Προς το περιεχόμενο

Ηercules 9800SE All In Wonder προβληματα...Πολλα...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παιζει ρε παιδια...Βαζω τους drivers που ητανε με το cd, κανω ρεσταρτ κολλαει απο μονο του, κανει επανεκκινηση ολα ενταξει...Λεω κατι θα επαιξε, αστο...Δοκιμαζω να κανω uninstall να βαλω τους 3.10, το control panel δεν εβγαινε με τιποτα...Κανω ρεσταρτ κολλαει... Reset και δουλευει... Εντωμεταξυ καθε φορα που ξεκιναει μου λεει οτι δεν μπορει να τρεξει ενα αρχειο...Τα σβηνω ολα, παω να βαλω τους softmodded μιας και η καρτα αυτη ειχε αρκετη επιτυχια στον τομεα αυτο να γινει 9800 Pro... Σιγα ομως μην ειχε επιτυχια σε μενα, εντελως χαλια γραφικα με απειρα artifacts σε σημειο να μην φαινεται η μιση οθονη...Οποτε γκρεμιζονται τα ονειρα μου για 9800 Pro...Λεω ενταξει δεν πειραζει, ρισκο ητανε και ατυχησα...Σβηνω τα παντα και βαζω το γνησιο cd που εχει παλιοτερους drivers, επανεκκινηση, κολλαει... Λεω θα φταιει το overclocking, τον βαζω στην default speed και ξεκιναει...Λεω τελος παντων δεν πειραζει...Βαζω NFSU να παιξω, ξεκιναει και σε 10 sec με πεταει στα windows... Επανεκκινηση και ξαναβαζω το παιχνιδι...Τα ιδια... TI ΠΑΙΖΕΙ ΓΑΜΩΤΟ???? Η παλια μου η ASUS GF3 Ti200 Deluxe αντεχε τα παντα και αυτη δεν αντεχει μια αυξηση απο 33 σε 35 του BUS? Ουτε 34 δηλαδη γιατι εριξα το FSB στα 170 (απο 166 default και 177 που το ειχα τοσους μηνες, σημειωτεον οτι δουλευε για αρκετες μερες και στα 184 αλλα για σιγουρια το ειχα ριξει στα 177)... Τωρα, τι μπορω να κανω????

Δημοσ.

Τωρα το εβαλα στα 165 to FSB...Για να δουμε...Specs:

ASUS A7V8X

XP2500+ (14x165 τωρα για να δω τι παιζει, δηλαδη 2.3Ghz, πριν δουλευε 13x177)

512MB Crucial DDR400

Παντως πριν εκανε παλι ρεσταρτς στο ασχετο...Για να δουμε τωρα με 165 τι θα γινει...

Δημοσ.

Παλι με πεταξε το παιχνιδι...Τωρα κρατησε λιγο πιο πολυ...Σκατα εχω απογοητευτει παρα πολυ...

Επισης με πεταξε και απο το 3DMark2003 Pro (latest) στο 3ο τεστ καπου... :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

KT400 ? Ouch. To en logo chipset exei arketa probs me to agp8x implementation tou. Gia arxh sigourepsou oti exeis perasei tous latest 4in1 kai vale to agp se 4x apo to bios kai peta retest all sto smartgart meta. An crashare sto prwto fortwma twn drivers shmainei oti kata pasa pithanothta, ektws twn allwn, apetyxe kai kapoio test tou. Ti trofodotiko exeis? Oi perissoteres kainouries kartes den einai kai poly filikes sto anevasma tou fsb, toulaxiston oxi toso oso oi palies, kyriws giati apaitoune poly perissotero power apo th mhtrikh. Mexri na vreis ti akrivws ftaiei pantws kalo einai na krathseis to fsb sta default epipeda.

Δημοσ.

Α ωραια, τωρα δοκιμασα και τους ΟΜΕGA και οποτε παταω με δεξι κλικ πανω στο desktop για να κανω refresh, μου κανει κανα 5 δευτερολεπτα να γινει...Και το 3DMARK03 μου βγαζει οτι η καρτα δεν υποστηριζει ουτε μια απο τις επιλογες...Και το συστημα εχει γινει παναργο...Τους βγαζω, βαζω τους γνησιους και παλι τα ιδια...Τι εγινε τωρα?

Τροφοδοτικο εχω 400αρι μαρκα και εχω τους τελευταιους 4in1...

Δημοσ.

Αντε μην τα γαμ*** ολα γαμω την τυχη μου σημερα, δεν γινεται τιποτα, και τωρα το θεικο ειναι οτι οτι και να κανω δεν μπορω να παιξω τιποτα ουτε να τρεξω 3DMARK, μου λεει οτι δεν υποστηριζει τιποτα...Τα εκανα ολα απεγκατασταση απο το control panel, εσβησα οτι φακελους δεν ειχαν σβηστει απο το uninstall και εκανα ρεσταρτ, εβαλα το γνησιο cd και εβαλα οτι και την πρωτη πρωτη φορα και παλι τα ιδια, δηθεν ολα γινονται οκ αλλα ουτε παιχνιδια ανοιγουν και το 3DMARK μου λεει οτι η καρτα δεν υποστηριζει τιποτα....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΩΤΟ????????

Δημοσ.

Στο dxdiag ειχε απενεργοποιηθει το direct3d και το AGP Texture Acceleration, βεβαια το NFSU παει με πεταει στα windows μετα απο κανα 2 γυρους...Με τους 3.10 ...

Και ναι εχω dx9/sp1...

To smartgart πρεπει να μου δειχνει καποιο visual test? Απλα καθε φορα που εβαζα driver αργουσε να ξεκινησει το μηχανημα, σαν να ετρεχε κατι...

Δημοσ.

Perna apo driverheaven.net , trexa mia to drivercleaner (an den ekanes format afou evales th radeon kane clean kai gia cats kai gia dets) se safe mode kai vale tous latest cats. Kai d3d kai texture accel prepei na exeis kanonika. An pas start->run->smartgart tha sou vgalei to advanced smartgart panel, koita ti einai energopoihmeno ekei pera. An kapoio apo auta einai off einai logiko na sou sernetai se 2d. Epishs dokimase na rixeis kai to agp se 4x apo to aplo panel tou smartgart (display properties->settings->advanced->smartgart).

Δημοσ.

Παιδια αν ητανε να κανω φορματ θα το εκανα, το θεμα ειναι οτι πρωτον δεν γουσταρω να κανω φορματ και δευτερον θελω να βρω τι φταιει, γιατι και φορματ να κανω αν παλι βαλω καποιους νεους drivers θα εχω τα ιδια προβληματα...Ασε που λογω ADSL τρεχω συνεχεια P2P προγραμματα και δεν μπορω να ξανασεταρω τα παντα τωρα που δουλευαν ρολοι (βασικα βαριεμαι!).

Απο ψυξη ειμαι σιγουρα καλα... :D

Θα δοκιμασω το προγραμμα που λεει ο MY80$ αν και μου εχει σπασει τα νευρα η καρτα...Βεβαια αν λυθει αυτο θα ειναι μια χαρα μιας και αρχικα με το πρωτο install επαιξα για λιγο NFSU σε 1280x1024 με ολα τα settings στο φουλ και ητανε τελειο!

Οσο αναφορα την τηλεοραση και τον ηχο, δεν ειναι σαν τα TV TUNERS που τα πιο πολλα υποστηριζουν μονο PAL ή μονο NTSC κτλ, αλλα εχουν hardware υποστηριξη για ολα τα ειδη...

Δημοσ.

Λοιπον με 4x το AGP και με καποιες αλλαγες δουλευει κανονικα τωρα η καρτα.. Οποτε μαλλον το motherboard μου ειναι λιγο καπως για την καρτα...Δεν πειραζει βεβαια γιατι 4x-8x εχουν απειροελαχιστη διαφορα στις επιδοσεις...

Τωρα κατι αλλο, με ποιο προγραμμα βλεπω την θερμοκρασια στην καρτα?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...