Skylined Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Είδες πανηγύρι Thresh, και λες, ε δε συμμετέχω και γω; Δεν πηρα χαμπαρι οτι μεγαλωσα το φοντο, εγραφα απο το smart. Τοσα χρονια με βλεπεις να γραφω, θυμασαι πολλες φορες να μεγαλωνω το φοντο; Αν με εχεις δει να διαφωνω (που με εχεις δει πολλακις) θα εχεις παρατηρησει οτι δεν εχω καμια αναγκη να μεγαλωσω κανενα φοντο για να πω αυτο που θελω. Ειναι ή δεν είναι έτσι; LULZ.Ή διχασμένη προσωπικότητα,ή πολύ παραξενο ορισμό για τον σεβασμό έχεις. Ουτε εβρισα, ουτε νευριασα, ουτε σχολιασα τη νοητικη ικανοτητα κανενος, ουτε χλευασα, ουτε κοροιδεψα στο δικό σας το στυλ. Ομως, ας σχολιασω και γω οτι π.χ. εισαι προφανώς εντελως ανικανος να κανεις κουβεντα, και γι αυτο χρειαζεσαι τη βοηθεια χειροκροτητών για να νομιζεις οτι οι κοτσανες σου ειναι κατι σπουδαιο. Και μετα να δουμε πως θα απαντησεις εσυ, με τί υφος και τί σεβασμο. Οπως και να χει, σίγουρα αξίζουν μηδεν σεβασμο οι πολλοι που μαζευονται εναντιον ενος. Μαλλον φτυσιμο αξιζουν γιατι it takes someone with no balls to do that, πραγματικα από τα χαρακτηριστικά που μου εμπνέουν μηδεν σεβασμό για καποιον. Για κανα "αντε γεια", και "LULZ" με την παρέα εισαι καλος μονο, αν κρινω απ το δειγμα. -breitbart διαβαζεις? Πολυ αραια και πού. Διαβαζω πανω κατω δεκα διαφορετικα πρακτορεια, δεξιας, αριστερας και κεντρωας κατευθυνσης, ολα αγγλοφωνα, γιατι ελληνικα εχω να μιλησω χρονια και δεν υπαρχει κανενας λογος να επισκεπτω ελληνικες ιστοσελιδες περαν της παρουσας. Αν νομιζεις οτι ειμαι ο ιδεολογικος σου αντιπαλος, αντε γεια ρε φιλε. Πανε να κανεις παρεα με τη θαραλεα ψυχη τον suffocated
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Θες ενα safe space μηπως? Σορρυ που ειχαμε διαφορετικη αποψη και παλι. Το επιπεδο εσυ το εριξες οταν εδειξες οτι τα επιχειρηματα πετανε κατι μιλια που λενε και οι αμερικανοι πανω απο το κεφαλι σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Είδες πανηγύρι Thresh, και λες, ε δε συμμετέχω και γω; Δεν πηρα χαμπαρι οτι μεγαλωσα το φοντο, εγραφα απο το smart. Τοσα χρονια με βλεπεις να γραφω, θυμασαι πολλες φορες να μεγαλωνω το φοντο; Αν με εχεις δει να διαφωνω (που με εχεις δει πολλακις) θα εχεις παρατηρησει οτι δεν εχω καμια αναγκη να μεγαλωσω κανενα φοντο για να πω αυτο που θελω. Ειναι ή δεν είναι έτσι; + bold Όχι, αλλά δεν θυμάμαι να συμμετέχεις και σε τέτοιους είδους συζήτηση, οπότε για όλα υπάρχει 1η φορά. Για να τσιγκλήσω λίγο, "άντε γεια" δήλωσες αλλά ξανάγραψες...
Skylined Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δε θυμάσαι να συμμετέχω σε αλλού τέτοιου είδους συζήτηση, γιατί, οπως εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, μάλλον μπαίνουμε για συμμετάσχουμε σε διαφορετικές συζητήσεις για ποικίλα θέματα; Και για να σε τσιγκλησω και γω με τη σειρά μου, αει παράτα μας με τις εξυπνάδες Έχεις δείξει ότι είσαι νοήμων αλλά και πείσμων. Όταν βλέπεις την πατάτα, άστο και πάνε παραπέρα. Θες ενα safe space μηπως? Σορρυ που ειχαμε διαφορετικη αποψη και παλι. Το επιπεδο εσυ το εριξες οταν εδειξες οτι τα επιχειρηματα πετανε κατι μιλια που λενε και οι αμερικανοι πανω απο το κεφαλι σου. Άποψη; Για ποια άποψη μιλας ρε μεγάλε; Και ποια επιχειρήματα. Άποψη θεωρείτε το ένα μάτσο κοροϊδίες; Και δε χρειάζομαι safe space, μια χαρά μπορώ να θάψω τις @@κίες. Ή να κάνω κουβέντα όταν υπάρχει το ανάλογο κλίμα
vste Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δε θυμάσαι να συμμετέχω σε αλλού τέτοιου είδους συζήτηση, γιατί, οπως εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, μάλλον μπαίνουμε για συμμετάσχουμε σε διαφορετικές συζητήσεις για ποικίλα θέματα; Και για να σε τσιγκλησω και γω με τη σειρά μου, αει παράτα μας με τις εξυπνάδες Έχεις δείξει ότι είσαι νοήμων αλλά και πείσμων. Όταν βλέπεις την πατάτα, άστο και πάνε παραπέρα. Άποψη; Για ποια άποψη μιλας ρε μεγάλε; Άποψη θεωρείτε το ένα μάτσο κοροϊδίες; Και δε χρειάζομαι safe space, μια χαρά μπορώ να θάψω τις @@κίες. Μιας και εγω δεν εγραψα ουτε ειρωνιες, ουτε κοροιδιες να το ξαναπω. Το Youtube δεν απαγορευσε σε κανεναν να ανεβαζει videos με την αποψη του. Αυτο που εκανε ειναι να σταματησει το monetization σε videos που δεν προτιμουν οι εταιριες για διαφημισεις. Δεν εκανε ban τον PDP. Δεν του απαγορευσε να ανεβαζει videos οπου κανει οτι γουσταρει. Το ειπε απλα sorry no money. Οπως εγραψα και σε προηγουμενα ποστ τροποι υπαρχουν να βγουν χρηματα ακομα και χωρις την πλατφορμα της google. Και θεωρω πιο δικαιο να χρηματοδοτειται καποιος απο αυτους που απολαμβανουν τα video του (patreon πχ) η απο σπονσορες (διαφημησεις) που βρισκει ο ίδιος, οπως κανει ο Linus για παράδειγμα. Αλλα το να βγαινει ο καθε πιτσιρικας που το μονο που κανει ειναι να κατεβαζει καντηλια ουρλιαζοντας προσπαθωντας να σοκαρει και να λεει "ΜΠΟΥ ΧΟΟΥΥ το YT πολεμαει την ελευθερια της εκφρασης" απλως επειδη κποηκε το χαρτζιλικι το θεωρω καπως. Να μην πιασω καν οτι ειναι τελειως οξυμωρη η ιδεα οτι η αποψη ειναι επαγγελμα. Και οτι για να την εκφραζει κανεις πρεπει να πληρωνεται. Αυτα χωρις ειρωνια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δε θυμάσαι να συμμετέχω σε αλλού τέτοιου είδους συζήτηση, γιατί, οπως εσύ και όλοι οι υπόλοιποι, μάλλον μπαίνουμε για συμμετάσχουμε σε διαφορετικές συζητήσεις για ποικίλα θέματα; Και για να σε τσιγκλησω και γω με τη σειρά μου, αει παράτα μας με τις εξυπνάδες Έχεις δείξει ότι είσαι νοήμων αλλά και πείσμων. Όταν βλέπεις την πατάτα, άστο και πάνε παραπέρα. Όταν όμως με ρωτάς στα τόσα χρόνια που σε βλέπω αν έχω ξαναδεί να αυξάνεις font size ή να χρησιμοποιείς bold, ενώ δεν συχνάζουμε στα ίδια θέματα, πως θα εμπιστευτώ ότι δεν το έχεις ξανακάνει κι ότι έγινε καταλάθος (ταυτόχρονα και τα 2 μαζί)? Μην μου πεις να ψάξω δεν υπάρχει περίπτωση... Σίγουρα πεισμώνω, αλλά τι περιμένεις να σου πει κάποιος όταν δηλώνεις με απαξίωση ότι αποχωρείς αλλά μετά ξανάρχεσαι? Αν δεν το έγραφα εγώ, θα το έγραφε κάποιος άλλος και σίγουρα θα το σκεφτόντουσαν όλοι.
suffocater Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Είδες πανηγύρι Thresh, και λες, ε δε συμμετέχω και γω; Δεν πηρα χαμπαρι οτι μεγαλωσα το φοντο, εγραφα απο το smart. Τοσα χρονια με βλεπεις να γραφω, θυμασαι πολλες φορες να μεγαλωνω το φοντο; Αν με εχεις δει να διαφωνω (που με εχεις δει πολλακις) θα εχεις παρατηρησει οτι δεν εχω καμια αναγκη να μεγαλωσω κανενα φοντο για να πω αυτο που θελω. Ειναι ή δεν είναι έτσι; Ουτε εβρισα, ουτε νευριασα, ουτε σχολιασα τη νοητικη ικανοτητα κανενος, ουτε χλευασα, ουτε κοροιδεψα στο δικό σας το στυλ. Ομως, ας σχολιασω και γω οτι π.χ. εισαι προφανώς εντελως ανικανος να κανεις κουβεντα, και γι αυτο χρειαζεσαι τη βοηθεια χειροκροτητών για να νομιζεις οτι οι κοτσανες σου ειναι κατι σπουδαιο. Και μετα να δουμε πως θα απαντησεις εσυ, με τί υφος και τί σεβασμο. Οπως και να χει, σίγουρα αξίζουν μηδεν σεβασμο οι πολλοι που μαζευονται εναντιον ενος. Μαλλον φτυσιμο αξιζουν γιατι it takes someone with no balls to do that, πραγματικα από τα χαρακτηριστικά που μου εμπνέουν μηδεν σεβασμό για καποιον. Για κανα "αντε γεια", και "LULZ" με την παρέα εισαι καλος μονο, αν κρινω απ το δειγμα. Πολυ αραια και πού. Διαβαζω πανω κατω δεκα διαφορετικα πρακτορεια, δεξιας, αριστερας και κεντρωας κατευθυνσης, ολα αγγλοφωνα, γιατι ελληνικα εχω να μιλησω χρονια και δεν υπαρχει κανενας λογος να επισκεπτω ελληνικες ιστοσελιδες περαν της παρουσας. Αν νομιζεις οτι ειμαι ο ιδεολογικος σου αντιπαλος, αντε γεια ρε φιλε. Πανε να κανεις παρεα με τη θαραλεα ψυχη τον suffocated -Κανείς δεν έχει κανει κατι ξανά,μεχρι να το κάνει πρώτη φορά. Αν το επιχείρημα "δεν εχω ξανακάνει κάτι,άρα δεν το έκανα και τώρα" έστεκε,τότε δεν θα έκανε ποτέ κανείς τίποτα νέο. -τα "δεν κορόιδεψα κλπ",τα είπαμε και πιο πάνω,"υπαρκτέ". -"Φτυσιμο αξιζουν όσοι μαζεύονται πολλοί και λένε σε έναν οτι λέει μπούρδες.Ο ενας ειναι μαγκας,σπαρτιατης,αντρα πραγματικό" Διότι πλέον δεν εξετάζουμε ΤΙ λεει ο καθένας και που το βασίζει,αλλα πρεπει να χειροκροτούμε τον πραγματικό ήρωα που όρθωσε παλικαρισιο αναστημα γραφοντας τα δικά του σε ένα φορουμ απέναντι σε πολλούς συνομιλητές.Δεν έχει σημασία πόσο ανυπόστατα ειναι αυτά που λέει.Σημασία έχει οτι ειναι μονος του. ΕΥΓΕ. υγ. Ε λοιπον ζήλεψα.θα γίνω και εγω ήρωας. Δηλώνω οτι η βαρυτητα ειναι απάτη και δεν υπάρχει. Και ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 2 ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΩ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΑΝΑΝΔΡΟΙ.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ουυυ ναι μας εχεις θαψει ολους με την ρητορικη σου. Λιγο κλαμα λιγο ξερεις ποιος ειμαι εγω λιγο ακομα κλαμα και γαρνιτουρα θεωριες συνωμοσιας για τα liberal media. Να σε χαιρεσαι...
Skylined Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μερικες φορες αυτοθαυόμαστε. Και θα με χαιρομαι, και ειλικρινά ευχομαι το ιδιο και σε εσενα. @suffocated πραγματικα οτι να ναι. @ThReSh οταν λεω οτι δε γραφω με bold, δε γραφω με bold και δε χρειαζεται να ψαξεις τιποτα. Ειπα εγινε καταλαθος (που γινεται συχνα πυκνα και θελει διορθωση), πες και συ "OK then" και τελειωσαμε. Και αμα θελω αλλαζω γνωμη για το αν θα συμμετασχω σε μια συζητηση, ποιο το πρόβλημα; Αναμεσα στις υπολοιπες μπουρδες αυτο σε εκανε να αισθανθεις άσχημα; @vste πρωτα απ' ολα να σαι καλα. Το YouTube απλα ακυρωσε μια original series με πρωταγωνιστη τον PDP τα γυρισματα της οποιας ειχαν ολοκληρωθει και στα οποια συμμετειχαν εκατονταδες ανθρωποι. Συμφωνοι οτι δε του επεβαλε κανενα αλλο περιορισμο ουτε καν του εκοψε το monetization οποτε συνεχιζει να βγαζει εκατομμυρια απο τα views. Καταλαβαινω το γιατι, ιδιωτικη εταιρια είναι και δε θελει αρνητικο publicity, και ως εκει συμφωνουμε. Παρομοιως επραξε και η Disney. Αυτο που λεω ειναι οτι και οι δυο εταιριες εξαναγκαστηκαν στην κινηση αυτη απο PC αστυνομευτες των οριων της ελευθερης εκφρασης τα οποια κατα τη γνωμη μου ο PDP δεν ξεπερασε. Ασχετα απο το αν η comedy του θεωρειτε αστεια ή όχι, ειναι μεσα στο πλαισιο της δουλειας των κωμικων να εξερευνουν τα ορια της προσβολης. Politically correct comedy και τίποτα άλλο είναι μαλλον πολυ βαρετη 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μπορεις να μου εξηγησεις με απλα λογια επειδη ειμαι και προβατο 1)Με ποιον μηχανισμο εξαναγκασε ο ταδε δημοσιογραφος την disney να τον διωξει 2)Τι σημαινει εμμεση λογοκρισια που ανεφερες πιο πριν οτι ειναι αυτο.Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι
Skylined Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δε γνωρίζω αν είσαι πρόβατο ή όχι, αυτό το ξέρεις εσύ.1) Δημοσιογράφος της Wall Street Journal, επικοινώνησε με Google και Disney. Τους ρώτησε γιατί συνεργάζονται με τον PDP ο οποίος προβάλλει ναζιστικά σύμβολα. Μετά από αυτό και οι δύο εταιρίες έκοψαν τις συνεργασίες τους και ο εν λόγο δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο για το γεγονός που ο ίδιος προκάλεσε. Όπου φυσικά καταλογίζει στον PDP φιλοναζιστικές τάσεις. 2) Η έκφραση είναι δικής μου επινόησης. Αναφέρομαι στο κλίμα που κάποιοι καλλιεργούν ότι θα υπάρχουν συνέπειες αν ξεφύγουμε από τα όρια έκφρασης που αυτοί έχουν ορίσει 1
Jastonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 skylined, κλασσικές τακτικές bullying για το οποίο όμως φωνάζουν οι προοδευτικοί κατά τ'άλλα. Να στην πέσουν, να σε κοροϊδέψουν, να σε χαρακτηρίσουν. Και όταν το κάνεις μια φορά εσύ, γίνεσαι ο βλάκας και ξεχνάνε ότι το κάνανε 100. Χαρά στο κουράγιο σου και εσένα. Εγώ δοκίμασε πολλές φορές να γράψω, και πάντα η ίδια αντιμετώπιση: Διαβάζεις breitbart ε;; Είσαι βλάκας ηλίθιος χαζός και ότι και να λες είναι φασιστικό. Για κάποιον που είπε δεν τον ανάγκασε κανείς, θα το ΞΑΝΑΠΩ: Η αγαπημένη ΕΕ πολεμάει με κρατική εξουσία το υποτιθέμενο hate speech. Είναι λογικό Google κτλ, να κάνουν conform και να κατεβάσουν υλικό που ξέρει ότι δεν συνάδει με τα θέλω της πολιτικής εξουσίας, γιατί θα κατστραφεί. Όχι επειδή δεν είναι advertiser friendly το υλικό, αλλά επειδή δεν είναι politics friendly. Και συνεχίστε να μιλάτε για υποτιθέμενη ιδιωτική εταιρεία, σε μια κρατικιστική "ελεύθερη" αγορά.
suffocater Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) skylined, κλασσικές τακτικές bullying για το οποίο όμως φωνάζουν οι προοδευτικοί κατά τ'άλλα. Να στην πέσουν, να σε κοροϊδέψουν, να σε χαρακτηρίσουν. Και όταν το κάνεις μια φορά εσύ, γίνεσαι ο βλάκας και ξεχνάνε ότι το κάνανε 100. Χαρά στο κουράγιο σου και εσένα. Εγώ δοκίμασε πολλές φορές να γράψω, και πάντα η ίδια αντιμετώπιση: Διαβάζεις breitbart ε;; Είσαι βλάκας ηλίθιος χαζός και ότι και να λες είναι φασιστικό. Για κάποιον που είπε δεν τον ανάγκασε κανείς, θα το ΞΑΝΑΠΩ: Η αγαπημένη ΕΕ πολεμάει με κρατική εξουσία το υποτιθέμενο hate speech. Είναι λογικό Google κτλ, να κάνουν conform και να κατεβάσουν υλικό που ξέρει ότι δεν συνάδει με τα θέλω της πολιτικής εξουσίας, γιατί θα κατστραφεί. Όχι επειδή δεν είναι advertiser friendly το υλικό, αλλά επειδή δεν είναι politics friendly. Και συνεχίστε να μιλάτε για υποτιθέμενη ιδιωτική εταιρεία, σε μια κρατικιστική "ελεύθερη" αγορά. Τελικά,(επειδη δεν απαντησες),στα πραγματα που ΕΠΙΝΟΗΣΕΣ στο προηγουμενο ποστ οτι ειπώθηκαν,να προσθέσουμε και τις "τακτικες bullying"? Γιατι ανταλλάσονταν αποψεις,μέχρι που ο δημοκράτης αποφασισε οτι ολοι οι υπολοιποι ειμαστε ανυπαρκτοι,επειδή διαφωνούμε με την αποψάρα του,κ μετα κλαιγόταν επειδή ήμασταν πολλοι που διαφωνούσαμε μαζι του. Επίσης,τα θέλω ποιας πολιτικης εξουσιας ακριβώς? Του πουτιν? Του trump? Του κιμ? Του chavez? Ποια ειναι αυτη η εξουσία που ΔΕΝ βασιζεται στο φοβο και το μισος προς οτιδήποτε διαφορετικό,ωστε να μην την εξυπηρετει οτιδήποτε το προάγει,για να κατευθύνει τις μαζες?Ποιά ειναι αυτή η εξουσία που δεν βασιζεται στο διαίρε και βασιλευε?Ποια εξουσια φιμωσε τον τυπο που κανει ρατσιστικα αστεια? Θρησκείες,εθνικότητες,χρώμα δερματος,γουστα στο σεξ,ποδοσφαιρικές ομάδες,πολιτικές πεποιθήσεις,και πλέον,το (σχετικα)νεο αγαπημένο,"τρομοκράτες" vs "δημοκράτες". Η πόλωση προωθείται,δεν αποθαρρυνεται. Πουλάει πιο πολύ,και κανει πιο ευκολη τη δουλειά της χειραγώγησης. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2017 από suffocater 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα