Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εβαλα πανω στην μιτρικη  εβαλα και τα 2 εξαπινα που θελει ανοιγω και μαυρη οθονη και μπιπ προβληματος οχι το νορμαλ που ακουμε οταν ανοιγουμε το pc , τωρα το τροφοδοτικο ειναι 550W coolermaster green ,εβαλα την αλλη καρτα μια msi series hd 7800 και παιζει κανονικα αυτη βεβαια εχει ενα 6 πινο.η μιτρικη ειναι gigabyte GA-990XA-UD3.

ξερει καποιος τι μπορει να παιζει?

ευχαριστω.

Δημοσ.

κοιτα την πηρα απο ενα παιδι απο εδω μεταχειρισμενη σε πολυ κατασταση απο τι ειδα , το παιδι αυτο μου ειπε οτι την τσεκαρε λιγο πριν την στειλει μαλιστα μου ειπε να το εκανε παλι ο ιδιος για να την δω αλλα οκ ειναι σερρες και εγω αθηνα μηπως παιζει κατι με το τροφοδοτικο μου δεν ειναι επαρκες ? η οχι?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό αρκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε και σε υπολογιστή φίλου σου αν μπορείς.

Πάντως φαίνεται για προβληματική κάρτα.

Δημοσ.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ  αν εχει επιλογες η μητρικη  gen3 /auto gen2 κτλ

μου ειχε τυχει παλιοτερα με κατι  sapphire 7950  αλλα και 280 να μην παιζουν με τίποτα με μια  gigabytr /intel z77  που είχα, δεν εδινε σημα με τιποτα.. επαιζε όμως σε asus...

δοκιμασε την σε αλλη μητρικη πρωτου αρχισεις να βριζεις το παιδι πουτην αγορασες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να αλλαξω διαυλο ειναι το μονο που δεν εχω κανει η δεν εχει καμια σημασια επισης δεν εχω κανει και update στο τελευταιο bios

Επεξ/σία από giout

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...