματα κοντά στις 5μιση να κάνει σαματά και να ξαναχανω τον ύπνο μου! Να αναφέρω ο τύπος δεν μένει καν εκεί όποτε ούτε τον νοιάζει από ότι βλεπω.

Είμαι οδηγός λεωφορειου και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πηγαίνω κομμάτια στην δουλεια.

Υπάρχει νόμος να με προστατεύει έτσι ώστε όταν του μιλήσω πάλι να του πετάξω και ένα ότι βάση νόμου δεν έχει δικιο; γιατί ειμαι σίγουρος ότι δεν θα συγκινηθεί να κάνει κάτι.. .

Να πω ότι έρχεται 1 φορά την μέρα και αν τύχει και 2 να καθαρίσει τις ακαθαρσίες του σκύλου από το κλουβί με ένα σωλήνα νερό και να ταΐσει τις κότες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νομίζω το είχαμε ξανασυζητήσει και επιτρέπεται σε χωριό αλλά όχι σε πόλη (?)

Πάντως μια συνήθεια είναι, κι εμένα ο διπλανός μου έχει κότες αλλά πλέον δεν τις προσέχω καν.

Δημοσ.

Ναι κάπου είχε γραφτεί κάτι αλλά δεν είδα κάτι σαν το δικό μου.

Θα παρακαλούσα αν ξέρει κάποιος να γράψει και να βάλει και τον νόμο. Από αστεία μπορούμε να γράψουμε πολλά.

Αλλά είναι μαρτύριο αυτό το πράγμα. Αν κάποιος είναι οδηγός καταλαβαίνει ότι πρέπει να είναι ξεκούραστος Αλλιώς πολύ εύκολα κάνεις κακο.

Τώρα είμαι στα αστικά αλλά καλοκαίρι πάω τουριστικά.

Το να έχω 5-7 ώρες για ύπνο και να κόβονται στην μέση εξαιτίας αυτού του θέματος θα είναι πάλι εφιαλτης

• Like 1
Δημοσ.

Σου είναι εύκολο να βάλεις εδώ τον νόμο να τον εκτυπώσω και να του δώσω; γιατί όπως είπα από λόγια άλλο τιποτα...

Δημοσ.

η λυση ειναι μια

κοκκορας κοκκινιστος .κοκκινο κρασι ,τυρι της αρεσκειας σου.ψωμι ζυμωτο

καλο θα ηταν να ειναι κυριακη με καλη παρεα

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...