IKARIWTHS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια,,πηρα δευτερο χερι ενα netgear wndr3700 και το συνδεσα σε ενα thomson 585v7 . μεσα απο το μενου του thomson αλλα και μεσω του προγραμματος fing se android βλεπω την ip του netgear οτι ειναι η 192.168.1.66 αλλα δε μπορω να συνδεθω ...καποια βοηθεια?
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το δουλεύεις σαν Ρούτερ ή σαν access point;
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Βασικα τωρα δε το δουλεύω καθολου γιατι δε μπορω να το δω .αυτο πιυ θελω να κανω ειναι να εχω το thomson σαν modem και ολα τα υπολοιπα να τα κανει το netgear ,ποια ειναι η διαδικασία;
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να βάλεις το Τόμσον σε bridge Mode (δεν ξέρω την διαδικασία ψάξε το στο Google) μετά συνδέεις με καλώδιο δικτύου το Τόμσον με την wan θύρα του netgear μπαίνεις στο μενού του του βάζεις άλλη ip από αυτή του μόντεμ πχ 192.168.2.1 του δίνεις τα στοιχεία του παροχου Username password και αυτό κάνει κλήση και έχεις ίντερνετ. Το Τόμσον δουλεύει μόνο σαν μόντεμ δεν θα πρέπει να έχεις ίντερνετ από τις lan ούτε ασύρματο.
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 γιατί χρειάζομαι ταχύτερο δυκτιο
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Εννοεις οτι το ρουτερ ειναι γιγαμβιτ? Αν ναι γιατι δε βαζεις ενα switch να τελειωνεις και μπλεκεις με αυτα?
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 επειδή έχω δυο συσκευές που θα συνδέονται με wifi και το ρουτερ έχει γρηγορο wifi
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεις απλα να το κανεις AP τοτε που γινεται σε ενα λεπτο.
Lolarikos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ε βάλε κάνα print screen από τα webif. Η διαδικασία ειναι αυτή που σου είπε ο Χίος.
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 λοιπόν το ρουτερ το έχω πάρει δεύτερο χέρι και το πρόβλημα είναι ότι δε κατάφερα να μπω στο μενού του ,αλλιως δεν είμαι εντελώς αρχάριος θα είχα βγάλει ακρη,Σήμερα είδα οτι το παιδι μου έχει δώσει λάθος τροφοδοτικό ,ψαχνω το σωστό και θα ενημερώσω... με τρομάζει λίγο μήπως είναι brickarismeno το γεγονός ότι το έβλεπα στο δυκτιο αλλα δε μπορούσα να συνδεθώ(αρα έχει κάνει μπουτ) καθώς και το ότι έκανε εκπομπή wifi .
rfc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Για να το κανεις ΑΡ θα το ενωσεις με καλωδιο δικτυου LAN-LAN με το μοντεμ σου, θα του δωσεις μια διαφορετικη ip, δλδ αν το μοντεμ σου ειναι 192.168.1.254 στο ΑΡ βαζεις π.χ.192.168.1.250, του βαζεις μετα τα ασυρματα (ssid, channel, security) και του κλεινεις το DHCP server για να συνεχισει το μοντεμ σου να μοιραζει αυτο ip's στο δικτυο σου και εισαι ετοιμος. Απλα στο μοντεμ σου μετα ορισε το dhcp μεχρι το .250 για να μη τυχει κανα conflict στο μελλον. και να μη το εχεις ξανακανει δε θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα και θα εχεις ασυρματο απο το netgear μετα.
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ωραια ,μολις έχω το σωστό τροφοδοτικό θα το δοκιμάσω,εχω κάποιο όφελος το dchp να το κάνει το ρουτερ και όχι το μόντεμ?
chios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 αν ο εχεις σαν access point, dhcp θα δίνει το τομσον ένα ρουτερ πρέπει να μοιράζει διευθύνσεις ,αν το συνδέσεις σαν ρουτερ αλλαζουν τα πράγματα, αποφάσισε τι θα κάνεις και τα λέμε . αν το βάλεις σαν access point να δουλέψει τότε κακός το αγόρασες μπορουσες να κάνεις την δουλειά σου και με ένα παλιο μοντεμ ή να αγόραζες access point. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα