Margiras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σας, Έχω βρη ένα Tp-link w99 800 n600 μέ annex b. Θα κανη για τη Ελλάδα; Θα δουλέψει;
KiriosD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εφόσον και στη γραμμή που έχεις στην ελλάδα έχεις annex b (isdn) δε βλέπω το λόγο να μη δουλεψει αν γνωρίζεις πως έχεις isdn δεν υπάρχει θέμα πιστεύω
Margiras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω isdn. Διάβασα στο ίντερνετ πού έχει το annex a+ b. Μετά δεν θα έχω πρόβλημα.
yositosi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ που το έχω στα μενού πράγματι έχει επιλογή Annex A και Annex B στις ρυθμίσεις. ΑΛΛΑ από την άλλη όταν το αγόρασα υπήρχε επιλογή ανάμεσα σε Annex A και Annex B έκδοση!! (πήρα φυσικά την Α γιατί είμαι PSTN)... Είναι πολύ παράξενο, οπότε δεν γνωρίζω αν σε επίπεδο hardware έχουν κάποια διαφορά
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 δες και για firmware update προληπτικα οταν το παρεις στα χερια σου.
Margiras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τό έχω συνδέσει και παίζει μια χαρά. Το έκανα με το cd. Και σέ ροται τι παροχο έχεις και σε πιο κράτος είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα