Et3rn1tyGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του ρουτερ zte zxhn της forthent και δεν ξέρω που πρεπει να δω τι chipset dslam einai στις επιλογές του και επίσης το dslam ths γραμμής μου δεν βρίσκω πουθενά επιλογή vendor id αν είναι broadcom η κάτι άλλο.υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει;ευχαριστώ εκ των προτέρων(ψάχνω για καινούργιο ρουτερ tp link w9980 h archer vr600 και θέλω να δω αν είναι συμβατά με την γραμμή μου)
sundance_kid Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για να απαντήσω στον τίτλο του thread: Τα συγκεκριμένα φοράνε το PSB 50601 της Lantiq. Για να απαντήσω στο που πρέπει να δείς τι chipset dslam einai στις επιλογές του: Δεν πρόκειται να βρέις τέτοια επιλογή, το chipset είναι υλικό και δεν αλλάζει απο κάποιο dropdown μενού. Επίσης, δυστυχώς τα συγκεκριμένα cpe, δεν δίνουν την δυνατότητα να γνωρίζεις το τι chipset βρίσκεται στο άλλο άκρο μέσω του GUI. Μπορείς σίγουρα να το δείς μέσω telnet, ανάλογα με το firmware που φοράς. Στο θέμα συμβατότητα chipset: Για μένα δεν παίζει κάποιον ιδιαίτερο ρόλο η μάρκα, καθώς η μετάδοση ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο.
Et3rn1tyGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου πήρα τον provider τηλ και είμαι σε alcatel dslam το οποίο νομιζω αντιστοιχεί σε broadcom αν δεν κάνω λάθος.πιστεύεις γιατί θελω να αγοράσω καινούργιο router( είμαι αναμεσα σε tp link w9980 lantic kai vr 600 broadcom) θα δω κάποια διάφορα στον συγχρονισμό αν πάω σε broadcom router?
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Και να δεις πανω απο 1 μεγαμπιτ δε θα παει.... και αν. Βασικα να παρεις με ιδιο chipset εχεις καλυτερες πιθανοτητες σε αποσυνδεσεις. Δεν ισχυουν παντα αυτα βεβαια. Ειναι θεμα οτι σου κατσει βασικα. 1
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 αν εισαι σε alcatel ζητα απο τον παροχο να σου βαλει Free no rfi profile για να παιξεις πιο καλα.ειναι αυτο που μπορει να εχεις ακουσει σαν gap.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα