Kapoios Akuros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γειά σας και χαρά σας. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου ένα Samsung J3 του 2016, από φίλο, το οποίο όμως έχει σπασμένη οθόνη. Κατά τα λεγόμενα, το πρόσεχε αρκετά, από την πρώτη μέρα ήταν σε θήκη τύπου bookcase και είχε τοποθετήσει tempered glass στην οθόνη της συσκευής. Αγοράστηκε στις 24/05/2016 από τον Γερμανό (οπότε λογικά είναι ακόμη στα πλαίσια της εγγύησης -?-) Το θέμα είναι πως ενώ το tempered glass δεν είναι σπασμένο η ραγισμένο, έχει ραγίσει η οθόνη στο εσωτερικό της. Ή συσκευή ακούγεται όταν ανοίγει η κλείνει. Το τηλέφωνο δεν έχει πέσει η χτυπηθεί, είναι σε άριστη κατάσταση. Ερωτήσεις: Στην περίπτωσή που πάω στον Γερμανό, γίνεται αλλαγή της οθόνης χωρίς χρήματα, εφόσον είναι ακόμη στην εγγύηση? Αξίζει να το δώσω σε κάποιο άλλο κατάστημα που κάνει επισκευές ώστε να το φτιάξουν? Πόσο στοιχίζει το γνήσιο ανταλλακτικό (αναφέρομαι σε οθόνη superamoled και όχι για απλή lcd) και μέχρι ποιό ποσο μπορεί να φτάσει η επιδιόρθωση? Αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί η καλύτερα να ψάξω για καινούργιο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Αναμένω τις απαντήσεις σας
ziaba Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 εγγύησή δεν έχει πλέον και .. δεν αξίζει η επισκευή με γνήσια οθόνη θα κοστίσει πάνω από την τιμή (111€) που πωλείται
Kapoios Akuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοεις εγγυηση δεν εχει πλεον? Δεν καλυπτει την αντικατασταση-αλλαγη της οθονης? Βρηκα αυτα τα μαγαζια μεσω του Skroutz http://www.e-matrix.gr/samsung-galaxy-j3-2016-sm-j320fn-gnisia-othoni-kai-michanismos-afis-mayro-gh97-18414c-pd-14086 http://www.shop13.gr/gnisia-othoni-me-touch-screen-samsung-j320f-galaxy-j3-2016-mayro-p-200902.html Δε μπορουν να το φτιαξουν?
ziaba Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν σπάσεις την οθόνη δεν το καλύπτει η εγγύησή δεν σου την αλλάζουν δωρεάν άλλα αν το πας για αλλαγή οθόνης στο σέρβις της samsung εννοείται πως θα σε εξυπηρετήσουν επί πληρωμή εννοείται... οι οθόνες στα μαγαζιά που βρήκες δύσκολα θα ναι γνήσιες (για να σαι 100% σίγουρος ότι η οθόνη είναι γνήσια θα την προμηθευτείς από επίσημο κατάστημα)
Kapoios Akuros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι μου είπε ο φίλος το είχε στην τσέπη του και όταν το έβγαλε ήταν σπασμένη η οθόνη.
panos- Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι μου είπε ο φίλος το είχε στην τσέπη του και όταν το έβγαλε ήταν σπασμένη η οθόνη. Όχι δεν τον καλύπτει εφόσον αυτός το έκανε. Άρα τωρα ότι και να κάνεις δεν έχεις εγγύηση άρα κάνε ότι είναι πιο φθηνό.
samsunglife Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εκτός αν είχε κάνει ασφάλεια σπασιματος/κλοπής στον Γερμανό!
ziaba Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εκτός αν είχε κάνει ασφάλεια σπασιματος/κλοπής στον Γερμανό! ποιος κάνει ασφάλεια σε συσκευή των 150€;
Finn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς διάθεση για trolling θα ήθελα να προσθέσω ότι πιο ευαίσθητα κινητά απο τα samsung δεν εχω ξαναδεί, από τα επώνυμα τουλάχιστον. Πέφτουν απο 10 εκατοστά και σπάει η lcd ενώ το digitizer μένει ανέπαφο και φυσικά το κόστος του ανταλλακτικού συνήθως στο θεό.
ChimairaX Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Χωρίς διάθεση για trolling θα ήθελα να προσθέσω ότι πιο ευαίσθητα κινητά απο τα samsung δεν εχω ξαναδεί, από τα επώνυμα τουλάχιστον. Πέφτουν απο 10 εκατοστά και σπάει η lcd ενώ το digitizer μένει ανέπαφο και φυσικά το κόστος του ανταλλακτικού συνήθως στο θεό. Διαψεύδω. Ό,τι Samsung είχα, έχει αποδειχτεί μεγαλύτερο σκυλί και από Νόκια. Στο θέμα του φίλου. Η εγγύηση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση κακή χρήση του χρήστη (συνεπώς οξειδώσεις και σπασίματα). Το πως έσπασε δεν μπορεί να το αποδείξει σε καμία περίπτωση. Η πτώση με θήκη και τζαμάκι φυσικά και δεν πρόκειται να αφήσει σημάδι στο κινητό, αλλά μπορεί να του κάνει ζημιά εσωτερικά. Δεν είναι ανάγκη να σπάσει το μπροστά τζάμι για να αποδειχτεί ότι έχει σπάσει και από μέσα. Σε περίπτωση που το παει στην Samsung θα επισκευαστεί με κόστος επίσημης Samsung, αλλά θα συνεχίσει κανονικά η εγγύησή του. Σε περίπτωση που το παει σε άλλο κέντρο σέρβις μη εξουσιοδοτημένο, μπορεί να σας έρθει λίγο φθηνότερα αλλά κινδυνεύετε να χάσετε γενικά την εγγύηση της συσκευής.
Kapoios Akuros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θα διαφωνήσω με τον κύριο Finn. Ακόμη έχω ενα Samsung Galaxy S2 του 2011 που έχει αποδειχθεί "σκυλί" όλα αυτά τα χρόνια, με τοποθετημένο tempered glass, έχει πέσει κάποιες -σχετικά αρκετές- φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό (φτου του μην το ματιάσω το άτιμο) Απο τα λίγα που έχω διαβάσει γενικά για την σειρά J της Samsung θεωρείται φθηνή σειρά συσκευών, με χαμηλότερο κόστος κατασκευής οπότε είναι περισσότερο ευαίσθητες οι συσκευές αυτής της σειράς συγκριτικά με άλλες σειρές συσκευών της ίδιας εταιρείας. Διαψεύδω. Ό,τι Samsung είχα, έχει αποδειχτεί μεγαλύτερο σκυλί και από Νόκια. Στο θέμα του φίλου. Η εγγύηση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση κακή χρήση του χρήστη (συνεπώς οξειδώσεις και σπασίματα). Το πως έσπασε δεν μπορεί να το αποδείξει σε καμία περίπτωση. Η πτώση με θήκη και τζαμάκι φυσικά και δεν πρόκειται να αφήσει σημάδι στο κινητό, αλλά μπορεί να του κάνει ζημιά εσωτερικά. Δεν είναι ανάγκη να σπάσει το μπροστά τζάμι για να αποδειχτεί ότι έχει σπάσει και από μέσα. Σε περίπτωση που το παει στην Samsung θα επισκευαστεί με κόστος επίσημης Samsung, αλλά θα συνεχίσει κανονικά η εγγύησή του. Σε περίπτωση που το παει σε άλλο κέντρο σέρβις μη εξουσιοδοτημένο, μπορεί να σας έρθει λίγο φθηνότερα αλλά κινδυνεύετε να χάσετε γενικά την εγγύηση της συσκευής. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας.Έχετε υπόψιν σας πόσο περίπου θα κοστίσει συνολικά η επισκευή-αντικατάσταση της οθόνης εντός η εκτός Samsung?
ChimairaX Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θα διαφωνήσω με τον κύριο Finn. Ακόμη έχω ενα Samsung Galaxy S2 του 2011 που έχει αποδειχθεί "σκυλί" όλα αυτά τα χρόνια, με τοποθετημένο tempered glass, έχει πέσει κάποιες -σχετικά αρκετές- φορές και δεν έχει πάθει το παραμικρό (φτου του μην το ματιάσω το άτιμο) Απο τα λίγα που έχω διαβάσει γενικά για την σειρά J της Samsung θεωρείται φθηνή σειρά συσκευών, με χαμηλότερο κόστος κατασκευής οπότε είναι περισσότερο ευαίσθητες οι συσκευές αυτής της σειράς συγκριτικά με άλλες σειρές συσκευών της ίδιας εταιρείας. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Έχετε υπόψιν σας πόσο περίπου θα κοστίσει συνολικά η επισκευή-αντικατάσταση της οθόνης εντός η εκτός Samsung? Δεν θέλω να πω ανακρίβειες, συνήθως από 60 - 120 € κοστίζουν, αλλά καλό θα ήταν να υπάρξει επικοινωνία με την επίσημη αντιπροσωπεία της Samsung. Έχουν και live chat, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και ηλεκτρονικά: https://e-contactus.samsung.com/gr/m/webchat
Ekzema043 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αν είναι όντως έτσι όπως αναφέρθηκε παραπάνω, Δεν αξίζει να ασχοληθείς
Finn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αμέλησα να αναφέρω ότι μιλάω για τα καινούρια κινητά από s4 και μετά κατά κύριο λόγο. Η loca glue ανάμεσα στο glass και στην amoled βοηθάει δυστυχώς στο να αποροφησει το χτύπημα η amoled αντί του glass. Παίζει ρόλο βέβαια και η γωνία με την οποία θα πέσει. Μου έχουν φέρει πολλά κινητά, αθικτα εξωτερικά αλλά όταν πέσει το κατάλληλο φως φαίνεται η ζημιά εσωτερικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα