GeorgeHellas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί όχι ένα aygo αντί για το up? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω προσωπικα αν πηγαινα για μικρο, θα πηγαινα για yaris, ειναι και ομορφο και πολλους χωρους αποθηκευτικους εχει και εργονομια . Η τελευταια επιλογη μου θα ηταν τα φιατ, δεν ξερω αλλα τα φιατ ειδικα τα μικρα της τα βρισκω πολυ χαμηλης ποιοτητας, το μονο θετικο στα φιατ ειναι τα φτηνα ανταλλακτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω προσωπικα αν πηγαινα για μικρο, θα πηγαινα για yaris, ειναι και ομορφο και πολλους χωρους αποθηκευτικους εχει και εργονομια . Η τελευταια επιλογη μου θα ηταν τα φιατ, δεν ξερω αλλα τα φιατ ειδικα τα μικρα της τα βρισκω πολυ χαμηλης ποιοτητας, το μονο θετικο στα φιατ ειναι τα φτηνα ανταλλακτικα. Yaris αλλα 1,3 γιατι εχει μεγαλο αμαξωμα για 1.0 Αλλοιως Aygo 1.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Το yaris στην εκδοση 1.3 κανει 13400€ .Αρκετα τσιμπημενο αφου με 200€ παραπανω παιρνεις ενα focus που και σε μεγαλυτερη κατηγορια ειναι και συνολικα καλυτερο ειναι και με 8 χρονια εγγυηση ή στην ιδια κατηγορια το corsa με τερμα φουλ εξοπλισμο. Αμα δεν βιαζεσαι παντως φετος θα βγουν αρκετα καινουρια μοντελα σε αυτη την κατηγορια οπως πχ το νεο micra,το νεο fiesta,το νεο ibiza,το νεο polo κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλά όλα αυτά τα αμάξια που λέτε ρε παιδιά. Αλλά πιστεύω αρχίζουμε να ξεφεύγουμε από τον όρο "Αμάξι πόλης" Yaris,Ibiza, polo κτλ. είναι κανονικά αυτοκίνητα που μέχρι και την Ευρώπη διασχίζεις ενώ το παιδί ψάχνει ένα αμάξι πόλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Τσεκαρε την καινουργια προσφορα της KIA για το Rio που χαριζει τον ΦΠΑ. http://www.kia.com/gr/content/price-and-financing/rio/ Ακομα και το καινουργιο picanto ειναι πολυ τιμια προταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω κανένα στην κατοχή μου όμως οδήγησα για λίγες ημέρες, ένα μικρό και ένα μικρομεσαίο της Toyota. Diesel και τα δυο. Aygo και Auris. Το πρώτο μου πέφτει μικρό δεν με βολεύει, είναι όμως ένα εξαιρετικό σύγχρονο παιγνίδι για μέσα στην πόλη και όχι μόνο. Απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε πάει άνετα παντού και κατανάλωση...αναπτήρα. Το άλλο κλείνεις την πόρτα και νομίζεις ότι είσαι σε ..άλλη διάσταση, δεν ακούγεται τίποτα, καίει λίγο παραπάνω, μισό λίτρο κάτι τέτοιο, είναι όμως σε οικονομικά επίπεδα που δυστυχώς δεν μπορώ να φθάσω, οπότε μου μένει μόνο να το θυμάμαι με νοσταλγία περιμένοντας να περάσουν μερικά χρόνια να μεγαλώσουν αυτά (μόνο) και να ξαναμετρώντας την τσέπη μου να ξανασυναντηθούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 To καινουριο aygo, εχει trip computer και στις βασικες εκδοσεις; Ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 99% Ναι. Τα τελευταία χρόνια όλα τα αυτοκίνητα έχουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Και δε μου λετε ρε παιδια. Αν εγω μες τη χρονια, πουλησω το παλιο, και παρω καινουριο αυτοκινητο. Με το τελος κυκλοφοριας τι γινεται;;;; Εννοω, παιζει κανενας συμψηφισμος; Πχ εχω (προ-)πληρωσει ολο το 2017 για το υπαρχον αυτοκινητο. Αν αγορασω νέο, πρεπει να ξανα-πληρωσω για ολο το 2017 το νεο τελος κυκλοφοριας; Δεν ειμαι fan της πληρωμης με το μηνα, αλλα αν γινει αυτη η αλλαγη, δεν ειναι αδικο να τους χαριζεις τους μηνες του παλιου αυτοκινητου που δεν χρησιμοποιησες, και να ξαναπληρωνεις παλι για κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αν είναι καινούριο προφανώς τα πληρώνεις πάλι. Αν είναι μεταχειρισμένο παίζει να είναι πληρωμένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Και δε μου λετε ρε παιδια. Αν εγω μες τη χρονια, πουλησω το παλιο, και παρω καινουριο αυτοκινητο. Με το τελος κυκλοφοριας τι γινεται;;;; Εννοω, παιζει κανενας συμψηφισμος; Πχ εχω (προ-)πληρωσει ολο το 2017 για το υπαρχον αυτοκινητο. Αν αγορασω νέο, πρεπει να ξανα-πληρωσω για ολο το 2017 το νεο τελος κυκλοφοριας; Δεν ειμαι fan της πληρωμης με το μηνα, αλλα αν γινει αυτη η αλλαγη, δεν ειναι αδικο να τους χαριζεις τους μηνες του παλιου αυτοκινητου που δεν χρησιμοποιησες, και να ξαναπληρωνεις παλι για κατι αλλο; Πληρώνεις πάλι, αλλά το μεταχειρισμένο θα είναι πληρωμένο λογικά οπότε δεν χάνεις κάτι στην ουσία. Στο καινούργιο πληρώνεις, γι'αυτό όσο περνάει η χρονιά πολλοί προτιμούν να το πάρουν Δεκέμβρη - Γενάρη, για να μη πληρώσουν δύο τέλη κοντά το ένα με το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Κατα την διαδικασια παραγγελιας για νεα αγορα αυτοκινητου, πως παει η διαδικασια; Δινεις προκαταβολη κατα το κλεισιμο της παραγγελιας, και εξοφληση πριν την παραλαβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Κατα την διαδικασια παραγγελιας για νεα αγορα αυτοκινητου, πως παει η διαδικασια; Δινεις προκαταβολη κατα το κλεισιμο της παραγγελιας, και εξοφληση πριν την παραλαβη; Αν το παρεις μετρητοις ναι αν είναι με δανειο γινεται και όλα στο δανειο αν στο εγκρινουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Παντως νομιζω οτι τα λεγόμενα 'μικρά αυτοκίνητα πόλης', πλεον-τα καινουρια τουλαχιστον- ειναι αρκετα αξιοπρεπη και για κινηση και στις νεες εθνικες οδους. Δηλαδη, οταν πας σε μια λωριδα στην νεα Ολυμπια οδό, ή στην Ιόνια οδο, ή στην Εγνατία, ή Αθηνων-Θεσ/κης, νομιζω μπορεις να πας αξιοπρεπως με 130 και να νιωθεις οτι οντως το αμαξι παει καλα, σταθερα, και με ασφαλεια.Σιγουρο το μεγαλο παει ταχυτερα, εχει χωρους κλπ, και τα πολυ ακριβα ισως εχουν και επιπλεον 'συστηματα', αλλα και τα μικρα δεν νομιζω πλεον οτι υπολειπονται και πολυ, καθως με το περασμα των χρονων πολλες τεχνολογιες εχουν 'κατεβει' απο τα ακριβοτερα/μεγαλυτερα και προς αυτα τα μικρά. Παλια νομιζω οτι ηταν μεγαλυτερο το χασμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα