Jastonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Καλός και του λόγου του. ΡΕ ΟΥΣΤ!!!! Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι είναι ρατσιστής αντισημίτης. Tumblr much? Φαντάσου το IQ του μέσου ηλίθιου ανθρώπου. Τώρα φαντάσου έναν άνθρωπο με IQ χαμηλότερο από αυτού του μέσου ηλίθιου ανθρώπου. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν pew-die-pie . Ηλίθια αστεία που σατιρίζουν-κοροιδεύουν με άσχημο τρόπο τους γύρω τους.Μεγαλύτερο παράδειγμα είναι τα prank βίντεο στα οποία ο πρωταγωνιστής έχει αφήσει δήθεν έγκυο μία κοπέλα και το λέει στη μαμά του .Η μητέρα του φρικάρει,τον σπάει στο ξύλο,παθαίνει κρίση πανικού και μετά της λέει "it's a prank mom,it's a prank,I don't take drugs"...Αυτό το έκτρωμα παίρνει likes και λεφτά.Είναι η κατάντια και η κατινιά . Όποιος βλέπει PewDiePie δηλαδή έχει χαμηλό ΙQ; Έλα να τα στήσουμε να δούμε αν έχεις δίκιο. Αυτό το πράγμα να κριτικάρεις το ενδιαφέρον/χόμπι του άλλου, είναι πολύ στενάχωρο για τα μούτρα σας. Κρίμα. Ο PewDiePie είναι ένας άνθρωπος που μοιράζει ελπίδα, με το να μην κάνει τίποτα ακριβώς, και μπράβο του. Δίνει ελπίδα σε ανθρώπους να πάρουν μια κάμερα, και να αρχίσουν να παίζουν παιχνίδια, να μιλάνε, να κάνουν αστεία, κτλ κτλ. Οδηγεί σε ανταγωνισμό, πλούτο, βελτίωση ζωής για πολλούς ανθρώπους. Ωραίοι οι Hollywood stars, αλλά θέλουμε να δούμε και απλούς ανθρώπους όπως αυτός, να πηγαίνει from zero to hero. Και για ποιο λόγο αυτό είναι νέο/είδηση; Ποιος είναι αυτός; Τώρα το insomnia θα δημοσιεύει και gossip news??? Για να επιβιώσει κανείς σε αυτή την μαρξιστική κουλτούρα που έχει εισβάλλει στο δυτικό πολιτισμό, πρέπει να πουλήσει ευαισθησία, αντιρατσισμό, κτλ. Όποιος τολμήσει έστω και να αστειευτεί καταστρέφεται επαγγελματικά. Μια θρησκεία σύμφωνα με τα κείμενα της οποίας, όταν έρθει ο εκλεκτός βασιλιάς, καθένας θα έχει από 260 δούλους(δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο) από τις υπόλοιπες φυλές, να τον υπηρετούν. Και άλλα πολλά. Οι μόνοι άνθρωποι που έχουν διακαίωμα στο να υψώνουν τείχη για τους παράνομους μετανάστες στο κράτος τους, όταν οι υπόλοιποι πρέπει να ασπαστούν υποχρεωτικά την πολυπολυτισμικότητα. Ο Βολταίρος είχε πει το εξής. Για να βρεις ποιός είναι αυτός που σε εξουσιάζει απλώς σκέψου ποιός είναι αυτός που δεν σου επιτρέπεται να κριτικάρεις. Για τους μουσουλμάνους μιλάς; Γιατί εβραιοφοβία δεν έχω ακούσει ποτέ, αλλά Ισλαμοφοβία να φάνε και οι κότες. Και όπου *φοβία, εννοούμε τον τρόπο να σε φιμώσουν και να σταματήσεις να κριτικάρεις μια θρησκεία/ομάδα ανθρώπων. SJW παράνοια που αρκετά περιέργως προωθείται απ' όλα σχεδόν τα μ.μ.ε. στις αγγλόφωνες χώρες. Shit is crazy. Αυτό το περιέργως πάντως, ψάχτο, και θα βρεις αρκετές απαντήσεις στο γιατί γίνεται. Δεν καταλαβαίνω,προσβλήθηκες επειδή έχω δίκιο; Δεν είναι δα και έξυπνα τα αστεία που κάνει ο Pew die pie για να πεις ότι δικαιολογούν το ότι είναι "κυνικός" ή καυστικός. Αν θες κυνικούς έχει αρκετούς στο youtube και δεν χρειάζεται να προσθέτουν special effect,αντισημιτικά και χιτλερικά αστεία για να γελάει ο κόσμος.. Το αστείο δε με τον Μπαχ ,τη nasa και τον διεθνή διαστημικό σταθμό με έστειλε σε τροχιά. That's what your mother said last night<-στυλ pew die pie με special effect + pause frame που γκαρίζει για να φαίνεται πιο αστείος και να γελάει ο κόσμος με τη χαζομάρα που είπε. Το χιούμορ του είναι εριστικό και για τα μπάζα. Το παραδέχτηκε έμμεσα και ο ίδιος: κερδίζει subscriptions από τα 13χρονα που τον αντιπαθούν.They love to hate him. Το χιούμορ του άσε να το κρίνουν αυτοί που πατάνε like/dislike και όχι εσύ. Προφανώς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, γιατί αλλιώς θα του παίρνανε το κεφάλι. Ένα αστείο απο μόνο του,στεγνά,δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις καλοπροαιρετο(αλλα απλά ακραιο/edgy),ή όχι (αρα hate speech). Πρεπει να λαβεις υπόψην κ αλλες παραμέτρους,όπως την περίσταση και τις προθέσεις αυτου που το λέει. Προφανώς δεν θα εκλαβώ ως hate speech ενα αστειο καποιου φίλου μου του οποίου γνωρίζω τις απόψεις και την θέση του,αν κανει πχ,ενα αστειο για εβραιους και σαπούνια,γιατι γνωρίζω τι πραγματικα πιστεύει για το συγκεκριμενο θέμα. Οταν θα ακούσω το ίδιο αστειο απο ενα χρυσαυγουλο με αγκυλωτους σταυρους στο μπρατσο,προφανώς δεν θα το εκλαβω ως αστειο,ούτε τις προθέσεις του οτι ήθελε απλά να με κάνει να γελάσω. Το edgy humor ειναι το μόνο που μου φαίνεται αστειο και όχι βαρετό και προβλέψιμο,αλλά πολλοι το χρησιμοποιούν για να βγαλουν τον καρκίνο τους,και όχι απλά γέλιο. Kανένα. Μόνο κατι 70αρηδες με τα μυαλά πουρέ απ την ανοια γελάνε. Κράμα σεξισμου και "αστείων" για κλανιες και γυφτους. Εμετός. Μόνο και μόνο που μιλάς για hate speech, εκτός του safe space σου, δείχνεις ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Νέα μόδα τώρα φίμωσης ιδεών που δεν μας αρέσουν. Hate speech. Πραγματικά δεν αξίζει τόση συζήτηση για τον piew die pie που στην τελική ένας κλόουν είναι που με τις μ@λ@κιες του βγάζει λεφτά. Ο τύπος πιστεύω ότι σκουπιζεται με λεφτά αυτή την στιγμή, και θα συνεχίσει να βγάζει λεφτά, ίσως όχι τόσα αλλά θα βγάζει. Κάποια στιγμή κάποιος θα επερνε την θέση του, μάλλον αυτή είναι η αρχή. Σωστός... ο PewDiePie δεν έχει ανάγκη τα λεφτά, και για αυτό παίρνει respect γιατί πάει κόντρα στον φασισμό του YouTube, που κάνει περισσότερο κακό σε μικρότερα κανάλια, και αυτό το λένε οι ίδιοι με τα μικρότερα κανάλια. Αυτό δεν είναι λογοκρισία; Έχει όρια με το τι θα κάνεις πλάκα σε ένα βίντεο στο youtube ? Προφανώς και είναι. Εδώ το YouTube λογοκρίνει άλλα και άλλα. Και έχει και διάφορους τρόπους. Είτε στο κατεβάζει, είτε στο κάνει demonetize. Συνήθως γίνεται αυτό αν κριτικάρεις Ισλάμ, την θρησκεία της αγάπης και της ειρήνης, αλλάχου άκμπαρ. Η διακοπή συνεργασίας με κάποιον είναι λογοκρισία; Ανώτερο επίπεδο γνώσεων από το Insomnia... Το Youtube ανήκει σε ιδιωτική εταιρία (Google), κατα συνέπεια εκείνοι αποφασίζουν τι θα είναι δεκτό και τι όχι στην ιστοσελίδα τους ελεύθερα. Και ναι, υπάρχουν πράγματα που απαγορεύονται στο youtube πχ ξύλο ανάμεσα σε παιδιά Και λογικό δεν είναι να μην θέλει η Disney ή το YT αντισημικές αναφορές? Δηλαδή θα σου άρεσε να έβγαινε ένας youtuber συνεργαζόμενος και με την Disney και με εκατομμύρια subs και να έκανε με έμμεσο τρόπο αστεία για την γενοκτονία των ελλήνων? Η να ανεβάζε βίντεο με άτομα που να κρατάνε πανό "θανατος στους έλληνες"? Και δεν φταίει η Disney ή τα ειδησεογραφικά site που το εκμεταλλεύτηκαν όλο αυτό για να πάρουν views όσο ο ίδιος που έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Το κοινό του είναι χαζό γιατί είναι ανήλικο. Αυτό με τις ιδιωτικές εταιρείες είναι παραμύθι, στην μαρξιστική πλέον κοινωνία. Όταν όλα ελέγχονται από το κράτος, τότε δεν μιλάμε για ιδιωτική εταιρεία μόνο, αλλά κρατική παρέμβαση. "The unelected executive arm of the European Union (EU) is threatening to escalate from “non-legislative” action if Facebook, Twitter, and YouTube do not censor what it considers “illegal” online speech within 24 hours." Οπότε ναι, με τέτοιες κινήσεις από την κυβέρνηση, λογικό η Disney να θέλει να κόψει κάθε επαφή με τον PDP. 3
roditis82 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως είναι άξιο απορίας πως το εν λόγω παλικάρι έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία....το μόνο που κάνει είναι να φωνάζει να βρίζει και να παίζει video games....
Jastonas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως είναι άξιο απορίας πως το εν λόγω παλικάρι έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία....το μόνο που κάνει είναι να φωνάζει να βρίζει και να παίζει video games.... Όπως είπα πριν, ο κόσμος θέλει να βλέπει απλούς ανθρώπους, να τα καταφέρνουν. Εδώ οι άλλες έχουν γίνει οι πιο γνωστές/πλούσιες γκόμενες του κόσμου, επειδή κάθονται σε μια καρέκλα, πίνουν καφέ, και κουτσουμπολεύουν, και σας πείραξε ο PewDiePie. 2
ixthy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Πως έχει 50 εκατομμύρια συνδρομητές απορώ. Προσπάθησα να δω ένα βίντεο του και στα 2 λεπτά το έκλεισα. Ο τύπος είναι καθαρά καραγκιόζης. Όπως και ο 2j που είναι άθλιος και άλλα σοβαρά κανάλια έχουν το 1/10 των συνδρομητών. Λυπάμαι όσους βλέπουν τέτοια βίντεο το θεωρώ κατάντια ούτε γέλιο προκαλούν. Μη λες τον PewDiePie καραγκιόζη... Προσβάλεις τον Καραγκιόζη! 2
ixthy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Όπως είπα πριν, ο κόσμος θέλει να βλέπει απλούς ανθρώπους, να τα καταφέρνουν. Εδώ οι άλλες έχουν γίνει οι πιο γνωστές/πλούσιες γκόμενες του κόσμου, επειδή κάθονται σε μια καρέκλα, πίνουν καφέ, και κουτσουμπολεύουν, και σας πείραξε ο PewDiePie. Τουλάχιστον οι "άλλες" που λες δεν γκαρίζουν όλη την ώρα, για να σε πιάνει πονοκέφαλος. 1
Alchemist` Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχμ, νομίζω ότι ο pewdiepie είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει καμία σχέση με ρατσισμό. Τα περισσότερα άρθρα πήραν στιγμιότυπα και τμήματα βίντεο εντελώς out of context μόνο και μόνο για να τον βλάψουν, πράγμα που εν μέρη πέτυχαν αφού έφεραν disney κτλπ προ τετελεσμένων... Προέκυψαν πάντως και άλλα πράγματα από την όλη υπόθεση που τραβούν το ενδιαφέρον. Π.χ.: Πόσο εύκολα μπορεί να επηρεαστεί η "δημοσιογραφία" και η κατεύθυνση ενός άρθρου? Δείτε το παρακάτω βίντεο, (~50δεύτερα) https://www.youtube.com/watch?v=Sq9RW5jVFOE Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2017 από Alchemist` 1
Regulus Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Φοβερή προσωπικότητα. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανθρωπότητα θα μας λείψει. 2
Akanthos! Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ο Σημίτης που κολλάει ? Έλα ντε, αυτή την απορία έχω κι εγώ, από τότε που πρωτοάκουσα την λέξη αντισημίτης! Σκοπεύω να ρωτήσω έναν συγγραφέα που έγραψε βιβλίο για Εβραίους, για να μου λύσει την απορία. Εκ πρώτης όψεως, το μυαλό μου πάει σε δύο ενδεχόμενα: (1). O Σημίτης είναι Εβραίος. (2). Οι Εβραίοι είναι σαν τον Σημίτη (σε δείκτη νοημοσύνης και σε δυνατότητες). Ο γνωστός συγγραφέας θα μου πεί.
Skylined Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Χανουμε την ουσια: οτι ενα γνωστο media επλασε μια ψευδη ειδηση. Ειναι ασχετο αν ο Pew μας αρεσει ή όχι Αυτό το περιέργως πάντως, ψάχτο, και θα βρεις αρκετές απαντήσεις στο γιατί γίνεται.[/size] Ειναι τουλαχιστον ενδιαφερον αυτο που γινεται, media, εταιριες, websites τραγουδουν το ίδιο τραγούδι. Εχω την εντυπωση οτι αυτο συνεβαινε ανεκαθεν αλλα μου τραβηξε την προσοχη το γεγονος οτι σχετικα προσφατα αλλαξαν τραγουδι.
suffocater Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εσύ δηλαδή κατάλαβες ότι είναι ρατσιστής αντισημίτης. Tumblr much? -Εσυ πως καταλαβες οτι ΔΕΝ είναι? Αυτό το πράγμα να κριτικάρεις το ενδιαφέρον/χόμπι του άλλου, είναι πολύ στενάχωρο για τα μούτρα σας. Κρίμα. -Στον ελευθερο μου χρόνο,παιρνω το αεροβόλο μου και σκοτώνω πουλάκια.Εφοσον ειναι χομπυ μου και το βρισκω ενδιαφερον,ειναι υπερανω κριτικής,ε? Ο PewDiePie είναι ένας άνθρωπος που μοιράζει ελπίδα, με το να μην κάνει τίποτα ακριβώς, και μπράβο του. Δίνει ελπίδα σε ανθρώπους να πάρουν μια κάμερα, και να αρχίσουν να παίζουν παιχνίδια, να μιλάνε, να κάνουν αστεία, κτλ κτλ. Οδηγεί σε ανταγωνισμό, πλούτο, βελτίωση ζωής για πολλούς ανθρώπους. Ωραίοι οι Hollywood stars, αλλά θέλουμε να δούμε και απλούς ανθρώπους όπως αυτός, να πηγαίνει from zero to hero. -Μοιράζει ελπίδα επειδή παιζει video games και δειχνει τα μουτρα του παραλληλα,σχολιάζοντας.ΟΚ! Ολοι θα γινουμε εκατομυριούχοι,απ το δωματιο μας,ευκολα και γρηγορα!Παρτε σειρά να ζήσουμε το αμερικάνικο όνειρο! Toύμπανη αφέλεια.Όση ελπιδα μοιράζει η υπαρξη του λοττο και του τζόκερ. Για να επιβιώσει κανείς σε αυτή την μαρξιστική κουλτούρα που έχει εισβάλλει στο δυτικό πολιτισμό, πρέπει να πουλήσει ευαισθησία, αντιρατσισμό, κτλ. -Ναι,διότι για να μην βγαζεις μισος προς κάτι που τυχαία δεν είσαι,εχει να κάνει με την μαρξιστικη κουλτούρα,ε? Εκπληξη!Εχει να κάνει με κοινή λογική.Τώρα αν εσυ θες να ταυτίσεις,μαρξισμο με ορθη λογικη,whatever,ίσως να έχεις κ δίκιο Επίσης,ξέρω οτι η καταννόηση της ευαισθησίας ειναι δυσκολη σε μια μικρή μερίδα ανθρωπων,αλλά (εκπληξη 2η!),καποιοι το κάνουν απ την καρδιά τους και δεν το πουλάνε. Το χιούμορ του άσε να το κρίνουν αυτοί που πατάνε like/dislike και όχι εσύ. Προφανώς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος, γιατί αλλιώς θα του παίρνανε το κεφάλι. -Και πως ξέρεις οτι τα like τα πάτησαν καποιοι ως αναγνωριση του χιουμορ του,και όχι απλα επειδή συμφωνούσαν ιδεολογικά? Μαλλον το μύρισες,γιατί τηλέφωνο δεν τους πήρες. Μόνο και μόνο που μιλάς για hate speech, εκτός του safe space σου, δείχνεις ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Νέα μόδα τώρα φίμωσης ιδεών που δεν μας αρέσουν. Hate speech. -Ποιο ειναι το safe space ΜΟΥ ,το οποίο μαλλον το μύρισες και αυτο ρε λαγωνικό,και εβγαλες και κατηγορηματικο πόρισμα για την επαφή μου με την πραγματικότητα? Σωστός... ο PewDiePie δεν έχει ανάγκη τα λεφτά, και για αυτό παίρνει respect γιατί πάει κόντρα στον φασισμό του YouTube, -Τελικά αποφάσισε.Παει κόντρα στον "φασισμο του youtube" ή όχι?Γιατι πριν είπες οτι παραδέχτηκε πως έκανε λαθος επειδή κότεψε. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από suffocater 1
Skylined Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Είναι κουραστικό να κάνεις σωστές παραθέσεις; Το original: http://www.kp.ru/daily/26638.4/3656727/ Και ο Ρώσος νομοθέτης έφερε τις ποινές για το domestic violence στα ίδια επίπεδα με τις ποινές για violence against strangers. Τί έγραψε η independent: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russian-newspaper-proud-bruises-vladimir-putin-domestic-abuse-violence-signs-controversial-law-a7570351.html Πραγματικά ότι να 'ναι To πολυφημισμενο BLM?? Κανείς δε μπήκε στον κόπο να διαβάσει στατιστικά.. Οι 5 ανά εκατομμύριο θάνατοι έγιναν γενοκτονία. Κτλ κτλ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2017 από Skylined
vste Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μια ερωτηση μονο: Αν αντι για "θανατος στους Εβραιους" ο τυπος εκανε "πλακα" με μυνημα "θανατος στους Ελληνες" οι αντιδρασεις εδω μεσα θα ηταν ιδιες; Ολοι εσεις δηλαδη που εκτιματε το λεπτο του χιουμορ και οργιζεστε με την λογοκρισια του Μαρξιστικου (!!!) Youtube θα λεγατε τα ιδια; Τοτε γιατι οταν ο Ντε Νιρο στο Analyse This ειχε πει την ατακα "Fuckin Greeks!" η ο Jeremy Clarkson στο Top Gear ειχε κανει την εκπομπη για την Ελλαδα ειχε γινει χαμος; Ειδικα ο Clarkson σχεδον δεν υπαρχει χωρα - συμπεριλαμβανομενης της Αγγλιας - που να μην τα εχει χωσει. 1
kirileman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Με τιμάει που δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο τύπος; 2
vste Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Και επανερχομαι. Αν δεχεστε οτι οι παρακατω γελοιογραφιες ειναι χιουμοριστικες η εστω εχουν αποψη και πρεπει να προστατευονται απο την ελευθερια του λογου και της εκφρασης: Ναι ειναι προπαγανδιστικα κομικ της ναζιστικης περιοδου.. Τοτε θα πρεπει να βρισκετε και αυτες τις γελοιογραφιες εξισου αστειες και εξυπνες: Οποιος δεν μαθαινει ιστορια ειναι καταδικασμενος να επαναλαβει τα ιδια σφαλματα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα