Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα ssd drive γιατι μου χαλασε ο σκληρος σε toshiba laptop saletite l875, εχει προεγκατεστιμενα windows 8 και το κλειδι ειναι στο bios. Εαν κατεβασω τα windows 8.1 απο τη microsoft καθως δεν υπαρχουν τα 8 θα κανει αυτοματη εγκατασταση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά δεν θα στο ζητήσει καν το κλειδί αλλα επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος καλύτερα να το εχεις κάπου γραμμένο. Παντως χρησιμοποιείς το ίδιο.
Το κλειδί πρέπει να υπάρχει κάτω από το λαπτοπ σε ένα αυτοκόλλητο.
γιατί δεν βαζεις τα 10;

edit:

τελικα χρειαζεται το κλειδι

https://www.lifewire.com/how-to-clean-install-windows-8-or-8-1-2626254

Επεξ/σία από p8denu
Δημοσ.

Βρες την εκδοση windows 8 που ηρθε ο φορητος , κατεβασε την απο το site της microsoft , κανε την εγκατασταση ( αν ολα καλα δεν θα σου ζητησει κλειδι ) και windows update για να πας 8.1

Δημοσ.

Προταση?

Δν υπαρχει αυτοκολητο και δν υπαρχει εκδοση του σκετα 8 μονο ενημερωμενη 8.1 :/. Σημειωτεον δεν μπορω να μπω στα windows απο το παλιο σκληρο (οταν τον ανοιγω μ βγαζει μυνημα no bootable devise insert boot disc and press any key) αν και στο bios μου τον αναγνωριζει.

Καλο και για κακο αγορασα εναν ssd της kingston 120g πολυ μικροτερο απο αυτον που ειχε και προσπαθησα να κανω τον κλονοποιησω με clonezzila, η διαδικασια απετυχε λογω οτι δεν αφηνει το cloning σε μικροτερη συσκευη. Καμια προταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...