Trande Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια θα παω γερμανια και θελω να μαθω αν παρω μια καρτα γραφικων απο mediamarkt γερμανιας θα ισχυει η εγγυηση για mediamarkt ελλαδος? ευχαριστω εκ των προτερων
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγυηση αφορα την ΕΕ οποτε μπορεις κανονικα απο ολη την ευρωπη να εχεις εγγυηση!Δεν ειναι της Media Markt δεν ειναι δικια τους η καρτα απλα αυτοι την πουλανε,αν σου παθει κατι θα την στειλουν στην εταιρια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η εγγυηση αφορα την ΕΕ οποτε μπορεις κανονικα απο ολη την ευρωπη να εχεις εγγυηση!Δεν ειναι της Media Markt δεν ειναι δικια τους η καρτα απλα αυτοι την πουλανε,αν σου παθει κατι θα την στειλουν στην εταιρια Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες, στα κινητά ισχύει σε κάρτες γραφικών μάλλον όχι, αν χρειαστεί το πιο πιθανό είναι να πρέπει να την στείλεις σε κάποιο κατάστημα της media market στην Γερμανία, είτε να την στείλεις στον κατασκευαστή
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες, στα κινητά ισχύει σε κάρτες γραφικών μάλλον όχι, αν χρειαστεί το πιο πιθανό είναι να πρέπει να την στείλεις σε κάποιο κατάστημα της media market στην Γερμανία, είτε να την στείλεις στον κατασκευαστή Ναι εφοσον δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα πρεπει να σταλθει στον κατασκευαστη... Οποτε απο αυτο που λες,εννοεις οτι ισως δεν την στειλει τζαμπα το MM Ελλαδος επειδη αγοραστηκε απο MM Γερμανιας...Ισως να ισχυει αυτο,με μια απλη ερωτηση στο μαγαζι λυνεται!Ισως επειδη ειναι αλυσιδα σε ολη την ευρωπη να μπορει να γινει!
Trande Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εφοσον δεν υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια στην ελλαδα πρεπει να σταλθει στον κατασκευαστη... Οποτε απο αυτο που λες,εννοεις οτι ισως δεν την στειλει τζαμπα το MM Ελλαδος επειδη αγοραστηκε απο MM Γερμανιας...Ισως να ισχυει αυτο,με μια απλη ερωτηση στο μαγαζι λυνεται!Ισως επειδη ειναι αλυσιδα σε ολη την ευρωπη να μπορει να γινει! Ναι για αυτο το ειπα...ισως επειδη ειναι αλυσιδα να μην χρειαστει να την στειλω σε ΜΜ γερμανιας... να παω ξερω γω στο πιο κοντινο στην ελλαδα και να το στειλουν αυτοι... αλλιως δεν αξιζει νομιζω. Γιατι αν χαλασει θα δημιουργηθει πολυ ταλαιπωρια για να γλυτωσω 30 ευρω στην αγορα της...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 αμα ειναι για 30 ευρο στα 100 συνολικης αξιας αξιζει αν ειναι 30 στα 300 σιγουρα οχι...
Trande Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ειναι 30 στα 200... για μια rx470 4gb λεω...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Από περιέργεια ρώτησα σήμερα στο media market στην πυλαια θεσσαλονίκη, η απάντηση τους είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με καταστήματα σε άλλες χώρες και απλά είναι ένα "brand name" Και εφόσον είπαν δεν μιλάμε για προϊόν που έχει έστω αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν μπορούν να αναλάβουν
Trande Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Από περιέργεια ρώτησα σήμερα στο media market στην πυλαια θεσσαλονίκη, η απάντηση τους είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με καταστήματα σε άλλες χώρες και απλά είναι ένα "brand name" Και εφόσον είπαν δεν μιλάμε για προϊόν που έχει έστω αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν μπορούν να αναλάβουνΕγι Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα