deligkos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 «Ψήφο εμπιστοσύνης» στην αυτόνομη οδήγηση δίνει η Ford. Όπως ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια πρόκειται να επενδύσει 1 δισ. δολάρια στην Argo AI, μία εταιρεία που ειδικεύεται σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, για την ανάπτυξη τεχνολογιών πλοήγησης οχημάτων χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. «Θεωρούμε πως η αυτοματοποίηση θα καθορίσει την αυτοκίνηση μέσα στην επόμενη δεκαετία, καθώς και ότι τα αυτόνομα οχήματα θα έχουν εξίσου σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο με τη γραμμή παραγωγής που εισήγαγε ο Ford πριν από 100 χρόνια», σημείωσε ο Mark Fields, πρόεδρος και CEO της Ford, στην εκδήλωση ανακοίνωσης της συνεργασίας. Η Argo AI ιδρύθηκε από πρώην εργαζόμενους της Google και της Uber, ενώ θα αναπτύξει αποκλειστικά για τη Ford ένα σύστημα «εικονικού οδηγού», ώστε η αυτοκινητοβιομηχανία να κυκλοφορήσει ένα αυτόνομο μοντέλο το 2021. Σε βάθος χρόνου, η εταιρεία θα μπορεί να εκχωρήσει την τεχνολογία που θα αναπτύξει και σε άλλους κατασκευαστές οχημάτων. Site: FastCompany
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκα με την αυτόνομη οδήγηση 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκα με την αυτόνομη οδήγηση Ας κλεισει το thread λοιπον. 25
Gtr34 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήταν προτιμότερο οι αυτοκινητοβιομηχανιες που τους ενδιαφέρει η αυτόνομη οδήγηση, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα κοινό σύστημα. 2
pcos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 πανε τα λεφτα. δεν μας τα δινουν εμας καλυτερα?
Lomar Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκα με την αυτόνομη οδήγηση Έτσι ακριβώς, είναι γελοίο 1 στα 20 θέματα να αφορά αποκλειστικά την αυτόνομη οδήγηση και όχι smartphones, μπαταρίες και κάμερες. Άσε την κούραση των καημένων που οδηγούν tesla! Είναι και επικύνδυνα, ο άλλος σκοτώθηκε επειδή έτρωγε noodles ενώ έβλεπε το harry potter, τη στιγμή που μια νταλίγκα έκλεισε παράνομα και κάθετα τον δρόμο!!!!!!1111 Στο τιμόνι εμπιστεύομαι μόνο έλληνες ταρίφες, bimbos με πληρωμένα διπλώματα και τον εαυτό μου το πρωί χωρίς καφέ ενώ έχω ήδη αργήσει στη δουλειά, πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα χαζορομπότ φίλε μου. 3
Human Soul Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς, είναι γελοίο 1 στα 20 θέματα να αφορά αποκλειστικά την αυτόνομη οδήγηση και όχι smartphones, μπαταρίες και κάμερες. Άσε την κούραση των καημένων που οδηγούν tesla! Είναι και επικύνδυνα, ο άλλος σκοτώθηκε επειδή έτρωγε noodles ενώ έβλεπε το harry potter, τη στιγμή που μια νταλίγκα έκλεισε παράνομα και κάθετα τον δρόμο!!!!!!1111 Στο τιμόνι εμπιστεύομαι μόνο έλληνες ταρίφες, bimbos με πληρωμένα διπλώματα και τον εαυτό μου το πρωί χωρίς καφέ ενώ έχω ήδη αργήσει στη δουλειά, πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα χαζορομπότ φίλε μου. Γιατί γράφεις έτσι; 10
dimtsef Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί γράφεις έτσι; σαν να τον βλέπω πάντως χαχαχαχ 6
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί γράφεις έτσι; subliminal message 5
Hatsos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι ακριβώς, είναι γελοίο 1 στα 20 θέματα να αφορά αποκλειστικά την αυτόνομη οδήγηση και όχι smartphones, μπαταρίες και κάμερες. Άσε την κούραση των καημένων που οδηγούν tesla! Είναι και επικύνδυνα, ο άλλος σκοτώθηκε επειδή έτρωγε noodles ενώ έβλεπε το harry potter, τη στιγμή που μια νταλίγκα έκλεισε παράνομα και κάθετα τον δρόμο!!!!!!1111 Στο τιμόνι εμπιστεύομαι μόνο έλληνες ταρίφες, bimbos με πληρωμένα διπλώματα και τον εαυτό μου το πρωί χωρίς καφέ ενώ έχω ήδη αργήσει στη δουλειά, πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα χαζορομπότ φίλε μου. Χωρίς να έχω κάτι μαζί σου η με αυτό που έγραψες, νομίζω ότι απλά το τερμάτισες η το πήγες σε άλλο επίπεδο. 3
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ας κλεισει το thread λοιπον. Απο ότι φαίνεται, θα ηταν η καλύτερη επιλογή
Noreak Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κουράστηκα με την αυτόνομη οδήγηση Σκέψου να οδηγουσες δλδ... 2
enakaiena1821 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Θα ήταν προτιμότερο οι αυτοκινητοβιομηχανιες που τους ενδιαφέρει η αυτόνομη οδήγηση, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα κοινό σύστημα. Και να μοιράζοντε τα κέρδη ; πας καλά; Το επικρατέστερο AI θα δημιουργήσει αυτοκρατορία σε όποιον έχει την τεχνολογία στα χέρια του
buffos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Να κλείσει όντως. Με τόση βλακεία ποσταρισμένη και άγνοια... Καλά θα κάνει...Μήπως να δούμε πόσοι θάνατοι ετησίως γίνονται στους δρόμους ανά τον πλανήτη... Βέβαια εσείς όλοι είστε και γαμώ τους οδηγούς.....Σχολιάζει ο άλλος, άλλος φωστήρας..... , γιατί δεν συνεργάζονται. Σε τι να συνεργαστούν ρε μάστορα? Στην έρευνα? Έρευνα είναι ακόμηΓια την ώρα τα συστήματα έχουν σαφέστατους και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μεγάλους περιορισμούςΈχουμε τα ερευνητικά αυτοκίνητα, όπως πχ της Google, που είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της Tesla.Τον πρώτο είναι εφοδιασμένο με Lidar, radar και πολλούς άλλους σένσορες που κάνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρήματα, και δεν γίνετε να μπουν σε αυτοκίνητα παραγωγήςΆλλες εταιρείες κάνουν έρευνα με την χρήση μόνο οπτικών μέσων. Πχ η Τέσλα χρησιμοποιεί 8 κάμερες, και το σύστημα της λειτουργεί μόνο σε περιβάλλον όπου υπάρχουν διαγραμμίσεις στους δρόμους, δεν υπάρχει βροχή, και γενικά ο φωτισμός δεν είναι όπως στους Ελληνικούς επαρχιακούς δρόμους.Το hardware βελτιώνεται και σύντομα (λογικά μέχρι το 2020) θα είναι απόλυτα εφικτό σε όλες τις συνθήκες και μέχρι το 2030 θα είναι η κύρια μορφή μεταφοράς.Τώρα εσύ ο ανόητος που νομίζεις οτι οδηγάς καλά... μάλλον δες πόσοι άλλοι νομίζουν το ίδιο και κάθε χρόνο χάνουμε χιλιάδες ανθρώπους και μένουν ανάπηροι ακόμη περισσότεροι.Είναι εξίσου σημαντικό με το φάρμακο για τον καρκίνο.Αυτό για την βλακεία... δυστυχώς... δεν πιάνει.... 2
mants118 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Από τη στιγμή που και τα αυτόνομα της ford (τα μελλοντικά) θα παίρνουν βενζίνη και δεν θα αλλάξουν τεχνολογικά όλα καλά για αυτούς για να δώσουν τόσα λεφτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα