Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν το πρόσεξα. Δεν ήξερα καν ότι έβγαλαν κλειστή έκδοση. Η ανοικτή είχε φοβερό soundstage, πάντως και ήταν ο νο1 λόγος αγοράς. Εδώ δεν ξέρω τί παίζει.

Σχετικά με τα taskar( =isk; ) ενώ γενικά ακούς πολύ καλά λόγια το goldenears.net τους έβαζε πολύ χαμηλή υποκειμενική βαθμολογία. Δεν ξέρω αν φταίει μια μεγάλη βουτιά που έχουν στα 4Khz. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη ευκρίνειά τους.

http://en.goldenears.net/10893

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν το πρόσεξα. Δεν ήξερα καν ότι έβγαλαν κλειστή έκδοση. Η ανοικτή είχε φοβερό soundstage, πάντως και ήταν ο νο1 λόγος αγοράς. Εδώ δεν ξέρω τί παίζει.

Σχετικά με τα taskar( =isk; ) ενώ γενικά ακούς πολύ καλά λόγια το goldenears.net τους έβαζε πολύ χαμηλή υποκειμενική βαθμολογία. Δεν ξέρω αν φταίει μια μεγάλη βουτιά που έχουν στα 4Khz. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη ευκρίνειά τους.

http://en.goldenears.net/10893

δεν ειναι το ιδιο τα pro 80 με τα ISK HD 9999

εχουν διαφορετικο FR

τα pro 80 ειναι με τα ISK HP2011 δηλαδη ειναι διαδοχος, ετσι εχω διαβασει

και τα αντιστοιχα ανοιχτα takstar hi2050 με τα HF 2010 διαδοχος παλι

Τα pro 80 εχουν μεγαλη κοιλιας στα 4Khz σε σχεση με τις υψηλες συχνοτητες και το μπασο

900x900px-LL-6f17fe89_AlZtBKo.jpeg

και τα takstar hi2050 ανοιχτα

900x900px-LL-e31a7bd5_17242A494D2E94E513

Τα ISK HF 2010 ανοιχτα

900x900px-LL-489f2fa2_latest-2016005.jpe

Τα ISK MDH 9000 (DJ)

bba8a2c0_latest-2016005.jpeg

Τα ISK HP 2011 (Monitoring)

900x900px-LL-283e710f_IMG_20160314_17061

900x900px-LL-7ca9b5a3_IMG_20160314_17041

Με έπεισες. Κοίταξα κριτικές και βίντεο και μου φαίνονται μια καλή επιλογή.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

χεχε :)

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι μετρήσεις από κατασκευαστές. Χρησιμοποιούν αυθαίρετα compensation curves, μεγαλώνουν την κλίμακα στο πλάι, κάνουν υπερβολική εξομάλυνση κλπ. και κρύβουν όλες τις ατέλειες.

Τα 2011 της ISK όπως λες φαίνονται αντίγραφο των τασκαρ προ80 και μάλλον θα έχουν τα ίδια προβλήματα. 

Δημοσ.

Δεν εμπιστεύομαι μετρήσεις από κατασκευαστές. Χρησιμοποιούν αυθαίρετα compensation curves, μεγαλώνουν την κλίμακα στο πλάι, κάνουν υπερβολική εξομάλυνση κλπ. και κρύβουν όλες τις ατέλειες.

Τα 2011 της ISK όπως λες φαίνονται αντίγραφο των τασκαρ προ80 και μάλλον θα έχουν τα ίδια προβλήματα. 

εχουν διαφορετικο FR.

κοιτα σε αυτο που λες συμφωνω ΑΛΛΑ

στα takstar pro 80 αυτο που εδινε ο κατασκευαστης ειναι οτι βγηκε και σε ανεξαρτητα reviews.

μπορει οχι ακριβως το ιδιο αλλα η γενικη γραμμη ηταν ιδια, δηλαδη ψηλο μπασο χαμηλα μεσαια ψηλα υψηλα

οποτε αυτο που δινει ο κατασκευαστης δεν ειναι βγαλμενο απο το μυαλο του

ακομα και τη βουτια στα 4 ειχε ο κατασκευαστης οπως βγηκε και απο τα ανεξαρτητα reviews

γιαυτο τα λαμβανω υποψη μου

οποτε οταν στα ISK 2011 δινει μπασο, μεσαια και υψηλα κοντα μεταξυ τους σε σχεση με τα pro 80 αυτο θα ισχυει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...