torq Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 τι χρησιμοποιείτε για υγρό υαλοκαθαριστήρων; βάζετε τα διάφορα πρόσθετα που κυκλοφορούν; και αν ναι ποιο;
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό: Όταν αδειάσει το νερό από το παγούρι, ρίχνω ένα τέτοιο μέσα. Κατόπιν γεμίζω με απιονισμένο νερό, όσο πάρει. Καθαρίζει αρκετά καλύτερα σε σχέση με σκέτο νερό. Και κάθε φορά με ρωτάνε τι μυρίζει λεμόνι. Τελευταία φορά αγόρασα το μεγάλο, έφτιαξα έτοιμο διάλυμα 5λτ το οποίο έχω σε μπετόνι, και όποτε θέλω συμπληρώνω. Για ευκολία. Στο κόστος δεν έχει μεγάλη διαφορά.
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Συνήθως μου το γεμίζουν στο σερβις. Φέτος έτυχε και τέλειωσε, οπότε και πήρα ένα έτοιμο 5λιτρο από το the mart (makro), για θερμοκρασίες μέχρι -10 λόγω χειμώνα. Το sonax μου φάνηκε αρκετά ακριβό. Είναι σαν αυτό του haldol αλλά σε μπλε χρώμα (που είναι το αντίστοιχο με αντιψυκτικό). Το κίτρινο δεν περιέχει αντιψυκτικό.
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Παίρνω κανένα μπουκάλι από jumbo και το βάζω ή σκέτο ή με νερό (απιονισμένο αν έχω). Μια χαρά μου φαίνεται. 4
opcorsa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 shell αυτο το ροζ λογω ποντων 100ρας :devil: ή της wurth το ροζ ή το μπλε που ειναι για τα κρυα αλλα παντα το αραιωνω αρκετα... παροτι λενε οτι ειναι ετοιμο για να αγοραζεις συνεχεια απο αυτους... αντε να ριχνω 1 νεροποτηρο σε ολο το δοχειο μου (2 -2μισι λιτρα) και κανει μια χαρα δουλεια...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 τι χρησιμοποιείτε για υγρό υαλοκαθαριστήρων; βάζετε τα διάφορα πρόσθετα που κυκλοφορούν; και αν ναι ποιο; Νερό (αποσταγμένο/απιονισμένο) και ΞΥΔΙ! Σιγά μην πληρώνουμε και «ειδικά» υγρά για τους.. γιαλοκαθαριστήρες. (αγνόησε αυτούς που θα σου πουν, πως το ξύδι χαλάει το χρώμα) 2
teddy71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγω ουτε απιονισμενο δεν βαζω, νερακι απο το φιλτρο της βρυσης βαζω, ριχνω και ενα καπακι απο το σαμπουαν για αυτοκινητο και εδω και 6-7 χρονια που το κανω αυτο δεν ειχα ποτέ προβλημα και οταν ψεκαζω ερχεται μεσα μια ωραια μυρωδια απο λεμονακι και οχι οινοπνευματιλα που σε πνίγει. Κοροιδια χρηματα ειναι και δεν κανουν και τιποτα, ουτε το αντιπαγωτικο οπου αν παει η θερμοκρασία κατω απο το 0 θες τουλαχιστον 3-4 μπουκαλακια για να κανει δουλεια... και το αλλο που δηθεν ειναι για να καθαριζει απο τα εντομα που κολανε στο παρμπριζ ποτε δεν ειδα καιμμια διαφορα το ιδιο δυσκολα εφευγαν τα εντομα ή μαλλον δεν εφευγαν καθολου, μονο με πλυσιμο και τριψιμο με τη βουρτσα βγαινουν. Και οσο αφορα καποια συνεργεια που βαζουν καθαριστικο το κανουν για να σου τζιμπισουν το 2ευρω, δηλαδη περιμενω μια φορα το χρονό για να παω στο συνεργειο για να γεμισω το δοχειο νερου ?? χαχαχα Ασε που το νερο που βαζουν ειναι απο το δικτυο της παροχης που δεν εχει και κανενα φιλτρο και περναει απο μεσα οτι να 'ναι. Επειδη μου την εσπαγε αυτο πριν το παω στο συνεργειο το γεμιζα μεχρι να ξεχειλισει και αυτοι παλι "καταφερναν" και του εβαζαν υργο. Αναρωτιεμαι πως τα καταφερναν που ηταν γεματο εως πανω, ειτε αδειαζαν λιγο το δοχειο ή δεν το εβαζαν και απλα το χρεωναν μονο και μαλλον το δευτερο συνεβαινε.Επειδη μου την εσπαγε αυτο, πλεον καθε φορα που πηγαινω στο συνεργειο τους λεω να μην βαλουν υγρο αλλα και ουτε να ασχοληθουν με το δοχειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα