Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,ξερετε καποιον που να μπορει να αναλαβειτην επισκευη της μητρικης μου γιατι απο οτι φαινεται δεν ηξερε κολυμπι και ειχαμε ατυχημα ,η υδροψυξη αδειασε πανω της με συνεπεια να επελθει πνιγμος.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση λύνεις το pc και αφήνεις τη μητρική να στεγνώσει εντελώς.

Εγώ θα τη τοποθετούσα, σε κάποια απόσταση ασφαλείας βέβαια, κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα και θα την άφηνα μέχρι να φύγει κάθε ίχνος υγρασίας...

• Like 2
Δημοσ.

Φιλοι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα δεν ρωτησα τι θα κανατε εσεις .Παρεπιπτοντως Νικο που απο οτι φαινετε εχουμε ιδιες μητρικες (BLITZ) την εχω αποσυναρμολογησει,ολα τα πραγματα δουλευουν αυτη τη στιγμη σε μια BLITZ FORMULA SE την επλυνα καλα με σαπουναδα την απλωσα μπροστα στο κλιματιστικο και αφου στεγνωσε καλα και μετρηθηκε με υγρομετρο τη δοκιμασα διεξοδικα και παντιοτροπως και δεν δειχνει κανενα σημειο ζωης. SLEOGORATH  να ρωτησω κατι,επειδη και εγω μολις πηρα XEON μονο 1.33v τραβαει?Εγω για να παω τον Q6600 στα 4.05Ghz αναγκαστηκα να τον ταισω 1.65v .Ειναι τοσο οικονομικο το chip η φταιει το οτι εχω δυο διαφορετικα ζευγαρια μνημες ? Πως δουλευει ο XEON σε σχεση με C2Q εισαι ικανοποιημενος? Βρηκες δυσκολιες σε κατι?Δουλευουν τα παντα οπως πρεπει?  Ξαναγυρναμε λοιπον στην αρχικη ερωτηση ζητηται τεχνιτης που να ειναι σε θεση να επισκευασει μητρικη καρτα με οτι συνεπαγεται αυτο.

Δημοσ.

Μα αφού λες ότι δεν δείχνει κανένα σημείο ζωής τον τεχνικό τι να τον κάνεις ? Η ανάσταση της ακόμα και αν είναι εφικτή τεχνικά οικονομικά θεωρώ πως θα είναι ασύμφορη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν με το να στεγνώσει και αφού την καθαρίσεις καλά με κατάλληλο σπρεύ (στόχος είναι να μην μείνουν άλατα του νερου πάνω στο pcb και στην συνέχεια (όλα αυτά τα έχεις κάνει χωρίς την μπαταρία του cmos επάνω) δεν ανάψει τότε την πετάς

ή αν έχει εγγύηση και είσαι τυχερός ΚΑΙ δεν έχει χρωματίσει κάτι το υγρό της υδρόψυξης και είναι το (τα) αυτοκόλλητο (τα) οκ τότε (ναι δεν είναι σωστό) μπορείς να αιτηθείς RMA

Aλλιώς αν θες να ασχοληθεί κάποιος με shorted mobo να βγάλει τα μάτια του με schematic να βρεί μετρώντας τί έχει ψοφήσει και αν παίρνει επιδιόρθωση (αμφίβολο) κανένας δεν είναι θεός, ΤΟΤΕ τον τεχνικό και μόνο έλεγχο και τον χρόνο του τεχνικού είσαι διατεθειμένος να τον πληρώσεις? Γιατι εγω θα σου ζητούσα σίγουρα αμοιβη για τον τεχνικό έλεγχο και μετά η όποια επισκευή θα μιλάγαμε.....δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς, γνώμη μου φυσικά.....

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχάς ήτανε ανοιχτό το pc όταν έγινε αυτό η κλειστό? Αν ήτανε ανοιχτό, το βραχυκύκλωμα θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε, εάν ήτανε κλειστός η ζημιά θα είναι πιο περιορισμένη. Ακόμα και σε ultrasonic cleaner να την βάλεις για να καθαρίσει απο τα άλατα και τα νερά δεν συμφέρει να την φτιάξεις, δεν πιστεύω να το αναλάβει κανείς, και αν στην αναλάβει ενα 200αρι θα το θέλει, καλύτερα παίρνεις καινούργια

Δημοσ.

SLEOGORATH  να ρωτησω κατι,επειδη και εγω μολις πηρα XEON μονο 1.33v τραβαει?Εγω για να παω τον Q6600 στα 4.05Ghz αναγκαστηκα να τον ταισω 1.65v .Ειναι τοσο οικονομικο το chip η φταιει το οτι εχω δυο διαφορετικα ζευγαρια μνημες ? Πως δουλευει ο XEON σε σχεση με C2Q εισαι ικανοποιημενος? Βρηκες δυσκολιες σε κατι?

Ανάλογα το κομμάτι, εγώ ήμουν απο τους τυχερούς. Μετά φυσικά θέλει 1.42 για 4.7 και δεν αξίζει.

Πάντως όλα δουλεύουν κομπλέ, σαν VFM αν έχεις 775 πλατφόρμα είναι ο Χ5460 με κανα 40άρι.

Δημοσ.

Ανάλογα το κομμάτι, εγώ ήμουν απο τους τυχερούς. Μετά φυσικά θέλει 1.42 για 4.7 και δεν αξίζει.

Πάντως όλα δουλεύουν κομπλέ, σαν VFM αν έχεις 775 πλατφόρμα είναι ο Χ5460 με κανα 40άρι.

λίγο δύσκολο x5460 me 40 εδώ εγώ από έναν π δεν ήξερε πόσο ν δώσει τ πράγματα τ πήρα χεον e5450 25 eyrw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...