anikologr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Σήμερα είχα μια μικρή σύγκρουση με δική μου υπαιτιότητα. Ακούμπησα ελαφρώς στο πλάι ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποστεί από όσο μπορώ να καταλάβω ελάχιστη ζημιά. Ανταλλάξαμε στοιχεία και φύγαμε. Δυστυχώς μετά από 20 χρόνια που οδηγάω δεν έβαλα προστασία bonus malus στο συμβόλαιο που ανανέωσα πρόσφατα (anytime η ασφαλιστική μου). Την είπα της κυρίας να το πάει σε μάστορα και αν η ζημιά είναι μικρή να την πληρώσω αλλιώς να κάνω δήλωση. Το ερώτημά μου είναι μέχρι ποιου ποσού αξίζει να πληρώσω και πόσο θα αυξηθούν τα ασφάλιστρά μου? Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία?
Haldol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η αύξηση των ασφαλίστρων είναι αρκετά μικρή ώστε να σε απασχολήσει. Η επισκευή μιας ζημιάς, από την άλλη, όσο μικρή και αν είναι, δύσκολα θα πέσει κάτω από 100-150 ευρώ. Οπότε είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι προτιμότερο να τη δηλώσεις. Η Anytime δεν έχει υπολογιστή κόστους στο site; Κάνε μία δοκιμή να βάλεις τα στοιχεία σου, με διαφορετικό bonus malus κάθε φορά. Τώρα να φανταστώ έχεις 2 B.M.;
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Η αύξηση ειναι μικρη και τωρα με την κρίση ισως και μηδενική, μίλα με τον ασφαλιστή σου
anikologr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους.. Τελικά θα προβώ σε δήλωση. Προσπάθησα να υπολογίσω τα ασφάλιστρά στην anytime αλλά βρίσκει ήδη ασφαλισμένο το αμάξι και δεν δινει αποτέλεσμα.. Πάντως όντως δεν νομίζω να έχω μεγάλη αύξηση.. Τα λάθη άλλωστε πληρώνονται..
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 βαλε αλλη πινακιδα και θα δεις τη διαφορα, για 1 ατυχηματακι παντως δε νομιζω να ανεβεις πανω απο 10€ το χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα