chicken32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Χαιρετώ την κοινότητα! Ψάχνω headset Over Ear για μουσική, ταινίες και λίγα παιχνίδια στον υπολογιστή μου. Θα αντικαταστήσουν τα AKG K99 που έχω 8+ χρόνια. Το budget είναι στα €100, εκτός αν προκύψει καμια τρελή προσφορά (του στυλ Sennheiser HD6XX στο Massdrop) ή φανεί ότι χρειάζομαι παραπάνω features. Χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν: να είναι άνετα. Τα AKG K99 μετά από περίπου μία ώρα μου προκαλούσαν πόνο στα αυτιά, όχι από την ένταση. Ίσως να μην τα είχα ρυθμίσει καλά σε ύψος. Φοράω και γυαλιά να καλύπτουν πλήρως τα αυτιά να αποτελούν μια σχετική αναβάθμιση σε σχέση με τα προηγούμενά μου, σε ποιότητα ήχου κυρίως να μην απαιτούν επιπλέον ενίσχυση για να λειτουργήσουν όπως προβλέπεται Μέχρι τώρα έχω δει τα εξής: Audio Technica M20X, καλή τιμή εφόσον δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τι θέλω Sony MDR-V55, είδα πολλές κριτικές αλλά διάβασα ότι είναι on ear και μάλλον κατώτερο σε ποιότητα ήχου από τα άλλα, οπότε μένει outsider Audio Technica M40x, ακριβώς στο budget μου, με αποθαρρύνουν τα σχόλια για την άνεση Sennheiser HD 380 Pro, καλύτερα χαρακτηριστικά από τη σειρά Μ της Audio Technica, τα είχα παραγγείλει αλλά ακύρωσα την παραγγελία όταν διάβασα κριτικές για τα μαξιλαράκια που διαλύονται και το πόσο σφιχτά είναι Audio Technica M50x Black, εκτός budget και με σχόλια για την άνεσή τους, τα λιγουρεύομαι όμως από τις πολλές θετικές κριτικές που διαβάζω παντού Αυτά προέκυψαν πάνω-κάτω από το ψάξιμο που έριξα τις τελευταίες μέρες, όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή τα έχει δοκιμάσει, ας πει μια γνώμη μπας και κατασταλλάξω!
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αρκετα βολικα για εμενα ειναι τα pioneer hdj1500 παρολο που φοραω και γυαλια ορασεως. Βεβαια το budget ειναι κοντα στα M50x 1
metalmike Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα --> http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_355237.html και τα περιμένω λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω. Tσέκαρε και ένα review εδω --> http://www.head-fi.org/products/isk-hd9999-fully-enclosed-monitoring-headphone-with-carry-case/reviews/14827 Γενικότερα λένε καλά λόγια. Btw, για το θέμα άνεση πάντα θα βρίσκεις κάποιον να λέει κάτι για οποιοδήποτε μοντέλο, γιατί δεν κάνουν όλα τα ακουστικά για όλα τα κεφάλια. Από τη λίστα σου θα διάλεγα τα M40x (αν μπορέσεις να πας στα Μ50x ακόμα καλύτερα), επειδή έχουν καπως πιο εντυπωσιακό ήχο οπότε έχουν περισσότερο το fun στοιχείο. Τα HD 380 Pro είναι εξαιρετικά ακουστικά απλά είναι πιο flat και detailed στον ήχο, ταιριάζουν περισσότερο για monitor σε καταστάσεις μίξης ήχου κλπ. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2017 από metalmike 1
chicken32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αρκετα βολικα για εμενα ειναι τα pioneer hdj1500 παρολο που φοραω και γυαλια ορασεως. Βεβαια το budget ειναι κοντα στα M50x Θα κοιτάξω reviews. Κι εγώ φοράω γυαλιά. Σου είναι άνετα για αρκετή ώρα? Έχουν κάποια θεματάκια απ ότι είδα με τριγμούς και ότι σπάνε. Αν είναι ποιοτικά σε ήχο και άνετα, θα τα βάλω στα υπόψιν. Πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα --> http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_355237.html και τα περιμένω λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω. Tσέκαρε και ένα review εδω --> http://www.head-fi.org/products/isk-hd9999-fully-enclosed-monitoring-headphone-with-carry-case/reviews/14827 Γενικότερα λένε καλά λόγια. Btw, για το θέμα άνεση πάντα θα βρίσκεις κάποιον να λέει κάτι για οποιοδήποτε μοντέλο, γιατί δεν κάνουν όλα τα ακουστικά για όλα τα κεφάλια. Από τη λίστα σου θα διάλεγα τα M40x (αν μπορέσεις να πας στα Μ50x ακόμα καλύτερα), επειδή έχουν καπως πιο εντυπωσιακό ήχο οπότε έχουν περισσότερο το fun στοιχείο. Τα HD 380 Pro είναι εξαιρετικά ακουστικά απλά είναι πιο flat και detailed στον ήχο, ταιριάζουν περισσότερο για monitor σε καταστάσεις μίξης ήχου κλπ. Thanks! Προτιμώ κάτι από εδώ με εγγύηση κλπ, δεν έχω επεκταθεί σε Κίνα μεριά αλλά δες τα και μου λες. Φτιάξε και το link του review.
metalmike Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 mdr σειρα της sony γ@μ@ει μανες Τα χρησιμοποιεί ο Παπακαλιάτης; 7
chicken32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 mdr σειρα της sony γ@μ@ει μανες Κάποια παραπάνω επιχειρηματολογία?
chicken32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Κάποια άλλη γνώμη, κανείς που να έχει κάποιο από τα παραπάνω ακουστικά?
pirmen56 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτα πρέπει να κατασταλάξεις αν θες ανοικτό ή κλειστό σετ. Τα κλειστά, θεωρητικά τουλάχιστον, έχουν ισχυρό και βαθύ μπάσο. Τα ανοικτά δεν έχουν τόση ώση στα μπάσα, πράγμα που μειώνει την απόλαυση σε ροκ, μέταλ, ποπ, αλλά βγάζουν πιο ξεκούραστο, πιο τρισδιάστατο(σε games με virtual surround) και πιο ομαλό(φλατ) ήχο για τα δεδομένα της εκάστοτε κατηγορίας. Για κλειστά τα SK HD9999 που προτάθηκαν πιο πάνω φαίνονται καλά, όπως και τα audiotechnica m40/50x. Για ανοικτά προτείνονται τα Philips SHP9500 και ημιανοικτά τα AKG K240 STUDIO. Τα δύο τελευταία είναι και αρκετά φλατ μέχρι το μπάσο. Τα πρώτα δεν έχουν αφαιρέσιμα μαξιλαράκια. Πάντως να ξέρεις δύο πράγματα. Χωρίς ενίσχυση δεν θα πάρεις το 100% των παραπάνω, κυρίως στα μπάσα. Τα λιγότερα ΩΜ σε ένα ακουστικό, σημαίνει μεγαλύτερες εντάσεις μεν μέσα από μια απλή κάρτα, αλλά ταυτόχρονα και υποδεέστερο ήχο γιατί την ζορίζουν περισσότερο με το ρεύμα που απαιτούν. 2
chicken32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πρώτα πρέπει να κατασταλάξεις αν θες ανοικτό ή κλειστό σετ. Τα κλειστά, θεωρητικά τουλάχιστον, έχουν ισχυρό και βαθύ μπάσο. Τα ανοικτά δεν έχουν τόση ώση στα μπάσα, πράγμα που μειώνει την απόλαυση σε ροκ, μέταλ, ποπ, αλλά βγάζουν πιο ξεκούραστο, πιο τρισδιάστατο(σε games με virtual surround) και πιο ομαλό(φλατ) ήχο για τα δεδομένα της εκάστοτε κατηγορίας. Για κλειστά τα SK HD9999 που προτάθηκαν πιο πάνω φαίνονται καλά, όπως και τα audiotechnica m40/50x. Για ανοικτά προτείνονται τα Philips SHP9500 και ημιανοικτά τα AKG K240 STUDIO. Τα δύο τελευταία είναι και αρκετά φλατ μέχρι το μπάσο. Τα πρώτα δεν έχουν αφαιρέσιμα μαξιλαράκια. Πάντως να ξέρεις δύο πράγματα. Χωρίς ενίσχυση δεν θα πάρεις το 100% των παραπάνω, κυρίως στα μπάσα. Τα λιγότερα ΩΜ σε ένα ακουστικό, σημαίνει μεγαλύτερες εντάσεις μεν μέσα από μια απλή κάρτα, αλλά ταυτόχρονα και υποδεέστερο ήχο γιατί την ζορίζουν περισσότερο με το ρεύμα που απαιτούν. Σε κλειστά θα πάω. Το 2ο που πρέπει να ξέρω ποιο είναι? Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση!
FarCry Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 https://www.amazon.es/gp/product/B01JP436TS/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL 113 με τα μεταφορικα Πρόσφατα αγόρασα τα συγκεκριμένα --> http://www.gearbest.com/on-ear-over-ear-headphones/pp_355237.html και τα περιμένω λογικά μέχρι τέλος της βδομάδας ή στην αρχή της επόμενης. Θα τα δοκιμάσω και θα σου πω. Tσέκαρε και ένα review εδω --> http://www.head-fi.org/products/isk-hd9999-fully-enclosed-monitoring-headphone-with-carry-case/reviews/14827 Γενικότερα λένε καλά λόγια. αυτα τα ειδα και εγω. αλλα ειναι αρκετα σε budget ψηνω να αγορασω τα ISK HP2011 απο aliexpress στα 38 ευρω. το FR τους ειναι πιο balanced. αλλα θελω και εντυπωσεις να μου πεις 2
chicken32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 https://www.amazon.es/gp/product/B01JP436TS/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1AT7YVPFBWXBL 113 με τα μεταφορικα Με έπεισες. Κοίταξα κριτικές και βίντεο και μου φαίνονται μια καλή επιλογή. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια! 2
pirmen56 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τα 598 είναι ανοικτά και δεν έχουν ισχυρό μπάσο. Για games είναι άψογα(soundstage), για μοντέρνα-ροκ-μέταλ μουσική όχι και τόσο. Τα άλλα(ISK) φαίνονται αντίγραφα των taskar pro80. Τα taskar έχουν καλή φήμη για τα λεφτά και η ISK δεν μοιάζει για απατεωνίστικη ή δευτεροκλασσάτη, φίρμα κρίνοντας από τις απόψεις για τα 9999.
chicken32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τα 598 είναι ανοικτά και δεν έχουν ισχυρό μπάσο. Για games είναι άψογα(soundstage), για μοντέρνα-ροκ-μέταλ μουσική όχι και τόσο. Τα άλλα(ISK) φαίνονται αντίγραφα των taskar pro80. Τα taskar έχουν καλή φήμη για τα λεφτά και η ISK δεν μοιάζει για απατεωνίστικη ή δευτεροκλασσάτη, φίρμα κρίνοντας από τις απόψεις για τα 9999. Δεν είναι τα ανοικτά 598 αλλά τα 598C (closed), τα αντίστοιχα κλειστά. Διάβασα ότι έχουν πιο φλατ ήχο με λιγότερο μπάσο, μου φάνηκαν τα πλέον κατάλληλα σε σχέση με τα υπόλοιπα που κοιτούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα