Προς το περιεχόμενο

Restart κατά την διάρκεια παιχνιδιού

Mister Yisus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το παρακάτω σύστημα δουλεύει κανονικά χωρίς κολλήματα  η παράξενες ενδείξεις,όταν πάω να μπω game (League of Legends ) σβήνει απότομα και κάνει restart μερικές φορές μπορεί να μην σβήσει στα πρώτα δευτερόλεπτα  του παιχνιδιού αλλά το κάνει μετά από λίγα λεπτά . το πήγα σε τεχνικό μου είπε οτί είναι θέμα ψύξης οπότε έφτιαξα την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κουτί οι θερμοκρασίες πριν και μετά τις αλλαγές δεν είχαν θέμα ήταν πολύ χαμηλές  , αλλά μου το ξανά έκανε δοκίμασα αρκετά πράγματα και αφού δεν έφτιαξε αποφάσισα να αλλάξω τροφοδοτικό αλλά το πρόβλημα συνεχίστηκε και αφού εγώ έχω ξεμείνει από ιδέες ζητώ τα φώτα σας  :fear:

Mobo : ASRock H61M/U3S3

CPU  : Intel Core i3 2100 

GPU  : GIGABYTE  GT 730 rev 2.0 

RAM  :Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600MHz (2X4 GB) 

PSU  :Corsair VS Series VS550 80Plus ( το καινούργιο ) 

HDD  : Hitachi HDS72302 2 TB 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με άλλα παιχνίδια σου κάνει restart ? Θες να δοκιμάσεις την μέθοδο power failure , για να μην σου κάνει restart ?

Κυρίως lol και hearthstone παίζω και δεν μου το έχει κάνει σε άλλα παιχνίδια.  Έχω δοκιμάσει να τρέξω διάφορα GPU stresser/benchmark αλλά δεν σβήνει ακόμα και όταν πάει full load ενώ μόλις μπει στο Game (lol)  σβήνει κατευθείαν.  Το power failure δεν νομίζω να βοηθήσει κάπου όταν σβήνει είναι σαν να βγάζεις το pc από την πρίζα και ξανά bootarei μετά από 4-5 sec 

Αμα δε στο κάνει σε άλλα games δεν είναι hardware issue . Εμένα όταν μου έκανε restart έκανα την μέθοδο των power-failure ωστε στο first, second κλπ failure να μην μου κλείνει το pc.

xOYH1cW.jpg

Αμα δε στο κάνει σε άλλα games δεν είναι hardware issue . Εμένα όταν μου έκανε restart έκανα την μέθοδο των power-failure ωστε στο first, second κλπ failure να μην μου κλείνει το pc.

xOYH1cW.jpg

Θα δοκιμάσω το απόγευμα να το κάνω ίσως να κατεβάσω κάποιο απαιτητικό παιχνίδι να τρέξω για να δω αν το κάνει και σε άλλα 

Ναι για δοκίμασε , , εντάξει το ιδανικό θα ήταν format ^^ , αλλά μπελαλίδικο !!

άλλαξα τα power properties κατέβασα το Need for Speed Underground 2 καθώς άλλαζα τα  video settings του παιχνιδιού μου έσβησε όταν ξανά άνοιξε δοκίμασα να το τρέξω καμία ώρα αλλά δεν  έγινε τίποτα όλα μια χαρά πάω να φτιάξω custom game στο lol με το που μπαίνει στο game σβήνει . έτρεξα όλα τα test του MSI Kombustor 3 στα 1080 με anti aliasing και δεν έγινε τίποτα όλα έτρεχαν κανονικά οι θερμοκρασίες της GPU ήταν 55 σε full load . επίσης έχω κάνει 3 format από την ώρα που μου εμφανίστηκε το πρόβλημα (windows 10 64 bit ) 

το παιχνιδι που εχεις, μαλλον εχει καποιο bag

ξαναβρεστο απο καπου αλλου (δεν εννοω αλλο revision)

και εννοειτε latest GPU drivers.

δεν είναι το παιχνίδι μου το έκανε και στο need for speed 

κανε reset bios default-βγαλε και ξαναβαλε μνημες και καρτα γραφικων.

τα πρώτα πράγματα που έκανα όπως και memtest86 αλλά δεν μου έβγαλε κανένα error 

αν δεν εχεις πολυ σοβαρο λογο, καλυτερα dvi και

audio απο καρτα ηχου, τι ενοεισ με αυτο; (πάντα τα έχω κλειδωμένα στα 144 fps)

games χρειαζονται και κατι τετοια microsoft visual c++  net framework (eimai gamer)

πριν ξεκινηση να σου το κανει, προσπαθησε να θυμηθεις κατι που εκανες-αλλαξες στο

pc-windows-software...windows update εκανεs;

αν δεν εχεις πολυ σοβαρο λογο, καλυτερα dvi και

audio απο καρτα ηχου, τι ενοεισ με αυτο; (πάντα τα έχω κλειδωμένα στα 144 fps)

games χρειαζονται και κατι τετοια microsoft visual c++  net framework (eimai gamer)

πριν ξεκινηση να σου το κανει, προσπαθησε να θυμηθεις κατι που εκανες-αλλαξες στο

pc-windows-software...windows update εκανεs;

οτί το game σου δίνει την επιλογή να κλειδώσεις τα max fps που θες να πιανεις τα προγράμματα τα έχω όλα νομίζω πως ξεκίνησε μετά από μία διακοπή ρεύματος δεν είμαι σίγουρος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...